Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

TRT'nin yeni reklam yüzü Muharrem Başkan ve müritleri :)

King Of The North

Muharrem başkana hayran oldum, çok karizma, özellikle pantolunu nerden aldığını çok merak ettim, fermuar kısmı çok orjinal :)

King1965

muharrrem baskan ın trt ye nah cektıgını gormus cogu kısı bana dıorlar trt ye bırı nah ısaretını yaptı o kımdı dıorlar: d adamın yuzunden belkı bu hafta macımızı vermırolar:D

mehmet yılmaz

Zeki kardesim,
Muharrem Başkan geçmiş yıllarda Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayımızdı ancak bir takım karanlık güçlerce önü kesildi. Ancak önümüzdeki seçimlerde aynı anda hem büyükşehir hem milletvekili hem de BM daimi temsilcisi adayımız olacak. Zaten küçük bir hata yapan genç oyuncumuz Canberk'e sarılarak ve tonton başkan imajı vererek büyüklüğünü gösterdi. ;)

TRT Genel Müdürlüğü o muhteşem hareketten sonra şoka girerek zumunu geri çeken personeline kınama cezası vermiş. :)  ;D

King1965

King Of The North

Mehmet Hocam benim Harun diye arkadaşım vardı Sohbet Cafe'nin sahibi, bu kardeşimiş de bu versiyondan, bunlar benim adamım, tribünde de bulunuyor mu kendiler merak ettim doğrusu? Resim çektirmeden gözlerimi yumarsam hayata yazık bana. Ayrıca bu büyük mübarek insanın, öz evladımızın önünü kesen karanlık güçleri buradan eşşekle kınıyorum :P

Ekrem

Verilen mesajdan sonra Trt daha zum falan yapmaz abi maratona  :D :D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 31 August 2012, 21:47:52
Mehmet Hocam benim Harun diye arkadaşım vardı Sohbet Cafe'nin sahibi, bu kardeşimiş de bu versiyondan, bunlar benim adamım, tribünde de bulunuyor mu kendiler merak ettim doğrusu? Resim çektirmeden gözlerimi yumarsam hayata yazık bana. Ayrıca bu büyük mübarek insanın, öz evladımızın önünü kesen karanlık güçleri buradan eşşekle kınıyorum :P

Muharrem'i ben sürekli görüyorum tribünde. Hemen her maça geliyor. Muhabbetim olmamıştı, bugün tanıştık. Bildiğin makaracı :)

Yalnız siyasi kariyeri açısından çok kötü bir giriş yaptı piyasaya. :) :)
Gelirken Zenke ve kaptan Kenan'la tanışacağım diyormuş. Onlar gitti demişler. Dedim Zenke'nin emmoğlu var, Kere.
Turgay kaptan'a sarıldı. Seni özledim dedi. :) Kaptan kayıkçı mı diyor? Gemi kaptanı gibi :)
Down sendromu denilen rahatsızlık, hepsi birbirine benziyor ama tabii ki karakterleri farklı farklı. Muharrem Başkan gerçek bir Samsunsporlu :)

King Of The North

onun ben karizmasına kurban olayım, tribündeyse sorun yok, görürüz bir gün illaki, bence yönetimin bunu değerlendirmesi lazım, kadrolu psikolog olarak klüpte işe alınması lazım, fazla maliyeti de yoktur, her maçı üst düzey oynarız vereceği psikotekniklerle... ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 31 August 2012, 21:58:13
onun ben karizmasına kurban olayım, tribündeyse sorun yok, görürüz bir gün illaki, bence yönetimin bunu değerlendirmesi lazım, kadrolu psikolog olarak klüpte işe alınması lazım, fazla maliyeti de yoktur, her maçı üst düzey oynarız vereceği psikotekniklerle... ;D

Her maç maratonda...
Hakemlere kaptırırken görürsün zaten :)

Ayrıca fermuar kısmı kadar cep telefonu kılıfı ve kemer-kılıf kreasyon karizması da çok can yakıcı :)

twitter

Abi bu falcao gordugum en ekstrem futbolcu

King1965

falcao kafaya taktı saten super kupada  attı lıgdede fena atıor a madrıd maclrrına ust absın her zaman

King Of The North

31 August 2012, 22:21:15 #32742 Son düzenlenme: 31 August 2012, 22:30:45 Sapýna Kadar 55
Chelsayı resmen çimlere gömdüler, Arda al da at dedi, Falcao yazdı, bu ne ya, kaç gol daha izleyeceğiz dur bakalım...

Lusage

Falcao Falcao Falcao... Var mı ötesi?

Haydi Di Matteo... Defans yaptır takımına belki kupayı alırsınız.. Futbol katilleri.. :suslen:

berusa55

31 August 2012, 22:51:47 #32744 Son düzenlenme: 31 August 2012, 22:55:21 berusa55
Suat Kılıç'ın bu haberi akşam haberlerinde hemen hemen tüm tv kanallarında çıktı. Samsunsporluyum demesi güzeldi.

http://www.beyazgazete.com/video/webtv/guncel-1/bakan-suat-kilic-a-kral-ziyaret-317760.html