Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

NBA final maçlarının tamamı CNN TÜRK'te. Oklahoma - Miami serisinin ilk maçı 12 Haziran Salı'yı 13 Haziran Çarşamba'ya bağlayan gece 04.00'te CNN TÜRK'ten canlı olarak yayınlanacak.

samuray

Alıntı yapılan: CemBaba - 12 June 2012, 19:52:20
Haber Gazetesi web sitesi yenilendi.
anlaşılan çok güzel yenilemişler zira hiç açılmıyor haber gazetesi

King1965

Loveletin oradaki kaza fenaydı yaa .. Tır bısıklete carpmım diye dıreksıyonu kırdı dıger gıdıs yonundekı serıde gectı Oradada Arabalar tıra carptı . Sonra Diger yönden gelen arac diger seride gecince tırın yanından geçen araclarda bırbırıne gırdı .. Uff fena oldu yaaaa..

Tufan

Ankaraspor Bankasyada oynayacakmış bu sene.
Türk futbolu kurtulamadı şu Gökçekspordan!

emre__ss

Abilerim kardeslerim birşey soracağım dikkat lütfen:
Bu sene inşallah üniversite bitiyor ve Ağustos'ta  askere gitmek istiyorum.Evraklarimi nüfusa  kayıtlı oldugum yere mı vermem gerekiyor? Agustosta gitmek icin en son ne zaman belgelerimi vermem gerekiyor?Kusura bakmayın askeriyeye soracak durumum yok sizlere danışayım dedim.Bilgi sahibi olduğumda bende buradan bildirimim.Simdiden teşekkürler.

brigand

Alıntı yapılan: emre__ss - 13 June 2012, 11:04:48
Abilerim kardeslerim birşey soracağım dikkat lütfen:
Bu sene inşallah üniversite bitiyor ve Ağustos'ta  askere gitmek istiyorum.Evraklarimi nüfusa  kayıtlı oldugum yere mı vermem gerekiyor? Agustosta gitmek icin en son ne zaman belgelerimi vermem gerekiyor?Kusura bakmayın askeriyeye soracak durumum yok sizlere danışayım dedim.Bilgi sahibi olduğumda bende buradan bildirimim.Simdiden teşekkürler.

Haziran sonuna kadar celp işlemlerini bitirmen gerekiyor. Yakın olduğun askeri şubeye gidebilirsin ama misafir olarak işlem göreceğinden seni sona atarlar. Çok da gecikir işlemlerin. En sağlamı bağlı olduğun şubeye gitmek.

lucarelli

13 June 2012, 11:58:57 #30967 Son düzenlenme: 13 June 2012, 12:03:01 lucarelli
AlıntıERKEN SEVK İSTEYEN
YEDEK SUBAY ADAY ADAYLARI İÇİN
DUYURU

-Sevke tabi olduğu celp döneminden önce erken askere gitmek isteyenler, bundan böyle ASKERLİK ŞUBELERİNE müracaat edecektir.

-Müracaatlar bir dilekçeyle, bizzat en yakın askerlik şubesine veya posta yoluyla kayıtlı bulunulan askerlik şubesine yapılabilecektir.

-Dilekçe örneği ve erken sevk müracaat tarihleri aşağıdadır.

ERKEN SEVK MÜRACAAT TARİHLERİ                            
Celp Dönemi             Erken Sevk Dilekçesi Verilebilecek Tarihler
Şubat  (Tabip)             01 Kasım-31 Aralık
Nisan (Karışık Sınıf)     01 Kasım-      28/29 Şubat
Haziran  (Tabip)             01 Mart-30 Nisan
Ağustos (Karışık Sınıf)    01 Mart-30 Haziran
Ekim  (Tabip)            01 Temmuz-  31 Ağustos
Aralık (Karışık Sınıf)   01 Temmuz-31 Ekim

