Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samuray

Alıntı yapılan: BigBadMama5552 - 30 March 2012, 15:34:24
İnsanlar iş bulmak uğruna ne olduğunu bile bilmeden tenor bile olmak istemiş vay be  :D
olay trabzonda oluyor dikkatinizi çekmek istedim tam bir komedi ya şaka gibi fıkra gibi ya ;D ;D ;D

samuray

süper finalmiş para ödüllüymüş ne heyacanı olacak bu maçların ortada hedesiz takımları bırakıyorsunuz zaten bu tff.nin ceza meza vereceği de yok gibi bakasnıza bende başbakanın söylediği gibi sözleri söylediğimde çok eleştiri almıştım diyor herşey planlanmış sanki öyle görünüyor 8 tk ligten düşerse olmazmış efendim niye olmuyor hayret birşey diğer takımlar bostan korkuluğumu gözünüzde bari bu ligin adınıda değiştirin olsun bitsin ligtv  lig diye her şeyi onlar adına yapıyorsunuz ya  >:(

twitter

Zaragoza'yı takip eden var mı adamlar Gijon'uda yendi. Yine 90'da attılar  ;D

Desiqner

O değilde pirinç makarna stoklarna başlayalım.Sabri gol attı :(

emre

Alıntı yapılan: twitter - 31 March 2012, 21:13:43
Zaragoza'yı takip eden var mı adamlar Gijon'uda yendi. Yine 90'da attılar  ;D

bu sene ki halimizden dolayi kume duşme olayina daha duyarli hale geldim. Zaragoza'nin takipcisiyiz Allah'ın izniyle kalacagiz ligde.. :)

Theofanis Gekas

Beyler konumuzla hiç alakası yok ama eminim spartacus seyreden arkadaşlar vardır burda,sezon finalinde asker eledim türküsü çalıyor çok ilginç geldi paylaşmak istedim  :)

GökhanÇağlar

Harbiden bizim türküyü çalmışlar çok ilginç.

ChucKeR

genel sohbet odasının 2000. sayfası kutlu olsun. milenyuma da girdik yani  :--*

Cheregi

Dünya rekoru olmasın  .:.:. Herhangi bir forumda 2000 sayfayı bulan başlık var mıdır acaba?  :o ???

berusa55

01 April 2012, 02:03:42 #29379 Son düzenlenme: 01 April 2012, 02:08:32 berusa55
09 Ağustos 2008'de açtığım sohbet başlığımız sizlerin güzel katkılarıyla dile kolay 2000.sayfaya ulaştı.

Daha nice 2000'ler görmek dileğiyle...
 >l<

Cheregi

01 April 2012, 02:06:39 #29380 Son düzenlenme: 01 April 2012, 02:10:27 Cheregi
Biri noter getirsin  .:.:. :holey:

Alıntıdünyada en uzun sayfalı forum konusu 1872 sayfaymış.

http://www.chip.com.tr/forum/dunya-forum-tarihinin-en-uzun-konusu_t108002.html

Desiqner

Buralar ileride değerlenir alalım burayı :D

Cheregi

Bu da dünyanın en uzun forum konusunda 29993. mesaj

7 mesaj sonra dünyanın en çok mesajı olan forum konusunun 30000. mesajı olacak  :hnk:
Manyak mısınız abicim 30000 mesaj yazılır mı  :rulet:
(Zaman geçmiyor, sıkıntıdan geyiğe vurduk iyice  :D)

cembaba

Coca-Cola Akademi U15 Ligi 2011-2012 Sezonu Grup Müsabakaları Bitmiş Bulunmaktadır.Takımımız Samsunspor U-15 Karadeniz Grubunu Nağmalup ve En Yakın Takipçisi Trabzonspor'a 8 Puan Fark Atarak Antalya'ya Türkiye Finallerine Gitmeye Hak Kazanmıştır.

Yeni gördüm bayağı güzel olmuş :)

emre__ss

2000.sayfaya gelip ya'd etmemek olur mu?Çok ayıp gücenirler sonra falan mazallah icimizde kalmasın. İ.T.O.Ş İ.T.O.Ş İ.T.O.Ş İ.T.O.Ş İ.T.O.Ş