Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

4- SAMSUNSPOR Kulübü hakkında, 02.02.2012 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı 50.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Oha lan ohaaaaa ne 50.000 lirası

özkan

usulsüz nasıl alınıyomuş seyirci ?

babasamsunlu

stad  kapasitesinin  üstünde seyirci vardı.çok net belliydi.
bneymiş biletli seyirci sayı 13 binmiş.
ellini sallasan 19 bine denk gelir ;)

fındık

Konuyla alakası yok ama maça girişte turnike kapıda sorun çıktı polis diyor ki; sen bu biletle girmişsin bidaha mı girmeye çalışıyorsun deyince çıldırdım. Sonra diğer turnikede okutunca q.t oldu ve sustu.

samuray

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 06 February 2012, 19:15:55
bugün lezzet lokantasında döner yerken iki hanımabla samsunspor resimlerini inceleyip duruyorlardı. birisi garsona: bizim tekin burada var mıdır? diyerek eski siyah beyaz samsunspor kadrosunu gösterdi. garson bilemediğini söyledi. meğerse abla, samsunspor'un eski kalecilerinden tekin'in hanımıymış. sohbet etme imkanımız oldu, tekin abiyi, yaşım gereği tanımadığımı söyledim. bizden bir üst kuşağın tanıyacağını söyledi. abidin akmanol ve rahmetli nuri asan'la beraber oynamışlar. maçın birinde tekin abi hakeme sinirlenip okkalı bir yumruk atmış. ceza meza derken futbol hayatı bitmiş adamın.
tekin eski kalecilerimizden iyide kaleciydi namık kemal ortaokulundan tanıyorum benden bi kaç yaş büyüktü  o k adroda kimler vardı hatırladığım kadarıyla goz goz yılmaz çeto yahçın temel abidin jilet hakkı anımsadığım bunlar sonra tekin ankara demirsporda oynadı epey bi süre beni bir süreliğine de olsa o günlere götürdün tşk

engin55

Arkadaşlar hocam.com da üyeliği olan var mı torpi lazım :D Sıra bekliyenler arasında 100 000. yim

doðan

Millet ULUSOY 'un kulube otobüs hediye edeceğine dair bir haber çıkmış spor 55 de bilgisi olan bir aydınlatsın...

şayet olursa metro ya büyük kapak olur...

ChucKeR

http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/22315/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Samsunspor-Taraftar-Paketi

eskişehir maçı öncesi alırsanız, ayda 20 liraya 5 maç oluyor. samsun dışında olanlar için ideal.
şimdi buraya yazamayacağım yasal olmayan maç sitelerinde gözleri bozmaktansa maç başı 4 liraya değer sanırım. ben hafta sonu gidiyorum okula. paketi alacam.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: samuray - 07 February 2012, 20:42:54
     tekin eski kalecilerimizden iyide kaleciydi namık kemal ortaokulundan tanıyorum benden bi kaç yaş büyüktü  o k adroda kimler vardı hatırladığım kadarıyla goz goz yılmaz çeto yahçın temel abidin jilet hakkı anımsadığım bunlar sonra tekin ankara demirsporda oynadı epey bi süre beni bir süreliğine de olsa o günlere götürdün tşk

rica ederim. katkınız için de teşekkürler :)

ahmetsefa55

Önder Yurtgüven çok genç bir isim. Samsunspor'da Adnan Sezgin'den boşalan sportif direktörlük mevkisine getirildi. Ayağının tozuyla Fenerbahçe galibiyeti gördü... Bu genç ve dinamik adama sorulacak çok soru vardı elbet. Kırk yıl Almanya'da yaşamış olan Önder Yurtgüven'in, sorulara ek olarak söyleyecek de çok şeyi vardı... Hepsini Sporx için söyledi...

Sizler bu özel röportajla baş başa bırakıyoruz...

- Merhaba, sizin adınızı Türk sporseverler Samsunspor'da yaşanan görev değişimiyle duydu ama siz daha önce "Türk-Alman dostluğuna katkı" ödülü almıştınız. Hem de Werder Bremen-Hertha Berlin maçının devre arasında, statta! Almanya'da milletvekilliğine bile aday gösterilirken, oradaki yaşantınızı bırakıp neden Türkiye'ye, hem de Samsunspor gibi düşme hattındaki bir takıma döndünüz?

