Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

saim55

Eğer doğruysa Murat'ı verelim Lazio'ya, bu takımda bir yerlere gitmeyi en fazla hak eden adam Murat sonra Adem. Keşke Adem'i de Milan'a versek. Bir Cafu'dan neyi eksik?  8)

amasra

FaTiH_HaN

Dün akşam Samsundan Bursaya gelirken bi baktım önümde Erkut Tutu oturuyor  :) Adam Çorumda koltuğu bir yatırdı kafayı koydu uyudu, hunharca horladı gidene kadar  :x(( otobüs 2 defa mola verdi adam kalkmadı bile, arada koltuğu falan da dürttüm sesi kesilir belki diye ama banamısın demedi köftehor ;D

maraton

kulağına galip geliyor bu koltuktanda kaldıracak seni diye fısıldasaydın daha üç gün gözüne uyku girmezdi BÜYÜK BAŞKANIN !!  :P

FaTiH_HaN

doðan

Alıntı yapılan: maraton - 11 June 2012, 13:18:51
kulağına galip geliyor bu koltuktanda kaldıracak seni diye fısıldasaydın daha üç gün gözüne uyku girmezdi BÜYÜK BAŞKANIN !!  :P

yaa başkan duruyon duruyon iki kelime yazıyon koparıyon bizi  ;D ;D

amasra

Trabzonspora UEFA dan müjde :S bu takımda nasıl bi şans var ya
http://inciswf.com/127283744663.swf

Burak

cembaba

Bobo'yu Kayserispor almış.

Süleyman Hurma tarzı başka hiç bir adam yok mu şu ülkede bizim kulübü eline alacak. Sonra da bir transfer haritası çizecek?  Sinir olmakla beraber İsmail Başkan'ın BİLE kulübün anahtarını Süleyman Hurma'ya verdiğini düşünürsek, gerçekten bir yerde acayip hatalar yapıyoruz...

5trawberry

Arkadaş bu nedir ya, yemin ederim mezuniyet törenlerinden soğudum her üniversitenin cübbe ve kepleri bordo mavi olmak zorundamıdır ya!

emre__ss

Ama ktu'de siyah ve turkuvaz mavisi.Akıl işte...

Ayberk

bizim fakülte yeni cübbeler yaptıracak, malum renkte olmaması için var gücümüzle çalışıyoruz ;)

kuzey55

Türkiye Futbol Federasyonu yeni sezonda Bank Asya 1. Lig'deki tüm takımların uçak,otel,yeme içme gibi tüm deplasman giderlerini karşılayacak...

doğrumu bilmiyorum ? ama olursa çok iyi olur

emre__ss

Eyvah Yıldırım kendi parasından federasyona da vermeye başladı.5 yıl sonraki malı tabloyu açıklıyorum:
2012 borcu x
2017 borcu 5x

Ajan

Bu geçen yıllarda da olan bir uygulamaydı benim bildiğim yeni çıkan bir durum söz konusu değil.