Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

burakbas

Ülker firmasının kurucusu Sabri Ülker hayatını kaybetti... Allah rahmet eylesin....

samsun 55

Samsun CASa gitsin

Samsunsporlu taraftarlar dün Şevket Çorbacıoğlunun milliyetblogdaki yazısını üzerine çok konuştu, çok yorum yaptı

Samsunsporlu taraftarlar dün Şevket Çorbacıoğlu'nun milliyetblog'daki yazısını üzerine çok konuştu, çok yorum yaptı. 'Samsunspor CAS'a dava açarsa Süper Lig'e dönebilir' başlıklı yazıda, "Samsunspor, Manisaspor ve Ankaragücü CAS'a dava açabilir. Yani Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne. Bu üç takımdan Samsunspor kıl payı düştü. Kurtulma olasılığı yüksek. Çünkü mantık şu; 'Galatasaray 2011-2012 sezonunda 40 maç sonunda şampiyon oldu, Samsunspor ise 34 maç sonunda düştü. Galatasaray 34 maçın ardından şampiyonluk için play-off oynadı, Samsunspor için angarya bir kupayı. Bu benim kurgum ve kurgulamam. Bence şansını denemeli" ifadeleri yer aldı.

Haber Gazetesi - 04 Haziran 2012, Pazartesi

Ayberk

play off'un olduğu yerde play out olmamasının ne denli büyük bir saçmalık olduğu zaten malum. fakat bizim takım -gitmez de- CAS'a gitse bile burnumuzdan fitil fitil getirir bu federasyon

Zaten artık süper ligden düşme kaldırılsın olayını düşünmek bile gelmiyor içimden

engin55

Bu saatte tekkeköy tarafına gitmeye kalkışmayın. Loveletin orda çok büyük bir kaza olmuş. Yol kapalıymış. Ben kirazlıkta oturuyom arabalar ilerlemiyor

Ajan

Shane_Falco

Gekas reisi yedek oturtuyor yunanistanın hocası 5.dk'de 2 tane çaktı Çekler

samsunum

Alıntı yapılan: Ajan - 12 June 2012, 18:57:08
A.m.k'dan sonra http://gotspor.com/ 20 Haziran'da yayında

Bizde ağlam [İ]dda [K]uponlarını çıkartacağız yazık yaa  :x(( :x(( :x((

Cheregi

Alıntı yapılan: Ajan - 12 June 2012, 18:57:08
A.m.k'dan sonra http://gotspor.com/ 20 Haziran'da yayında

Futbolun .oku çıkınca spor gazetelerinin kese kağıdı bile yapılmayacak kadar adileşmesi gayet doğal  :-X

cembaba

emre

petr Cech elinden kaçırdı topu Gekas yazdı..

_Jack Daniels_

engin55

İŞTE ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASININ DETAYLARI
Samsun'da 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza sonrası Samsun-Ordu karayolu savaş alanına döndü.

Ordu istikametinden gelen Yusuf Çelebi'nin kullandığı 68 DY 221 plakalı TIR, önüne çıkan bisikletliye çarpmamak için direksiyonu kırınca Lovelet Alışveriş Merkezi önünde park halindeki kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle TIR'ın çarptığı 55 AZ 919 plakalı kamyonet 5 metrelik dere yatağına uçtu. Kamyonette kimsenin olmaması bir faciayı önledi. Öte yandan aynı şeritte seyreden 55 LS 120 plakalı kamyonet kaza yapan TIR'a arkadan çarpmamak için direksiyonu kırınca, orta refüjü geçip karşı yönden gelen 55 EK 140 plakalı otomobile ve 55 SV 655 plakalı kamyonete çarptı. Kaza sonrası otomobil ve kamyonet içerisinde bulunan yaralılar, kaza kırım ekiplerinin uzun uğraşları sonrası bulundukları yerden çıkarılarak ambulanslarla en yakın hastanelere sevk edildi.

Kaza nedeniyle Samsun-Ordu karayolu bir süreliğine araç trafiğine kapatıldı. Kapanan yol sonrası yaklaşık 10 kilometre uzunluğunda araç kuyruğu oluştu. Yetkililer kimliği henüz belirlenemeyen 3 yaralının Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığını bildirdi.

Kaza sonrası şoka giren ve polislerin sakinleştridiği TIR Sürücüsü Yusuf Çelebi, "Ben karşı şeritten ağır bir şekilde yoluma giderken virajda bisikletli birisi önüme çıktı. Ona çarpmamak için direksiyonu kırdım. Yol üzerinde park halinde bir araç varmış. O anda frene bastım ama duramadım. Diğer aracın nasıl karşı şeride geçtiğini bilmiyorum ben kaza yaptıktan sonra araçlar hep bir birine girmiş." dedi.

http://www.gazetenizolsun.com/lovelet%E2%80%99in-onunde-araclar-birbirine-girdi...-yaralilar-var-8764.html

Yol hala kapalı trafik ilerlemiyor. Millet yürüyerek gidiyor.

holigan5565

Kral gekas yazdı yine geeekas geeeekas

samsunum

cembaba

Dün akşam ki konserde 85.000 kişi varmış.