Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

orucreis

Nuri Asan

gecen seneden bu yana mac basliklarina yorum yapiyordum kazanamiyorduk ilk macta  yorum yaptik kazanamadik goztepeye yorum yapmadim kazandik. kartal macina da yazmiyorum. totemse totem

King1965

ya su sehıt haberınden sonra artık gunumun tadı kactı

Sercan

King1965

Yunusemre55

20 Tane İt sürüsü öldürülmüş diyorlar.

doðan

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 02 September 2012, 22:30:01
Şu Hakan'a hakaret etmeyi Allah rızası için bırakın... "kesinlikle bu maç için soylemiyorum" su cocuga hakaret edenler ettikleri hakaret kadar destek olsalar cok daha iyi olabilir Hakan.

Burada soylediginiz kotu sozden dolayi stad'ta cok gaza gelip ufacik bir hatasindan dolayi cocuga yukleniyorlar...

Hakan'a kufur edenler gitsinler onu surekli ilkonbirde sahaya suren Petkovic'e Bakkal'a Erhan hocaya kufretsinler.

Benim icin Samsunspor formasini elinden geldigince mucadele ederek, ihanet etmeden tasimaya calisan yeteneksizde basarisizda olsa o kutsal formanin bir parcasidir ve insan kutsalina kotu soz soylememeli....

Maç sonu Hakan 'la dialog ;
doğan - kedi olalı sonunda fareyi tuttun (gülererk 9
hakan -- abi sorma yaa , öyle vuruyorum girmiyo , böyle vuruyorum girmi yo , bu da girmezse samsuna almazdınız beni diyerek allah ne verdiyse yapıştırdım ( gülüyor ama gözlerinin içi )

hepsinin kocaman yüreği var , maç sonu anlatılmaz yaşanır ..
sadece söyleyebileceğim şu omuzlarındaki yükün gayette farkındalar ...
taraftarı  ne kadar sevdikleri maç sonu ile ispat tır...
Büyük SAMSUNSPOR lu tüm kardeşlerimizin sevinmek en büyük hakkı dır ...

Desiqner

Adamın suçu yokmuş vuruyo girmiyor  :o

evolution55

Alıntı yapılan: doğan - 03 September 2012, 10:50:40
Maç sonu Hakan 'la dialog ;
doğan - kedi olalı sonunda fareyi tuttun (gülererk 9
hakan -- abi sorma yaa , öyle vuruyorum girmiyo , böyle vuruyorum girmi yo , bu da girmezse samsuna almazdınız beni diyerek allah ne verdiyse yapıştırdım ( gülüyor ama gözlerinin içi )

hepsinin kocaman yüreği var , maç sonu anlatılmaz yaşanır ..
sadece söyleyebileceğim şu omuzlarındaki yükün gayette farkındalar ...
taraftarı  ne kadar sevdikleri maç sonu ile ispat tır...
Büyük SAMSUNSPOR lu tüm kardeşlerimizin sevinmek en büyük hakkı dır ...

abi maçtan sonra otele gelebilseydin tam süper olacaktı da  :-* işte bilet bulamadık yaaa  :(

doðan

Alıntı yapılan: evolution55 - 03 September 2012, 11:00:58

abi maçtan sonra otele gelebilseydin tam süper olacaktı da  :-* işte bilet bulamadık yaaa  :(

sorma , direkt antalya yaptım izmir -antalya 4 satte indirdik :))

lato

Hakan Aslan en çok koşan mücadele eden adam forvette Adem oynuyor basıp top kapan Musa Sinan forvette Roberts oynuyor basıp golü atan Hakan eleştirecekseniz Adem Sarı'yı eleştirin. Adem tek forvet verimli olamayacak gibi ya çift forvet oynayalım ya da Adem kendini toparlasın insan az pres yapar olumlu pas atar çok eksiği var şu arayı iyi değerlendirsin bence. Sizler de artık gerçek arma sevdalısı futbolcuya sahip çıkmayı öğrenin Zenke'ye verdiğiniz desteğin onda birini Hakan Aslan'a verin yeter ;)

Desiqner

Şu jebrin gibi bir topçu bulabilsek ya.Basıyor,takımı çıkarıyor,adrese teslim toplar atıyor.Bizim böyle bi gara çocuğa ihtiyacımız var :)