-Erken sevk dilekçesi verdiğinizde; lisans/yüksek lisans mezuniyeti nedeniyle yapılan sevk tehiri veya yurt dışı işçi/işveren sevk tehiri gibi kendi isteğiniz üzerine gerçekleşen ertelemeleriniz iptal edilerek erken sevk dilekçeniz işleme konacaktır. Ancak, sizin isteğiniz dışında başka bir makam (görevle ilgili erteleme) veya anne, baba gibi başka bir kişinin teklifi üzerine gerçekleşen (kardeş ertelemesi) sevk tehiriniz varsa, erken sevk dilekçenizin işleme konulabilmesi için, önce bu makam veya kişi tarafından, mevcut sevk tehiri iptalinin yapılması gerekmektedir.

-Erken sevk dilekçesine yapılan işlemin sonucu, dilekçenizde belirttiğiniz adrese gönderilecektir.  

Not: Erken sevk dilekçesi, yukarıda belirtilen tarihlerden sonra askerlik şubesine ulaştığında işleme konulamayacağından, postayla yapılan müracaatlarda, dilekçenizin son başvuru tarihine kadar askerlik şubesine ulaşmasına dikkat ediniz.

http://www.asal.msb.gov.tr/

Benim de okuldan dolayı tecil vardı hemen askere girmek istiyordum. Başvuru süresinin bitimine iki gün kala bir dilekçe yazıp ekine diploma fotokopisini koyarak çorum askerlik şubesine faks çekmiştim. 30 dakka sonra aradım faksım geldi mi diye, oradaki görevli memur işlemin bile yapıldığını söyledi.

CurvaSs

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 13 June 2012, 12:34:57
Gökhan Töre Samsundaymış hatta şu sıralarda Jaja daymış ;D

ahahaah bizim mahalleye ugramaz simdi.. evvelden mac yapardik kendisiyle. hep yenerdik.  :)

buonanotte

Alıntı yapılan: King1965 - 13 June 2012, 09:03:51
Loveletin oradaki kaza fenaydı yaa .. Tır bısıklete carpmım diye dıreksıyonu kırdı dıger gıdıs yonundekı serıde gectı Oradada Arabalar tıra carptı . Sonra Diger yönden gelen arac diger seride gecince tırın yanından geçen araclarda bırbırıne gırdı .. Uff fena oldu yaaaa..

Sanayinin başından vatan bilgisayarın oraya 1.5 saatte gittikk.Gelirken daha fenaydı 2 saatte b.evlerine gelebildim.
Lovaletin orası çok sakat.Millet yol kenarlarına falan da araçlarını park ediyor.Önlem almazlarsa daha çok kaza olur.

kuzey55

ben de ağustosta gitmeyi düşünüyorum.ama aöf sınv sonuclarına göre karar vereceğim.sınav sonucları acıklanır mı ki haziraqn sonuna kadar?_

fındık

Alıntı yapılan: kuzey55 - 13 June 2012, 12:59:42
ben de ağustosta gitmeyi düşünüyorum.ama aöf sınv sonuclarına göre karar vereceğim.sınav sonucları acıklanır mı ki haziraqn sonuna kadar?_

Normalde sınavdan 4 hafta sonra açıklanıyor ama belli olmaz.

berusa55

İyi sıcak var bugün; Allah'tan nem düşük...

Mert

Erken sevk için dilekçe kalktı arkadaşlar.Şubeye gidip gerekli evrakları teslim ediyorsunuz erken sevk için onlarda bilgisayardan sisteme girip hemen anında işlemleri yapıyorlar.Ben adama sormuştum ağustosta gitme ihtimalim nedir diye.Hazırlan ağustosta askersin dedi.Artık işlemler çok kolay.Ama son başvuru tarihini kaçırmamak lazım.

**KaR6**

ben mayısta gidip tecili bozdurdum, temmuz 10 ile 31 i arasında tekrar gel dediler, ondan önce bir şey yapmaya gerek var mıydı? sen gelme demesinler sonra bana?