Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

şunların iç saha maçlarından ankaragücüyle antalyayı çıkar..İptaller zaten..

55ertan

09 February 2012, 19:12:28 #27361 Son düzenlenme: 09 February 2012, 19:17:57 55ertan
Insallah pazar günü kar yagmaz, besiktas sivas macinda kar yagiyor. Futboldan baska herseye benziyor.
Asiri kar yagisli maclarda sonucu sans belirliyor o da bizde yok.

samuray

yenilseler iyi olacaktı ama galip gelememeleri 2 puan kaybettirmiş oldu 5 puan fark var aramızda inşallah f.b ye yenilirler bizde esk maçını üç puanla kapatırız iki puana indiririz

Ahmeti

Valla hiçbir maç umrumda değil. Biz çıkalım sahaya savaşalım kazanalım fener maçına nasıl motive oluyorsan diğer maçlara da öyle motive olacaksın.
Daha öncede demiştim biz kendi göbek bağımızı kendimiz keseceğiz.

Lusage

Alıntı8- KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR Kulübü sporcusu LUTON GEORGE KIESHAWN SHELTON'un, 06.02.2012 tarihinde oynanan KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - SAMSUNSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

9- SAMSUNSPOR Kulübünün, 06.02.2012 tarihinde oynanan KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR - SAMSUNSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olaylarından dolayı takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=14468

celebi

brigand

Allah aşkına bu Tff adım atsak ceza yazıyor bize. Sahada yetmiyor maddi olarak da yıpratmaya çalışıyorlar heralde >:( >:(

ahmetsefa55

ya 1 bilete 2 kişi girildiği için ya da maçtan sonra deplasman tarafındaki büfeyi patlattıkları içindir diye tahmin ediyorum.

Ayberk

-2'ye 1'i tespit etmeleri imkansız. Ancak güvenliklerin haberi olur bu olaydan, onu da gözlemciye söylemeleri imkansızdan öte bir durum.
-Keza büfe olayı da aynı.

Maç sonunda 1-2 kişi kendi arasında yumruklaştı hani onu mu uzaktan gördü karmaşa olarak diye sormadan edemiyorum, çünkü tahriklere rağmen hiç bir şey olmadı

binikalamadım

çok taşkın taraftarımız var her maç ceza yiyoruz :D

burakbas

Kimde var bu taraftar. bırak o da olsun.

lucarelli

bu cezalar sanki taraftarı baskılamak için veriliyor sanki. Hemen hemen her maçta hatrı sayılır tarafatar izliyor. Deplasman tribünlerinin bile nerdeyse full dolduruyoruz yorumcular da bizim taraftardan bahsediyor sürekli. Bize Ivır zıvır şeylere dünya kadar ceza veriyorlar. Tamam bazen cezalık hareketler yapıyoruz ama en ufak bir şeyi affetmiyorlar. Diğer takımlara  bizim gibi davranmıyorlar.

kumköylü ahmet

**KaR6**

ntvspor da günün olayını gören oldu mu?

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 10 February 2012, 16:19:06
ntvspor da günün olayını gören oldu mu?
gördüm ******* kansızlar !

o sadık ilhan şuan federasyon da görevli diye biliyorum.