Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sosaka

Açıklansın kim oldukları bu şerefsizlerin

YaşarDoğu

Bu vicdandan yoksun mahlukların isimlerinin ifşa olması gerekiyor. :kafa:

brigand

Aynen, tek tek açıklanması şart. Haysiyetsizler. >:(

Ertuğrul Sağlam

08 February 2012, 19:04:44 #27303 Son düzenlenme: 08 February 2012, 23:59:38 6 Ertuðrul Saðlam

Cheregi

Göbeğe Pet koviç in resmi yakışır  :ok

samuray

menfaatçi p.....ler ne olacak samsun bir anöce kümeye düşsünde sevinelim diyenlerdir başkan yılmaza muhalfet edenlerdir isimleri ni açıklasada başkan taraftarlar gereğini yapar zaten

Cheregi

Alıntı yapılan: samuray - 08 February 2012, 19:10:50
menfaatçi p.....ler ne olacak samsun bir anöce kümeye düşsünde sevinelim diyenlerdir başkan yılmaza muhalfet edenlerdir isimleri ni açıklasada başkan taraftarlar gereğini yapar zaten

Açıklasınlarda Galip'in kaç köpeği varmış bilelim.

mehmet yılmaz

Köfteci, karpuzcu, perdeci, çiçekçi, balıkçı ( Esnaf isimlerini öylesine yazdım, altında isim aranmasın... )
Ama emin olun hepsi de bir Samsunspor sevdalısı olan, çocukluk aşkı Samsunspor olan bir iş adamımızın yönlendirmesiyle oradalar, organize işler.
Ayıptır, Samsunsporluluğu geçtim, azıcık insafı olan bu durumda bunu yapmaz -ki zaten gerçeği yansıtmayan, belgesiz alacaklar çoğu.
Kazım Başkanın başarısı hepimizin başarısı olacak oysa..
Pardon, hepimiz derken kimileri o hepimiz kavramının içinde değiller ki zaten!

orhan

Samsunspor gibi bir dertleri olmayan, lafa gelince en büyük samsunsporlu olan bu şahsiyetler sırf kazım yılmaz zor durumda kalsın diye yapmadık şey bırakmıyorlar.Takım düşmüş düşmemiş onların umurundamı onlar için tek şey menfaat.Bu durumda kazım başkana destek olmalı arkasında olduğumuzu hissettirmeliz.

jurista

Malesef kongre üyelerine burada çok büyük sorumluluklar düşüyor.Emme basma tulumba gibi mali verileri ibra eden bizler de suçsuz sayılmayız.
Özellikle İsmail Uyanıktan sonra ki dönemlerde gelen -atama başkanların mali raporları çok iyi irdelenmeli idi.

Malesef bu borçlar kabul edilen ve önceki başkanların ibra edildiği borçlar.Fakat bunu ibra edildilerse ödenecekler anlamında düşünmemek gerekir.Bir alacağın oluşması için Ticari bir ilişki veya ıspatı mümkün bir alışverişin olması gerekir.Sayın Başkanın Hukukçuları vardır elbette ama bu konunun mutlaka irdelenmesi gerekir diye düşünüyorum.Para veya mal verdiğini ispat edemeyen birine Kamu yararına kurulmuş bir dernek Statüsünde Olan Samsunsporun para ödemesi Kamu yararını hiçe saymak demektir.

Ben Syın Başkanın bu kan emicileri ifşa etmesini ve Hukukçuların gereğini yapmaları konusunda işe el atmalarını istiyorum.

Amma velakin bir vatandaş olarak evvela bu aç sülükleri Allaha havale ediyorum.

sosaka

Çocukluk aşkı Samsunspor'un sevdasıyla yanıp tutuşanlar binbir oyunla Kazım Yılmaz'ı yıkmaya çalışsa da her seferinde taraftarın sevgisi arttı, her seferinde daha da güçlendi.

SametYılmaz55

babasamsunlu

Babasamsunludan topçulara...

Eğer Varsa Bir Nebze Şerefiniz,Bu Takımı Düşürmezsiniz.

5555

09 February 2012, 12:55:43 #27313 Son düzenlenme: 09 February 2012, 12:59:56 5555
Taraftarımız Pazar Günü Maç Öncesi Tesislere Gidiyor

Şirinler Taraftarlar Derneginin Organize ettigi ve bütün Samsunspor Taraftarlarını davet ettikleri Samsunsporumuzun bu sezon ki en önemli,destege en çok ihtiyacı olacagı şu dönemde maçtan önce Samsunsporumuzu stadyuma taraftarlar götürecek.Pazar günü saat 13:45 de dernekten Nuri Asan Tesislerine Hareket edecegiz.Samsunsporumuz saat 14:30 da tesislerden stadyuma hareket edecek.Tesislere gelecek herkese meşale alırsa daha güzel bir görüntü olacaktır.

Meşalesini alan Nuri Asan Tesisleri Önüne

babasamsunlu

bak bu çok güzel işte..
Orda olmalıyız.
Ne kadar kalabalık o kadar çok etki..