Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

altunay

Aldığımız bilgiye göre uğur boral samsunspor yolunda kaynak facebook samsunspor tv

beşnumara

Bizi kurtaracak 4-5 üst düzey oyuncu uğur boral gibi ise düşünmek lazım bana göre.

beşnumara

Ben o bölümle pek ilgilenmiyorum kardeşim bu tür gelişmeleri yakından takip eden kardeşlerimiz abilerimiz bize bildirirler  ;)

Shane_Falco

Alıntı yapılan: samet_55 - 13 December 2011, 00:59:12
orduspor t.d metin diyadin istifa etmiş...hadi petkoviç sıra sende..

Bunlar Hikmet Karaman'ı havada kaparlar böylelikle paçayı kurtarırlar...

LisandroLopez

Uğur Boral gibi kaleye dikine giden bi tane oyuncumuz var mı ?
Sakatlık problemini aşmışsa güçlü bi Uğur Boral bu takımı ligde tutar.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 13 December 2011, 01:28:13
Uğur Boral gibi kaleye dikine giden bi tane oyuncumuz var mı ?
Sakatlık problemini aşmışsa güçlü bi Uğur Boral bu takımı ligde tutar.

Uğur Boral iyidir iyi...

Desiqner

Tabiki ya iyi dediğimiz adamlar çok mu iş yaptı ? Süper lig tecrübesi var hiç olmazsa iş yapar... İnşallah yapar yani.Tabi geleceği haberi doğrumu oda belli değil...

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: Desiqner - 13 December 2011, 01:34:34
Tabiki ya iyi dediğimiz adamlar çok mu iş yaptı ? Süper lig tecrübesi var hiç olmazsa iş yapar... İnşallah yapar yani.Tabi geleceği haberi doğrumu oda belli değil...

Mustafa Sarp,Fink,Ergün,Bülent,Dilaver'inde Süperlig tecrübesi vardı sonuç ortada...Bize direk katkı sağlıcak adam lazım.Uğur Boral şuanda tamamen kumar olur.Formda olsa Fener zaten bırakmaz.Adamın ayağına 2 senedir top değmedi.Bize katkı vereceği ne malum ? Mental olarak bitmiş bir Uğur Boral bizim ligde kalmamıza ne kadar yardımcı olabilir ?

Desiqner

Ben yinede iş yapacağını düşünüyorum.Fenerbahçe'de uğurun bölgesinde alternatifler var ve o bölgeyi alması şuan mümkün görünmüyor.Bize gelsin ben yinede iyi olacağını düşünüyorum.Tabi bu benim düşüncem... Sende haklısın aslında...

spooks

Orduspor'da Teknik Direktor Metin Diyadin istifa etti. Kaynak: TD

Desiqner

Alıntı yapılan: spooks - 13 December 2011, 02:29:36
Orduspor'da Teknik Direktor Metin Diyadin istifa etti. Kaynak: TD

Petkoviç Aslan ya savaşacak o başkasına bakmaz :)

KotuCocuk55

Evet tablodaki durumumuz cok kötü,takim cok kötü oynuyor,hala takim bile olamadik ve teknik direktör hatali kararlar veriyor!

Diger taraftan bu kadar olumsuzluga ragmen teknik direktörün kovulmamasi türk futbolunda yeni bir isik yakmasi ve bir ilk olmasi nedeniyle hosuma gidiyor!

Klasik türk futbolunun petkovici 50 kere göndermesi gerekirdi!

insallah bir ilki denedigimiz bu sistem isin sonunda bize semsiye olarak geri dönmez!

feveran

ibb de şikeden dolayı sözleşmesi fesih olunan ibrahim akın samsunspor yolunda

celebi

FaTiH_HaN

İbrahim Akın teşvik primi aldığı iddia edilen futbolcular arasında delilleri en sağlam oyuncu, resimleri bile çıktı para alırken, eğer aklanırsa çok iyi bizde iş yapar, ama aklanmadan bize gelirse başımıza iş açar  .:.:.