Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King1965

Sağlıksız su markaları acıklanmıs .. 114 tanesı

Bunların içnde bılındık markalar var arkadaslar .. Sırma , Ünyecataltepe , Erikli , Fatsu ..

DETAY: http://www.haber7.com/guncel/haber/910796-iste-pis-su-satan-114-su-bayiisi-tam-liste

samsunsporlu1994

En iyisi musluk suyu kireçli mireçli ama sonuçta musluk suyu.Para verip pis su içeceğime,musluk suyu içerim. :) :)

King1965

saten ben unye cataltepe ıcemıyordum .. AKDAĞ mis gibi birsey cıkmamıs onda  8) 8) 8)

muzaffer4

listede samsun markası akdağ su yok >l< >l<

King1965

aynen .. Samsun'da var, Samsun için aL :)

samsunsporlu1994

Dün Canikli Mekansızlar açıklama yapmış 400 kombine alcaklarmış.Eğer 400 tane alırlarsa 30 Bin TL para yapıyor bu da gerçekten önemli destek olur bir taraftar grubu için.

Desiqner

kalptenþimþek

Burak

Bende Akdağ almaya özen gösteririm genelde gıda borsasından 0.5 ve 1.5 lt lik koliler halinde alıyorum hem ekonomik oluyor hem de damacana da su fazla kalınca tadı bozuluyor. 1 kolisi 3,65 TL yani 0.5 lik pet 15 KR a geliyor . Keşke cam şişede içme imkanımız olsa ama çok maliyetli belki birisi depozitolu cam şişe işine girer kim bilir :)

Ertuğrul Sağlam

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

:evet: :evet: :evet: :evet: :evet: :evet: :evet: :evet: :evet: :evet: :evet: :evet: :evet: :evet:

erten

Kılıç'tan Samsunspor açıklaması..
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ''Şu sıralar sosyal medyadan Samsunspor'u takip ediyorum. Sosyal medyadaki heyecan maalesef şehirde yok. 'Samsunspor için ne yaptın-' sorusunu sormak yerine herkesin Samsunspor için kendisine şunu sorması lazım, 'Samsunspor için ne yaptım-'' dedi.

Bakan Kılıç, çeşitli davetlere katılmak üzere geldiği Samsun'da, Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Kulübe sahip çıkmanın şehir kimliğini taşımakla paralel bir fahri görev olduğunu belirten Kılıç, Samsun'u seven, Samsun ile ilgili bağı olan herkesin yapması gereken öncelikli vazifesinin kulübe sahip çıkmak olduğunu söyledi.

Tek başına Gençlik ve Spor Bakanı'nın Samsunspor için gereken her şeyi yapabilmesinin mümkün olmadığını ifade eden Bakan Kılıç, ''Böyle bir dünya yok. Eğer birileri kendi sorumluluklarını unutturmak için böyle bir hava oluşturuyorsa bu yanlıştır. Birileri elini taşın altına koymamak için her şeyi Gençlik ve Spor Bakanı'nın üzerine yıkmaya gayret ediyorsa bu son derece sağlıksız bir yaklaşımdır'' diye konuştu.

Herkesin kendine düşen miktarıyla yapması halinde Samsunspor'da yönetim problemi, finansal sorun, deplasman, kombine, kaynak probleminin olmayacağını aktaran Kılıç, şöyle devam etti:
''Herkes oturduğu yerden, klimalı odasından, rahat köşesinden ahkam keserek, birilerine bilet kesmeye kalkacak olursa pek çok kişi, pek çok şey konuşmuş olur ama Samsunspor 10 senedir kimin sırtındaysa, omuzlarındaysa yine aynı isimlerin omuzlarında yoluna devam etmek mecburiyetinde kalır. Fakat sorunlar kısa zamanda çözülür mü- Sorunlar kısa zamanda çözülmez. Yapılması gereken nedir- Çok konuşmak yerine çok iş yapmak.''

-''Sosyal medyadaki heyecan maalesef şehirde yok''-
Herkesin kendi imkanları ölçüsünde Samsunspor'a destek çıkması gerektiğini vurgulayan Bakan Kılıç, Samsunspor'un resmi dergisinin hiçbir zaman kendini ayakta duracak kadar abonesi olmadığını, 2004 yılından bu yana derginin 96 sayı çıkarması gerektiğini ancak bu sayının ancak 26'ya kadar ulaşabildiğini söyledi.

Şehrin Samsunspor'a sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Kılıç, şunları kaydetti:
''Şu sıralar sosyal medyadan Samsunspor'u takip ediyorum. Sosyal medyadaki heyecan maalesef şehirde yok. 'Samsunspor için ne yaptın-' sorusunu sormak yerine herkesin Samsunspor için kendisine şunu sorması lazım, 'Samsunspor için ne yaptım-' Soruyu hep başkasına sormak kolay. Soruyu sorana bunu sormak lazım, 'Sen Samsunspor için ne yaptın-' Samsun'da çok dinamik bir yerel medya var. Bu dinamik medyanın ateşleyici gücü de büyük ölçüde spor sayfaları. Çok dinamik ve duruşu olan bir spor medyası da Samsun'da var. O zaman arkadaşlar, kırmadan, incitmeden, dökmeden, taşırmadan şehrin bütün dinamiklerinin Samsunspor'un arkasında kenetlenmesi için, yeniden bir Samsunspor heyecanının şehri sarması için yeni heyecan dalgasını oluşturmak lazım.''

Samsunspor'u hiçbir zaman TFF 1. Lig takımı olarak görmediğini anlatan Bakan Kılıç, Samsunspor'un bir an önce Süper Lig'e çıkması gerektiğini sözlerine ekledi.

Kılıç, daha sonra kulübün şeref defterini imzaladı.

Ziyarete, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş da katıldı
ajansspor

Musti

Şu açıklamanın neresinden tutsan elinde kalır. İnsanın içinde olacak bazı şeyler. Gönlün yok Samsunspor'a karşı bu çok belli. Bari sabote etme. :kafa: >:( >:(

samsunsporlu1994

Samsunsporun Süper Ligde Sayın Suat Kılıç'a ihtiyacı vardı.TFF 1.LİG'de bakana ihtiyacımız yok bizim.Bu takıma destek veren siyasetçilerde belli bu şehirde.Kimse Samsunsporun yanındayız ayaklarına yatmasın.En basitinden bir bakan şehrinin takımının elinden alınan bir otoparkı bir telefonla Samsunspora verilmesini sağlayamaz mıydı? Ya da geçen sene 1 maçına gelemez miydi? Hiç birşey yapamasa bile bu kulübe kalıcı 2-3 gelir sağlayamaz mıydı? Bu takıma bu şehirde destek veren siyasetçilerimiz var isim vermeye gerek yok.Onlara bir taraftar olarak teşekkür ediyorum.Gerçek Samsunsporlular belli oluyor.Bizim Sayın Suat Kılıça ihtiyacımız yok.Biz bize yetiyoruz.

samuray

tamda ondan beklenen açıklama sen samsunspor için ne yaptın topu taca atma köstek olma yeter

samisos55

bizler samsunspor ıcın ne yaptıkda sayın suat kılıç ı yerden yere vuruyoruz önceb kendımıze bekmak lazım sanal köşelerınden sallamak kolay takımınla kaç kere deplesman yaptın uykusuz kaldın daha sayamacagm cok şeyler
ama öncelıkle herkezın kendısıne bakması lazım sevmem suat kılıçı orası ayrı zaten