Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King1965

twitter

konu down sendromu olmuş.. dün de zaytung çok büyük ayıp etmişti

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=188878

Desiqner

http://habergazetesi.com.tr/guncel/gurur-firmalar/

Neden formalarımızın göğüs reklamlarından biri bu firmalara ait değil ?
Neden bu firmalar Samsunspor'a destek çıkmıyor ?
Neden bir transferimize sponsor olmuyorlar ?
Bu tip firmalarıda kulübe çekebilecek tek yönetim şuanki yönetim görülüyor.Başka türlü zaten gelmezler...

kuzey55

Göğüs reklamı için şirketlerle yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlar alamayan ve üç haftadır 'Spor Toto' göğüs reklamı ile sahaya çıkan Orduspor'a Çalık YEDAŞ olumlu görüş bildirdi. Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çiçek, geçen ay Samsun'da Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu ile yaptıkları görüşmeden olumlu görüşlerle ayrıldıklarını belirtti.

Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'nun "Çalık YEDAŞ grubu olarak Orduspor'un her anlamda yanındayız. Samsunspor'da, Orduspor'da bizim takımlarımız" dediğini ifade ederek, "Çalık YEDAŞ tarafından Ordu'ya ve Orduspor'a verilen desteğe layık olmaya çalışıyoruz" dedi.

Cotyora1967
Follow @Cotyora1967

elektiriğe ödediğimiz paralarla orduspora destek olalım :(

ChucKeR

çalık bu sene neden sırt reklamı vermedi?

Theofanis Gekas

yedaş tüm orta karadenize çalışıyor,orduspora reklam vermesinde bi tuhaflık göremedim ben

usare

Bundesligayı yayınlayan trt haber in biss şifresini kırabilen var mı?

Cheregi

01 September 2012, 17:13:02 #32767 Son düzenlenme: 01 September 2012, 17:25:01 Cheregi
Alıntı yapılan: usare - 01 September 2012, 17:06:04
Bundesligayı yayınlayan trt haber in biss şifresini kırabilen var mı?

TRT için; Biss ID: 0x1FFF ya da 0x1FFE (eğer 6 haneli ise Biss ID 0x001FFF ya da 0x001FFE olarak girilmelidir)
   Key Değeri: 10000000000000 (eğer 12 hane varsa key değeri 100000000000 olmalıdır.)

Ayrıca 11096 H 30000 frekansından yayın yapan TRT Haber maç yayını esnasında bile şifresiz yayın yapmaktadır.

(Keyler yasaldır)

celebi

trt sporu internetten izleyebileceğim bir link var mı kebndistesinden bir türlü açılmıyor

Cheregi

Alıntı yapılan: celebi - 01 September 2012, 17:13:26
trt sporu internetten izleyebileceğim bir link var mı kebndistesinden bir türlü açılmıyor

http://canlitv.cuknet.com/tvizle/TRT-3-Spor_izle.html

(Televizyondan sadece 4 sn geri)

target_t.t.b

cezayir55

Theofanis Gekas

AlıntıMilan Baros şehit ailelerine para bağışlıyor ve bunu basına sızdıran menajerini kovuyor. İşte adamlık dersi...

Galatasaraylı golcü, öyle bir şey yaptı ki... Tüm Türkiye bunu konuşuyor!
Milan Baros, 2008 yılında geldiği Galatasaray'da bu sezon pek fazla forma şansı bulamasa da Türkiye'yi ne kadar benimsediğini gösterdi.

Sarı-kırmızılı takımdan gönderileceği ve Türkiye'ye veda edeceği konuşulan Çek futbolcunun, şehit ailelerine 50 bin TL bağışta bulunduğu öğrenildi.

helal olsun adama

Yunusemre55

01 September 2012, 18:47:37 #32773 Son düzenlenme: 01 September 2012, 18:51:31 Yunusemre55
Kendi tasarım formam Bana göre çok güzel tasarım. Görsel çalışmalara formalarımı ekledim ama belki girip bakmamışsınız diye bir de burdan görün :)

King1965

harıka ama sımdılık forma tasarımlarına ara verelım artık 1 yıl sonra hocam o yuzden kmse ek bırsey yazmıor