Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunum

eski_sehir 3 - 1  buyuk_sehir bitti

cembaba

Karabük haftaya Fener'le sonra Es Es ile oynuyorlar. Umut bitmez bizde fakat 3 maç üst üste kazanmak çok zor olacak :(

55_OrHaN_55

yenal, hakan aslan, gol atmış olsa da murat yıldırım, uğur boral, zenke, say say bitmiyor takımın çoğu yetersiz. nasıl kazandık fener maçını hayret...

davidsavage

Biz bunları haketmedik,neden bi türlü şansımız gülmez ya,Allahımm üstümüzdeki büyüyü boz varsa.Yeter artık her hafta eriyoruz.

SametYılmaz55

eskişehir,ankaragücü,bursa bu 3 maçtan 9 puan çıkartmak artık farz oldu

Sercan

ulan fenere yenilip, karabükü yenseydik keşke bu aldığımız 3 puanın hiç bir anlamı olmadı  :(

fanatik samsunsporlu

şu takıma adam gibi bir orta saha almadınız ya

Ajan

Şu Td'de Kraftwerk adlı üye buraya yazıyorsa.Lütfen maç topicine bir şey yazmasın TD'de

ramcQ_55

bu gidişin dönüşü yok gibi yavaş yavaş umudum tükeniyor bitti demeye az kaldı... :( :( inşallah yanılırım
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

GurbetciFanatik

Platini yak bizi cildirt bizi.
Kesin su cezayi artik.
eski_sehir  ankara_gucu  bursa_spor  9 puan alinirsa bi ümit olur.
Bu mac gercektende sanki THE END gibi oldu insallah olmaz,
kafana göre Samsunsporum.

Ertuğrul Sağlam

İnsanların yaşı ilerledikce olgunlaşır bazı duygu ve hislerini bastırmasını öğrenir, ama bu takım beni öyle bir hale soktu ki, yaş ilerledikce sanki biraz daha asabileşiyorum duygularıma engel olamıyorum.

Dün akşam o mübarek mekanın (Site Camii) altında Yenal ve Hakan Aslan'a okadar küfür ettimki, Allah affetsin, okadar küfürden sonra Allahta istemezdi benim tuttuğum takımın kazanmasını...

AllydeenleaR

AlıntıKarabükspor maçından dönen Samsunspor kafilesinin içinde bulunduğu otobüse tren çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.
Dün akşam oynanan Karabükspor maçının ardından karayoluyla Samsun'a dönen kafilenin bulunduğu Samsunspor otobüsüne, gece saat 03.40 sıralarında Belediyeevleri Kavşağı Bandırma Vapuru Müzesi önündeki hemzemin geçitte, Devlet Demir Yolları'na (DDY) ait tren çarptı. Trenin sol arka taraftan çarptığı otobüste büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, teknik heyet ve futbolcular büyük şok yaşadı.
Gece saat 03.40 sıralarında meydana gelen kazada, tren geçtiği sırada hemzemin geçit bariyerlerinin kapanmadığı ileri sürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

masbene

hayret birşey ya bir kaza eksik.

Ayberk

Alıntı yapılan: Ayberk - 29 January 2012, 20:34:54
eğer düşündüğüm şey gerçekleşirse ligin kilit maçı Miy maçı olur...

Samsunspor: fener_bahce: 0,  kara_buk: 1,  eski_sehir: 1,  ankara_gucu: 3,  bursa_spor: 3,  antalya_spor: 1, gazi_antep: 3,  kayseri_spor: 0 = 12 puan + 17=29 puan
MİY:  besik_tas 0,  sivas_spor 1, gencler_birligi 0,  galata_saray 0,  trabzon_spor 0, ordu_spor 3,  manisa_spor 1,  buyuk_sehir 3 = 8 puan+27=35 puan

hesap buydu. biz fener bahçeyi, miy ise beşiktaşı yendi. biz karabüke yenildik, onlarsa sivasa. Yani şimdiye kadar puan farkı azalmadı, haftalar daraldı.Bundan sonra  eski_sehir ankara_gucu bursa_spor maçlarından 3'er puan alırsak bir şansımız olur. Ama dün sahada gördüğüm futbolculara bakarsam; ankaragücü'nü bile yenmemiz sürpriz olur  :( İşte bir yandan da ümit etmeye devam...