Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

jean

ins su resimdeki taraftarlarimizin sevinci boza cikmaz cumartesi aksami yerimde duramiyorum ben bile inanmamistim ligde kalacagimiza ins kendimden utanirim hafta sonu

ahmetsefa55

şükür namazıdır diye tahmin ediyorum.
helal olsun size.

twitter

Son 10 hafta toplanan puanlar

Samsunspor 19
Galatasaray 24
Fenerbahçe 17
Beşiktaş 10
Trabzonspor 16

Ertuğrul Sağlam

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 04 March 2012, 18:14:10
Antalya düşecek gibi bir his var içimde kaç sene önce hatırlamıyorum, Antalyanın başında Yılmaz Vural vardı, hiç hesapta yokken son maçtan sonra küme düşmüşlerdi, öyle bişe olmuştuki 3-4 tane ayrı olasılık aynı anda Antalyanın düşmesi için kader ağlarını örmüştü  :) Şanssızlar o bakımdan haftaya karabüke kaybederlerse düşme ihtimalleri bir hayli yükselir.

Tarih tekerrürden ibarettir, bu söze daha çok inanmaya başladım son haftalarda inanılmaz şeyler oluyor %10'luk şansın, ufacık bir umudun peşinden koştuk demek ki çıkmadık candan ümit kesilmezmiş, artık ipler bizim elimizde yen Sivası kal süper ligde.

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 02 April 2012, 17:08:29
Tarih tekerrürden ibarettir, bu söze daha çok inanmaya başladım son haftalarda inanılmaz şeyler oluyor %10'luk şansın, ufacık bir umudun peşinden koştuk demek ki çıkmadık candan ümit kesilmezmiş, artık ipler bizim elimizde yen Sivası kal süper ligde.

Hislerini yerim senin!   :--*

feveran

beşiktaş teknık tırektör carvalhalın gorevıne son verıldı son dakıka
http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/besiktasta-carvalhal-sokuSXHBQ274671SXQ
bu adam başarılıydı bizmi indirdik şimdi al_sana al_sana

Stelea

Samsunspor'umuzun ahını alan pek iflah olmuyor. Sıradaki Carvalhal'mış demek ki...

_Jack Daniels_

Bir kere geldik tam geldik Carvalhal Bey.  :evet:

Desiqner

Arkadaşlar İnönü Deplasmanından video yokmudur ya ? Kimse çekmedimi Tezahüratlar vs. ?

Turuncu

SPOR 55 BU AKŞAM SAAT 21:00'DA KANALS DE ...
SAMSUNSPORUN BAŞARILI FUTBOLCUSU ADEM ALKAŞİ SPOR 5İN KONUĞU OLACAK. AYRICA MURAT YILDIRIM VE TEKNİK DİREKTÖR MESUT BAKKAL İLE TELEFON BAĞLANTISI YAPILACAK...
VE ATİLLA CEBECİNİN HAFTALAR ÖNCE SÖYLEDİĞİ ÇOK ÖZEL DÜŞ-ME-YE-CEK SÖZÜNÜN PERDE ARKASI SPOR 55'TE

CurvaSs

haftalar önce söylenen düşmeyecek sözünün çok özel perde arkası nasıl olurmuş ki?  ;D ben de haftalardır diyorum düşmeyeceğiz diye ama perde arkası yok. düşmeyeceğiz işte. :D

Theofanis Gekas

atilla cebeciyle düşmeyecek heceleme dersleri adres kanal s  :)

twitter

Ligin bug'ını buldu herhalde Atilla abi

kalptenþimþek

sezonun taklasını atacak gibi sanki..