Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

BANA  da bir yardımcı olsane b kardeşim. nasıl oluyor bu idm meselesi. özellikle 1 nisan şakasını görmek istiyorum

engin55

Alıntı yapılan: celebi - 01 April 2012, 22:32:14
BANA  da bir yardımcı olsane b kardeşim. nasıl oluyor bu idm meselesi. özellikle 1 nisan şakasını görmek istiyorum

Samsunsporlu futbolcular 1 Nisan şakası - CİHAN.mp4
1 nisan şakası

celebi

erkutdem55

Benim bu 1 Nisan şakasından haberim yokken babam beni telefonla arayıp aynısını bana yaptı.Başımdan aşağı kaynar sular dökündü,bir an ter attım.Sonra 1 Nisan dedi.Kendisini sinirim geçene kadar geçici olarak babalıktan reddediyorum.Bilgilerinize sunulur...

feveran

bu akşam yarım saat öncekı foto hepınıze tek tek selamı varsivası da yencez dedi

ayrıca bu akşamkı havayolunda ve konvoydan fotografları bırazdan atacam

ethm55

Fenerlı bırı yazmış çomlekcıye  td'de
yanıbaşınızdaki düşmanınız samsun bile 2 ye böler 5 le çarpar sizi hadi bizden bişey öğrenmeye gücünüz yetmiyor bari samsundan öğrenin

erkutdem55

Sergen yine giydiriyor bize.Ekigho olsa da olur olmasa da olurmuş,Adem idare ediyomuş vb.
Zamanında ne sokmuşuz arkadaş hala çıkaramadınız içinizden...

cgr

ahmetsefa55

normalde sabahın köründe gıtmezdım okula ama bu sefer gıdıcem atkımla polarımla.

cembaba

Mehmet Abi şu Cem Dizdar'ı arasaydın iyidi. :) Anladın abi sen  8)

Forvetim

sabah 8 den beri havzada kar var şimdi tipiye döndü, birkaç gündür bahardan sonra müthiş bir görüntü. cumartesi sivasa tipi gibi yağalım Allah'ın izniyle

Integral

şu anda gekas resmi olarak gitmedi değil mi? ligde kaldığımızda yeniden bizimle?

burak yılmaz gibi kazmaların bile gol kralı olduğu şu ligde seneye çok güzel bir tabloyla gol kralı gekas olacaktır inşallah.

AntZ

Ligde kalırsak sözleşmesi 2 sene uzuyor ama azıcık tanıdıysam hiç sözleşmesi olmasada ligde kalırsak gitmez bir yere :ok

red_white

Maçta kaçan goller sonrası başını ellerinin arasına alıp neler diyordu içinden kimbilir... maç sonrası topallayarak bizim yanımıza gelmesi nekadar yürekli birisi olduğunu gösteriyor