Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

##kdc##

Alıntı yapılan: seydo55 - 04 August 2012, 20:54:07
adam heykır çıktı rıza baba :)

yıllar önce hacker olmak isteyen ve google'a  "hacker olmak" yazan masum genci hatırladın mı kardeşş  :)

Cheregi

Alıntı yapılan: ##kdc## - 04 August 2012, 21:07:38
yıllar önce hacker olmak isteyen ve google'a  "hacker olmak" yazan masum genci hatırladın mı kardeşş  :)

Ben hatırladım, adı Özgür'dü, ancak lamer olabildi  ;)

samisos55

size son sözüm burda atar yapan vatandaslar allaha emanet olun  korkmayın üyeliğimi siliyorum burda atarcanlar coğalmıs ama icraat yok maçlar başlasın atarcanları stadda görücem sitede adam gibi adamlarda var onlara lafım yok benim sözüm kolpalara

Cheregi

Umut fakirin ekmeği. Pişmanız, bir Umut dönmeni bekliyoruz. Ama senin kararın, Özgür sün  ;)

Serkan

04 August 2012, 21:55:30 #31759 Son düzenlenme: 04 August 2012, 21:58:43 Serkan
Counter strike 1.6

Macların başlamasını beklemene gerek yok 12-1 tesislerde halı saha macindayim bekliyorum maclarda sıkıntın daa büyük olur adamın aklını alırlar ben 10 yıldır tribünde atar gider yasıyorum sıkıntı yok..

target_t.t.b

Alıntı yapılan: samisos55 - 04 August 2012, 19:54:26
burda sıte ıcın denmış bişey yok serkan kardeş lütfen saptırmayalım
şehır neden sahıp cıkmaz ona bakmayalız
örnek zaten verılmış samsunspor dergısı mesala
o ahkam kesenler neden en azında senelık 55 tl olan bır seye sahıp cıkmaz
samisos ben kendimden eminim de senin destek konusunda kendinden şüphelerin var sanırım.bence en kısa zamanda 3 vatandaşın dergi aboneliği için adını adresini samsuni abiye verde seninde için rahatlasın:)

target_t.t.b

Alıntı yapılan: jurista - 04 August 2012, 20:44:39
dergi ve kongre üyeliklerin varmış dahası da varmış ama anlatmıcakmışsın ...

o zaman sen ne yaptın demzler mi adama ?

buradaki öğrenciler,sanayide üç kuruşa çalışan çocuklar sabaha kadar karton kıvıran gençler ,karda buzda çamurda o kartonları stada yerleştiren adamlar , karısını çoluk çocuğunu bırakıp deplasman yapan taraftar daha ne yapacak ?

suat kılıç'ın savunulmaya ihtiyacı mı var ? ts li vekiller bakanlar açıkca taraf oluyorlarken ,başbakan fenerbahçeni tarafı oluyorken sn kılıç bakanım diye samsunspora taraf olamam diyıor ,facebook hesabındaki samsunspor amblemini bile kaldırıyor ,ölüm kalım maçımız sivas maçına gelmiyor şimdi de bu takım 1.ligi haketmiyor diyor bunun neresini savunuyoruz ...

bu hikayenin kahramanıdır taraftar ,samsunspor biz,şirinler,söğütlübahçeliler,mekansızlar,vs...

eğer bir suçlu arıyorsan samsunda yaşayıp bu şehre ihanet edenlere,yediği kaba pisleyenlere bul ve onu da bu site üzerinden yapma çünkü onlar burada değiller ,yerel gazetelere tam sayfa ilan ver haber gazetesine mesela tam yerine denk gelir ...
valla hemşerim kaynak çok sağlam suat kılıcın trabzondaki akrabalarına avni akerden kombine verdiği.Allah aşkına suat kılıç 10 senedir samsunspor kombinesi,forması vs alıpta kimseye hediye etmiş mi?bu adam gerçekten çok pervasız gerçekten bizi aptal anıyo.ya inanın gerekten insanları küçük gören burnı kaf dağında bi adam.bu söylediklerinin hepsine çok şey konuşulur da tartışmaya bile gerek yok.reklamlar bittiyse işimize dönelim suat kılıç.

ibrakadabra55

S.Kılıç , Vali , Yusuf Ziya Yılmaz Gürbüz Camii'de namazdalardı bugün balkondan gördüm

samsunsporlu1994

Trabzonda anlamış demek ki  Armamızın ve Takımımızın büyüklüğünü.Bizim armamız yeter.Gerisini konuşmam bile.Karadenizin tek takımı Samsunspordur.

cem

2 sene önce seçimler vardı samsunsporu malzeme olarak kullandın destek verdin seçimi aldınız,şimdi belediye seçimleri varya yakında çıktığı ortaya suat paşam,geçen sene nerdeydin,sivas maçına gelirsem taraf olurum diye açıklama yapaN siz ts-fb basket maçını bordo mavi kravatla izlemeniz taraf  olmadımı biz salak değilz...........

twitter

8 sehit var karakol baskinlarinda. 1 haftada 20yeyakin sehit verdik.

Gecen hafta insanlar seviniyordu pkkli oldurduk diye ama saman alevi gibi parliyor diger taraf. Allah yardimcimiz olsun, dunya'da boyle devam ederek sonuclanan bir sey yok.

muzaffer4

samsunspor_x   samsunspor_x    samsunspor_x

King1965

Alıntı yapılan: twitter - 05 August 2012, 08:29:53
8 sehit var karakol baskinlarinda. 1 haftada 20yeyakin sehit verdik.

Gecen hafta insanlar seviniyordu pkkli oldurduk diye ama saman alevi gibi parliyor diger taraf. Allah yardimcimiz olsun, dunya'da boyle devam ederek sonuclanan bir sey yok.
10 yılda 818 şehit
Terörle mücadele ağır bedeller ödeyen Türkiye, son 10 yılda meydana gelen 10 bin 80 olayda, toplam 818 askerini şehit verdi.
:kafa:

samsunsporlu1994

Sayın Bakan Suat Kılıç geçen sene Trabzonun maçlarını bırakın basket maçlarına bile gidiyordu.Ben suat kılıçı lige çıktığımız sene ki güngören maçında görmüştüm bizim atkımızı takarken ama geçen sene trabzon atkısı boynundan düşmedi Sayın Bakanın.Samsunspor taraftarı artık hangi siyasetçinin,hangi bürokratın takıma sahip çıkıp çıkmadığını iyi biliyor.Kimse belli çıkarları uğruna 1 yıldır uğramadığı kulübe gelip de Samsunspor sevdalıları gibi görükmeye çalışmasın.

King1965

marotonda yeni bir grub kuruluyor bakalım ne olacak . ama maraton çoşacak herhalde. Şirinlerden tanıdığımız Erol Ündücü (şirindede) facebook hesabından . Yeni yapılanma içerisindeyiz Maratonda Buluşuyoruz Maraton Konbinesi Almayı Unutmayın .. diye yazmış..

Büyük ihtimal burak güleç ( çiço) erol ündücü  2'si birseyler yapacaklar. Şuanlık öle görünüyor