Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

twitter

Mert

Arkadaşlar dikkatli olun yine kıyamet kopabilir.Kara bulutlar çöktü yine Samsuna.

cgr

Alıntı yapılan: Mert - 06 August 2012, 11:38:15
Arkadaşlar dikkatli olun yine kıyamet kopabilir.Kara bulutlar çöktü yine Samsuna.

Aynen, acayip karardı hava...

55.hakan

Uydudan baktım merkezde sorun yok ama doğu tarafında şiddetli yağacak özellikle çarşamba

emre

Salıpazarı'na yağan şeyin yağmur olduğunu söylemek zor. Dün geceden beri yağıyordu, sabah acayip şiddetlendi sel uyarısı yapıldı şu an yağış azaldı ama hava iyi değil.

ErkÇay55

Alıntı yapılan: Cheregi - 06 August 2012, 01:45:05
Bildiğim kadarıyla Biletix ve kredi kartının sunduğu taksit imkanları dışında taksitlendirme olmayacak.
Biletix, World Kart'a 3 taksit yapıyor. Ayrıca kredi kartınız taksitlendirme yapıyorsa ondanda yararlanabilirsiniz.

Birde @babasamsunlu'nun daha önce söylediği seçenek var;
Kartınızdan düşük faizle taksitli nakit avans çekerek kombinenizi alabilirsiniz.

Örneğin;

Garanti kredi kartları için taksitli nakit avans taksit seçenekleri:

2-5 ay arası faiz oranı    %2,59
6-11 ay arası faiz oranı    %2,49

Arkadaşlar Garanti bankası Kredi kartı olanlar için bir kampanya mevcut mesela ben geçen hafta 120.00 tl lik alışverişim sonrası cep telefonuma şifre geldi üçe böldürttüm.Ödeyeceğim işlem ücreti 2.87'dir.Kombinesin taksitli almak isteyen arkadaşlar için iyi bir fırsat.

spooks

evolution55

Show tv de gosterdi simdi,cok duygulandim...

furkan5534

sevdim seni bir kere başkasını SEVEMEM  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

lato

Ya bu belediyelere istek ve şikayet bildirmek için telefon numaraları var ya diyorum ki taraftarlar olarak herkes bağlı bulunduğu belediyeyi telefon yağmuruna tutsa kombine alıp Samsunspor'a destek olmayı düşünüyor musunuz diye hiç almayacak adam bile utanma pazarına alır üç beş neyse kulübün kasasına para girer ama ciddi ciddi yapsak bu baskıyı nasıl olur?

furkan5534

bance ye bak ya 1 gol b.leverkusene 2 gol lech poznan'a dunya tersıne dönuyor sanırım  ???

berusa55

07 August 2012, 06:23:26 #31796 Son düzenlenme: 07 August 2012, 06:37:41 berusa55
AlıntıSamsun'da Sağanak Yağış Alarmı
Samsun'da sahur vakti başlayan sağanak yağış, Temmuz ayı başında yaşanan sel felaketi sebebiyle kentteki kurumları teyakkuza geçirdi.

Samsun'da sahur vakti başlayan sağanak yağış, Temmuz ayı başında yaşanan sel felaketi sebebiyle kentteki kurumları teyakkuza geçirdi.

Yağış, gök gürültüsü ve şimşeklerin çakmasıyla giderek hızını ve şiddetini artırdı. Kısa sürede şehrin ana arter yollarında su birikintileri oluştu. Yağmur sebebiyle devriyeye çıkarılan çok sayıda ekip, kentin kritik bölgelerini dolaşarak inceleme yaptı. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere DSİ ve ilçe belediyelerini bilgilendiren Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, barajların su durumu hakkında bilgi aldı. Ekiplerden teyakkuzda olmaları ve kontrollere devam etmeleri istendi.

Çevre yolu cezaevi mevkisinde trafik sıkışsa da önemli herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı ifade edildi. Samsun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği ekiplerinin de olası bir afete karşı hazır şekilde bekletildikleri öğrenildi.

Temmuz ayı başında büyük bir sel felaketi yaşanan Samsun'da 9 kişi hayatını kaybetmiş, ev ve işyerlerini su başmış, kentte büyük maddi hasar oluşmuştu.

http://haberler.com/samsun-da-saganak-yagis-alarmi-3843291-haberi/

Samsun'umuzda bir kez daha ciddi boyutta yağış var. Aralıksız üç saattir yağıyor ve şu saat itibariyle şiddeti daha da arttı. Bu yaz bu şehrin makus talihi oldu bu malesef. Yaralar tam sarılmışken ikincisi. Umarız ilkindeki gibi kötü manzaralarla karşılaşmayız. Önlemler alındı deniliyor ama...

babasamsunlu

o nasıl bir şimşek ve gök gürültüsüydü arkadadaş.
yemin ediyorum savaş çıktı sandınm.

cgr

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 07 August 2012, 06:28:10
o nasıl bir şimşek ve gök gürültüsüydü arkadadaş.
yemin ediyorum savaş çıktı sandınm.

Abi, gece cam açık uyurken sıçradım resmen :)

emre

Samsunsporlu olmak bazen üzüntüsüne bile aşık olmak demek..

Lig TV - Futbol Aşkı - Baba - Oğul