Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

emre

helal olsun Şirinler! Ne zaman ne yapması gerektiğini bilen bir taraftar grubumuz var. Dolayısıyla tribünler çok güzel,üstüne düşen her şeyi fazlasıyla yapıyor...Sportif anlamda böyle olmamalıydı,her şeyin güzel olduğu bir dönemde çok daha büyük başarılara imza atabilirdik. Neyse bir an öyle geldi paylaşayım dedim  :) Artık seneye yaparız süper ligde şovumuzu..

masbene

futbolcular dahil herkes yürüyerek mi stada gidilecekmiş ?

Sercan

Theofanis Gekas

bugün gazetede gördüm aklıma geldi,fatih öztürk maçlara geliyor mu arkadaşlar galip Kazım Yılmaz tersliğinden sonra ben hatırlayamadım da

mehmet yılmaz

2010'da Çanakkale deplasmanında açtığımız bir pankart vardı,

"Armanın Peşinden Her Yere Geldik
Kişileri değil, Renkleri Sevdik..."

Görüyoruz ki pek çoğu kişileri seviyormuş! Kendi adamı yönetimde oulnca acayip koyu Samsunsporlu olanlar, adamları bırakır bırakmaz stada bile uğramıyorlar. Hatta bazıları açıktan düşmanlık yapıyorlar Samsunspor'a. Oysa bizler, Samsunspor'un gerçek taraftarları başkanlık koltuğunda kim olursa olsun her dönemde içeride ve deplasmanda takımımızı yalnız bırakmıyoruz. Çünkü bizim için aslolan şahıslar değil büyük Samsunspor'dur...

Jnr.Serkan

Birazdan Belediye Karabük maçı var,hadi belediye yap bir güzellik o kadar alkışladık : )

bengülü

istanbul attı dak:33 golll holmen

berusa55

Karabuk penaltidan 2-1 one gecti ve IBB 10 kisi

davidsavage

mehmet yılmaz

Arif ve Ibb ışte dur bakalım ne olacak? 1-0 dan 1-2 oldu üstelik 10 kişi kaldı ibb takım

Desiqner

Bir kerede şans bize gülsün be.

GökhanÇağlar

adamlar 7 puan fark attılar bize,en azından berabere kalmalıydık bunlarla.

Serkan

Bu maçın araştırılması lazım....

Jnr.Serkan

Arif Erdem-Bülent Korkmaz...Neyse siz anladınız

mehmet yılmaz

Karabüklu yangabozlar yar saçların lüle lüle samsun sana güle güle diye bağırıyorlar