Ben milletvekili adayı olduğum dönemde Türk Alman Dostluk Forum başkanıydım... Çalışmalarımın ağırlığı Almanlar ve Türkleri çeşitli spor dallarında bir araya getirip karşılıklı olan önyargılarını kaldırmaktı. Bu kapsamda Werder Bremen ile o dönem Süper Lig'de oynayan Ankaraspor'un kardeş kulüp olmasını sağlamak da amaçlarım arasındaydı. Werder Bremen İstanbul'da oynadığı UEFA Kupası finalinde o dönemin Ankaraspor antrenörü Aykut Kocaman'ın da dahil olduğu bir kafile ile resmen Werder Bremen - Ankaraspor kardeşliğini ve işibrliğini sağlamştım...

Werder Bremen Türklere karşı sosyal sorumluluğu o zamandan şimdiye kadar öyle büyük boyut kazandı ki! Bremen'deki 19 Mayıs kutlamaları Werder Bremen Tesislerinde kutlandı... İki yıl önce Werder Bremen, Berlin'de oynanan Alman Kupası finalinde maçdan önce bir kuruluşu ziyaret etti; o da Berlin Türkiyemspor idi! Bremen'deki Türk topluluğunun gözde kulübü Bremen Vatanspor ile de kardeş klüp anlaşması imzalıyan Werder Bremen, Türklere karşı yakınlığını iyice ortaya koydu.

MESUT BAKKAL BENİMLE ÇALIŞMAK İSTEDİ

- Samsunspor demişken, bu "transfer" nasıl oldu?

Ben spor tıbbi malzemeleri ve bilimsel idman uygulamaları konusunda Galatasaray'da ve sportif danışmanlık olmak üzere Ankaragücü ve Ankaraspor için çalıştığım dönemde benim üzerimde kişiliği ile ve profesyonelliği ile çok etkisi Mesut Bakkal ile tanıştım. Samsunspor'a gideceğini, benim ve uzman Alman ekibim ile çalışmak istediğini söyledi... Ben de seve seve kabul ettim.

- Samsunspor'un ikinci devre ile birlikte performansında bir düzelme olduğu ortada. Sizce kulübün kümede kalma şansı ne kadar?

Bence Samsunspor ligdeki sıralamasını hak etmeyen bir takım... Geçmişte yapılan hatalar onu bu duruma sokmuş... Mesut Bakkal ve ekibimiz olarak bu takımı kurtaracağımız inancındayız... Ondan buradayız!

- Sizin kulüpteki görev alanınız tam olarak nedir? Transferler mi?

Oyuncu transferleri ile hiç ilgilenmiyorum... Benim görevim modern futbolu yakalamak için performans artırıcı bilimsel bilgileri ve çalışma metodlarını aktarmak. Sadece bu.

F.BAHÇE GALİBİYETİ İSPAT NİTELİĞİNDE

- Peki Mesut Hoca'nın takım ile uyuşma süreci çabuk atlatıldı diyebilir miyiz?

Mesut Hoca Türkiye'nin en vizyonlu ve tercübeli hocalarından biri... Onun futbol anlayışı ve idman tarzı Samsunspor'a adeta hayat öpücüğü verdi. Mesut Hoca'nın ve ekibinin Fenerbahçe öncesi yaptığı çalışmaların çok etkileyici olduğunun ispatı olarak galibiyetimizi öne sürebiliriz...

- Gekas için bir soru: Beklenmedik bir transferdi, bir anda halledildi. Ve performansı ortada... Sizce Gekas kaç gol atar bu devre?

Gekas kişiliği ve profesyoneliği ile Türkiye'de çok ender bulunan oyunculardan biri ve inşallah Samsunspor'u kümede bırakacak birçok gol atacak... Ama bir rakam söylemek profesyonelce olmaz.

BAKKAL, AVCI VE SAĞLAM...

- Son olarak Türk futboluna dair görüşleriniz ve Türkiye'de en çok beğendiğiniz, çalışma prensiplerini takdir ettiğiniz teknik direktörler desek; kısaca?

Maalesef Türkiye tüm spor dallarında olduğu gibi futboldaki modern gelişmeleri uygulamakta geç kalmış ve lüzumsuz gündemlerle uğraşıyor.. Tabii yeni gelişmelere açık olmamanın sosyal ve kültürel sebepleri de var! Hiyerarşik toplumlar sporda yeterince verimli olmuyor. Türkiye'nin yavaş yavaş kabuğunu kırıp dünya futbolunda hak ettiği yere gelmesi gerekiyor... 75 milyonluk bir ulus, Türk futbolunun şu anda olduğu ortamı hak etmiyor. Şu bir gerçek: Biz, örneğin İran futbolunu muhatap almıyorsak Avrupa da Türk futbolunu muhatap almıyor...Sebebi yeteneksiz olduğumuz için değil yanlış çalıştığımız ve tembel olduğumuz için!

