Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Ayberk - 07 August 2012, 18:07:06
çok mu taraflı yaklaşıyorum bilmiyorum ama reklamların tamamını izledim en güzelleri, en duygu dolu olanları bizimkiler sanki :)

Ben bide Bursaspor'unkinden oldukça etkilendim.Şu şampiyon olduk bilmiyorum ne yapıcaz fln dedikleri...

twitter

Bugun sabah 9'dan gece 12'ye kadar su tahliyesi yaptik. Atakum dukkanlar felc. 1 gibide sehirdeydim liman, bulvar, saathane nehir gibi.

55.hakan

Şehrin üzerinden bulutlar eksik olmuyor doğu açık batı açık bütün bulutlar Samsun'un üzerinde.Vardır bunda da bir hayır

Levent ÖCAL

Böyle gelin düşman başına

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde eli sopalı gelin kaynanasını, eşini ve görümcesini döverek hastanelik etti.

KAFALARINA 13 DİKİŞ ATILDI

Yıllar önce Ankara'dan Tekkeköy İlçesine bağlı, Ovabaşı Köyüne gelin gelen Hatice Çöl,kaynanasının ve eltisinin sürekli dedikodusunu yaptığı gerekçesiyle eline geçirdiği kürek sapıyla kaynanası Melike,görümcesi Elmas Çöl'ü döverek hastanelik etti. Sen benim annemi nasıl dövüyorsun diyerek araya giren eşine de kürek sapıyla vuran eli sopalı gelin komşuların araya girmesiyle sakinleştirilebildi.

Suç ve suçluların da büyük artış gösterdiği Samsun'da, hırsızlıktan silahlı soyguna, tacizden tecavüze, dayaktan bıçaklamaya kadar toplumun huzur ve güvenini sarsan olayların arkası kesilmiyor. Tekkeköy İlçesine bağlı, Ovabaşı Köyünde dün meydana gelen ve bölgede huzursuzluk ve endişe yaratan olay, ilçede asayişin ne denli bozulduğunun son örneği.

Haber denge gazetesinin. Allah aşkına bu nasıl bir uslüpdür böyle. Nasıl bir karalama, kötüleme gayreti içindeler samsun'u yemin ederim sinirden ellerim titriyor. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Haber muhabiri bekir duran

kaynak: http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=79626

twitter

ulan yerel basın haberi mi yoksa 1980 soğuk savaş dönemi abd sovyetler hakkında haber mi yapmış belli değil  ;D

sosaka

Basınımız sağolsun Samsun'u kötülemek için elinden geleni yapıyor ve insanlarda bir önyargı oluşuyor

Alıntıbir daha sözlüğün lafıyla iş yaparsam iki olsun!

bugün sabah samsuna gitmeyi planladık ve ben her zaman olduğu gibi sözlüğe bir bakayım dedim. 19 sayfa entrynin 10unun taciz, laf atma, istismar üzerine olduğunu görünce biraz ağır abi takılayım dedim. gri keten pantolon, deri kemer, sade tshirt pantolon içine(+atlet) şeklinde giyinerek çıktım yola. bir iki saat sonra vardık samsuna. 12 yıldır bozkıra alışmış bünye denizi görünce şöyle bir ağlamaklı bile oldu bir an. neyse istanbuls gelen ankaralinin ilk taksime inmesi gibi indik teleferiğe. amissos tepesi diye bir yere çıktık bir şeyler yedik. kim kime dum duma. millet karısı kızıyla dilediği gibi geziyor, dönüp bakma insidansı ankaranin onda biri civarında. derken öğle oldu ve hava 37 derece oldu, bizimoğlan yoruldu ve kucağıma geldi. hayvanat bahcesine giderken arabayı 3 km oteye park ettigim icin tum yol hayvanlar gibi terledim. fener plaji diye bir yerden gectik. millet güneyvari bir şekilde şehrin ortasında denize girerken ben ağır abi şeklinde yanlarından geçtim. bu arada samsunluların mesafe algısı biraz az hassas, hemen şurası demek 2 km, biraz ileride demek 5 km! canıma okunarak hayvanat bahcesine geldik. o sicakta girmemizle cikmamiz bir oldu. sevgi kafe diye bir yere oturup soluklandik. sonra da faytonla bir tur attık. rus pazari diye yan sanayi giyim eşyası satan bir yerden birseyler aldık. sonra da tekrar aracımıza binerek pamuk kardesler balikcisina gittik. bir allahın kulu bu süreçte bizi rahatsız etmedi. edileni de görmedik. ramazan olmasına rağmen e-5 gibi bir yolun boylu boyunca mangalcilarca işgal edildiğini gördük, deniz kenarında kız arkadaşıyla bira içeni de. ilk izlenimimiz gayet rahat bir kent olduğu yönünde. tabi nereden geldiğinize ve beklentilerinize göre varyasyon gösterebilir.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=29476473

sosaka

Ligtv 14 video eklemiş biri zaten kolay kurulum 3 reklamda Samsunspor var
Aslında geçen sezonun özeti tribün olarak lige damgamızı vurduk
http://www.youtube.com/user/DigiturkDestek/videos?view=0

Sosyal medyadaki yorumlara da baklırsa en beğenilenler de bizim reklamlar özellikle Emir'in videosu

Bu reklamlardan bize reklam geliri geliyor mu acaba ?

özkan

-Ve şöylede bişey var bakıyosun diğerleri hep antin kuntin videolar,bizimkilerde ise hep bi yaşanmışlıklar var..

BigBadMama5552

Diğer takımlarda bizimki kadar ruh yok demek ki. Konu Samsunspor olunca hiçbir şeye tarafsız bakamıyorum ama durum böyle, insana en dokunan reklamlar bizimkiler.

King1965

02167090121 bu numara sızı ararsa kanmayın dolandırıcıdırlar.. herkesı arıorlar benı de 2 defa aradılar bı gerı donus yaptım yok telefon kazandın dıorlar . herkese aynı

binikalamadım

İran Genel Kurmay Başkanı GOKAP Baharını yaşama sırası Türkiye'de  ???
ne diyor bu adam yahu...

muzaffer4

Serkan

cico'nun video'da ki müziğin ismini bilen var mı ?

Sercan

Serkan