Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

binikalamadım

anlztrk

Samsunlu futbolculara 1 Nisan şakası!

Basın toplantısına katılan Murat ve Adem, açıklamalarının ardından bir basın mensubunun yaptığı 1 Nisan şakasıyla büyük şok yaşadılar.

Bursaspor'un, Medical Park Antalyaspor ile yaptığı ve kazandığı maçta 7 yabancı oyuncu birden oynattığı ve hükmen yenik sayılacağı yönünde yapılan 1 Nisan şakası sonrası şoka giren Adem, ''Bariz hata yapılmışsa, bu emeklerimizin boşa gittiğini gösterir'' ifadesini kullandı.

Futbolcuların kaygılandığı sırada basın mensubu, 1 Nisan tarihini hatırlatarak bunun şaka olduğunu söyledi. Konunun açıklığa kavuşmasının ardından iki futbolcu mutlu şekilde basın toplantısından ayrıldı.

Burak

Çerkez Emine Apartmanı nerde bilen var mı?

saim55

Alıntı yapılan: amateur55 - 01 April 2012, 20:18:25
Samsunlu futbolculara 1 Nisan şakası!

Basın toplantısına katılan Murat ve Adem, açıklamalarının ardından bir basın mensubunun yaptığı 1 Nisan şakasıyla büyük şok yaşadılar.

Bursaspor'un, Medical Park Antalyaspor ile yaptığı ve kazandığı maçta 7 yabancı oyuncu birden oynattığı ve hükmen yenik sayılacağı yönünde yapılan 1 Nisan şakası sonrası şoka giren Adem, ''Bariz hata yapılmışsa, bu emeklerimizin boşa gittiğini gösterir'' ifadesini kullandı.

Futbolcuların kaygılandığı sırada basın mensubu, 1 Nisan tarihini hatırlatarak bunun şaka olduğunu söyledi. Konunun açıklığa kavuşmasının ardından iki futbolcu mutlu şekilde basın toplantısından ayrıldı.

Gel de sövme şimdi. Şaka yapacaksan git başkasına yap lan lavuk

binikalamadım

SerhaT55

Burak

55ertan

fb yedi 1-1, böyle biterse haftaya mutlak galibiyet gerekir.
Yoksa Sampiyonluk sansi baya azalir

usare

kalptenþimþek

cembaba

Fener'in berabere kalması ıyı oldu. Haftaya yener Antalya'yı.

AhmetDenizci

İnşallah bizde Sivas'ı yenicez. Adem'in cezalı duruma düşmesi çok kötü oldu. Ayrıca o Mehmet Nas'a herkesin diyecek bir sözü var eminim!

celebi

arkadaşlar ben niçin face deki videoları seyredemiyorum yardım eder misiniz

SametYılmaz55

Ispartada küçük şiddetli deprem oldu,evi salladı epeyce.Allah'a şükür şiddeti fazla değildi.bu kadar küçük şiddetli depremde evi böyle sallıyorsa büyük bir deprem olsa uçacak ev .:.:. .:.:. nasıl ev yapıyorsunuz arkadaş.insan hayatı bu kadar ucuz mu ya >:(

Desiqner

Alıntı yapılan: celebi - 01 April 2012, 22:05:54
arkadaşlar ben niçin face deki videoları seyredemiyorum yardım eder misiniz

aynı sorun bendede var hocam 1-2 gündür facebook ölü gibi.ben IDM ile indirip izliyorum.