Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

burakbas

bu androidde cydia tarzı sistem yok mu ?

Serkan

Alıntı yapılan: Ayberk - 06 June 2012, 23:25:04
bilgisayar için vardı eskiden oynardım :)

Bu daha iyi sarıyor nss 3 den

King1965

Dün Villarreal'in teknik direktörlüğüne getirilen Manolo Preciado, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Ayberk

Alıntı yapılan: Serkan - 07 June 2012, 00:43:56
Bu daha iyi sarıyor nss 3 den

ben de ondan korkuyorum abi tam sınavların arifesinde... :D

SSKLA

Ben eskiden bilgisayardayken bunun bugını bulmuştum bir maçta 8 9 golatıtordum telefonda da bugını buldum ama söylemem :)

Serkan

millwall

SSKLA

07 June 2012, 14:09:45 #30892 Son düzenlenme: 07 June 2012, 19:20:10 Berkay Yelken
Alıntı yapılan: Serkan - 07 June 2012, 12:15:43
söylesene lan

bilgisayarda oyunu başlatıp full passinge verip şut yerine x basıyoruz ve mesafe tanımaksızın yerden sert şutlar çekiyoruz. Telefonda ise kalenin ortası ile köşesinin ortasına topun ortasın biraz altına vurulan her top gol oluyor. Artık bug mı dersiniz ne dersiniz bilmem ama gol işte :)

Ayberk

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 07 June 2012, 14:09:45

bilgisayarda oyunu başlatıp full passinge verip şutyrine x basıyoruz ve mesafe tanımaksızın yerden sert şutlar çekiyoruz. Telefonda ise kalenin ortası ile köşesinin ortasına topun ortasın biraz altına vurulan her top gol oluyor. Artık bug mı dersiniz ne dersiniz bilmem ama hoo işte :)

kaleci kim?

babasamsunlu

buonanotte

Jnr.Serkan

Hava Astsubaylık okulu mülakatlarına başvurmuştum girmeye hak kazanmışım.Tek sıkıntı mülakatlar izmirde ve çok ters bir zamanda.Kafam duman : )

twitter

iphone da nasil indirecegiz bunu.
10 mactan sonra olmuyor. Cydia dan indirdim yine yemiyor (:

Ajan

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 07 June 2012, 17:43:32
Hava Astsubaylık okulu mülakatlarına başvurmuştum girmeye hak kazanmışım.Tek sıkıntı mülakatlar izmirde ve çok ters bir zamanda.Kafam duman : )

Sen ne yaptın boş kaldıkça sınava mı girdin bence gitme baksana Milwall reyisten başlayarak tüm astubaylarpesdiyor.

Jnr.Serkan

Hapay abi kesin git diyor iyimiş hava astsubaylığı.Ama öyle ters zamanda ki.Polislikle lys arasında 10 gün var.O 10 gün arasına birde şimdi izmire gitme işi çıktı : )