Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunsporlu1994

Maratonda taraftar gruplarının olması iyi bir şey.Naklen yayınlarda daha güzel görünür.Maraton coşacak gibi geliyor bana.

ChucKeR

inşallah maçı unutum birbirlerine dalaşma olayları olmaz. biz maratonda çekirdekçiydik falan ama kale arkasıyla bi uyumumuz vardı  :evet:

samsunsporlu1994

Chucker ben de öyle düşünüyorum ama inşallah dalaşma falan olmaz.Çünkü bu insanların hepsinin amacı aynı.Bu takımı kar kış demeden desteklemek.Ben o tarz şeyler yaşanacağına inanmıyorum.Çünkü bu sezon takıma her zamankinden daha çok destek olma zamanı.

ChucKeR

çiço akıllı adam o işlerle uğraşmaz da karşıdan ne geleceğini bilemiyorum.

beşnumara

Bu konu hakkında ben yorum yaparsam ortalık karışır. zaten o kişiler sitede hiç görünmüyor ama ben yorum yaptığım an cevap geliyor. ben kimin ne olduğunu biliyorum herkes hakettiği gibi yaşar. eğer bu sezon statta olacak olayla ilgili kim samsunspora zarar verirse bu dönemde ona yazıklar olsun. toplu küfürü bir kenara bıraktım bir koltuk bile kırarsa samsunsporlu değildir. bu dönemin hassasiyetini samsunsporlu olan anlar.bu dönemde hassas davranmayan da samsunsporluyum diye dola

Sercan

Rengini belli et Fatih :) turuncu - beyaz mı? Kırmızı - Beyaz mı ?

beşnumara

telefondan yazdığım için eksik çıkmış anlasılan. söylemek istediğim bu hassas dönemde kim samsunspora zarar verirse samsunsporluyum diye dolanmasın ortalıkta.

lato

Aslında bu sene herkese büyük iş düşüyor hem kendimiz küfredip koltuk kırma olaylarına girmemeliyiz hem de yanımızdakileri bu konuda uyarmalıyız ben de dahil çoğumuz maçta kendini tutamayıp fena kaptırıyoruz ama gelecek cezalar şu anki durumdan daha kötü bir duruma götürür bizi o yüzden her zamankinden daha fazla dikkat etmekte fayda var evde maçın özetini izlerken bütün öfkemizi dökeriz tvye en fazla bir tvden oluruz onun da zararını kendi cebimizden öderiz yapcak bişe yok buna da katlanmak lazım :D

lato

Kombineler salı satışa çıkıyormuş sahaya inme sırası bize geldi galiba >l<
http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=409

burakbas

Kombine satışları ile ilgili resmi siteden açıklama geldi fakat ücretin yanında ek olarak neler gerekiyor?

ugrass

10 saniye için bekledik bu saate kadar buyrun =) Usain Bolt 9.63sn

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: burakbas - 06 August 2012, 00:00:47
Kombine satışları ile ilgili resmi siteden açıklama geldi fakat ücretin yanında ek olarak neler gerekiyor?

Taksit olacak mı ? Bu konuda bi gelişme var mı ? 

Cheregi

06 August 2012, 01:45:05 #31783 Son düzenlenme: 06 August 2012, 01:48:40 Cheregi
Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 06 August 2012, 01:23:59
Taksit olacak mı ? Bu konuda bi gelişme var mı ?  

Bildiğim kadarıyla Biletix ve kredi kartının sunduğu taksit imkanları dışında taksitlendirme olmayacak.
Biletix, World Kart'a 3 taksit yapıyor. Ayrıca kredi kartınız taksitlendirme yapıyorsa ondanda yararlanabilirsiniz.

Birde @babasamsunlu'nun daha önce söylediği seçenek var;
Kartınızdan düşük faizle taksitli nakit avans çekerek kombinenizi alabilirsiniz.

Örneğin;

Garanti kredi kartları için taksitli nakit avans taksit seçenekleri:

2-5 ay arası faiz oranı    %2,59
6-11 ay arası faiz oranı    %2,49