Bu konuda en takdir ettiğim hoca Mesut Bakkal'dır. Çünkü vizyonunu ve hedeflerini kısıtlı tutmuyor ve her türlü riske katılarak modern futbol oynatıyor takımına... Abdullah Avcı ve Ertuğrul Sağlam da benim için Avrupa standardında hocalar.

Türk futbolcusu çok yetenekli... Almanlardan kat kat daha yetenekli ama, ama'sı var! Avrupa'nın en üst düzey futbolcuları Almanya'da eğitilmiş... Demek ki yetenek sorunu değil, eğitim sorunu var Türkiye'de.. Ama şu an Türk futbolunda söz sahibi olan kişiler kendini geliştirmeden mevkilerini koruyorlar... Bu da Türk futbolunun gelişmesini engeliyor.

- Ben bu röportaj için çok teşekkür ediyorum, Samsunspor'a ligde kalan periyotta başarılar diliyorum... Sizin Sporx okurlarına söylemek istediğiniz şeyler varsa, ekleyin lütfen...

Son olarak gönlümün Ankaragücü'nde olduğunu ifade etmek istiyorum (gülüyor) Mesut Hoca ile ilk çalışmamız Ankaragücü'nde olmuştu, Ankaragücü sportif menajeri Ender Yurtgüven de kardeşimdir. İki kardeş, Bremen-Ankara kardeşliğini sağladı diyebiliriz (gülüyor)

http://www.sporx.com/ozel/roportaj/f-bahce-galibiyeti-bir-ispatSXHBQ267465SXQ

özkan

Yakınlarda sizizde vodafone müş. hizmetlerinden arayıp yaşınızı yazın 100 sms 48 saatte yükleyelim diye aradılarmı  :holey:

berusa55

08 February 2012, 17:16:12 #27296 Son düzenlenme: 08 February 2012, 17:25:03 berusa55
Hacizciler sıraya girmiş! Şerefsizler...

AlıntıHacizler, Başkanı çileden çıkarttı

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, 8-10 yıl önce alacaklarına karşılık kulüpten verilen senetleri bugünlerde icra dairelerinde işleme koydurup haciz işlemleri başlatanlara büyük tepki gösterdi.

"Bunların Samsunspor Sevdalılıklarından şüphe duyuyorum" diyen Başkan Yılmaz, "Bugüne kadar bu senetleri neden işleme koymamışlar çok merak ediyorum? Bu tür davranışların içine girenlerin kötü niyetli kişiler olarak görüyorum" dedi.

Samsunspor Kulübü'nü geçmişteki borçları yüzünden icraya verenlerin art niyetli olduklarını da ifade eden Başkan Yılmaz,  "Bu kişilere verilen senetlerin kulüpte dosya kayıtları yok.  Niye verilmiş, neden verilmiş bu konuyla ilgili tek bir satır yazı bile yok. Şimdi benim başkanlığımı fırsat bilip ortaya çıkıyorlar ve 'alacağım var' diyerek kulübümüze haciz gönderiyorlar. O dönemlerdeki 70 bin TL'lik borç, bugün katlanarak 300 bin TL olmuş. Neden o günlerde bu paralar tahsil edilmemiş de benim başkanlık dönemimi beklemişler?" diye konuştu.

Samsunspor Kulübü'nün  Spor Toto Süper Lig takımları içerisinde bankaya ve futbolcusuna borcu olmayan 2-3 kulüpten biri olduğunu, bu yüzden  alacaklıların yerden biter gibi ortaya çıktığını da belirten Başkan Kazım Yılmaz, "Ama belki de birileri bunları kullanıp, beni ve dolayısıyla da kulübümüzü zor duruma düşürmek istiyor olabilir. Bu tür  davranışta bulunanları kötü niyetli kişiler olarak görüyorum" dedi.

Bu durumu kamuoyunun vicdanına bıraktığını da anlatan Başkan Kazım Yılmaz, "Samsunspor ne benim ne de başka bir şahsiyete aittir. Samsunspor, sadece Samsunlu'ya ve taraftarlarına ait bir kulüptür. Dolayısıyla bu haciz işlemini başlatanlar, lütfen başlarını önlerine bir koysunlar.  Fırsatçılık yapmasınlar. Samsunspor'umuzu faiz batağına mı düşürmek istiyorlar. Bunu bir kamuoyuna açıklasınlar?" diye konuştu.

http://www.haberexen.com/hacizler,-baskani-cileden-cikartti-39089h.htm

Sercan

Theofanis Gekas

masbene