Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

Makukulamı,hah ne makukulası !

Yeteneğinden yada kötü topçu olduğundan değil,adnan efendinin oyuncusu olmadığı için samsunspora gelmez o adam,daha doğrusu almaz adnan efendi.Yuları vermiş başkan bu adnana ne samsunspor umurlarında ne başka bişey.Bide adnan ortalığa diyorki eğer devre arasındaki alacağım adamlarla bu akımı ligde tutmazsam istediğiniz küfürü edebilirsiniz o zaman dedi.Sanki getireceği adamlar getirdiği kolpalar gibi komisyon topçusu olmayacak !

Diğer husus;sadece ertuğrulun kiralık bir ertuğrulun hemde mağlubiyete üzülmesi adnan efendinin beceriksizliğini ve ne amaçla burada bulunduğunun pekiştiği örneklerden sadece biri.

Adnan efendinin sözleridir;4 yerli ve bir tanede  inanamayacağımız bir yabancı ile anlaşmış beyefendi.Kime sorduysa artık ! Hadi sorma aşamasını geçtim,acaba kim bu isimler ? Eminim işimize yarayacak,kaliteli adamlardır !

Not:Karabükspor'un u17 takımı hocası ile sohbet etme şansı buldum c.tesi günü samsundalardı;bülent korkmazın fatih terimden devre arasında barosu istediği ve anlaştıkları bilgisini verdi.Artık biz lig bu kadar kötü iken,bu kadar herşeyin kötü yapmak için uğraşırken,o geçen 5 çile dolu yılın karşılığını yine hüsran olarakmı alacağız çok merak ediyorum.

ugrass

baros karabüke giderse barosada yazıklar olsun :D

seskat

http://www.sporx.com/futbol/superlig/samsunspor/ya-1de-ya-da-80de-yiyoruzSXHBQ259809SXQ

Biz yemeye alıştık, arada bir gol atsanız diyorum, hani arada bir sevinsek. lanet olsun size.

Jnr.Serkan

Karabük Baros'u yavaşa alsın.Sezon başında adama 5 milyon euro veriyordu Rus takımları.Forvet yokluğundan satmadılar.Adamın avrupada gideceği en kötü takım Bolton,Werder Bremen ayarında takımlar

LisandroLopez

SAMSUNSPOR'A, HAVAALANI'NDA ''TARAFTARLARDAN DAYAK'' SÜRPRİZİ...!

Mersin deplasmanından dönen Samsunspor kafilesi, havaalanında taraftar sürpriziyle karşılaştı.. Ve umulmadık istenmeyen olaylar yaşandı. Taraftarın gözünde 'değerli olan oyuncular' koruma altına alınırken, bazı futbolcular sille tokat dayak yedi, bazıları da taşlandı... TARAFTARLAR HAFTA İÇİ İDMANINI BASMAYA HAZIRLANIYOR... Umarım bu yaşananlar bazılarına ders olur. SAMSUNSPOR KİMSENİN OYUNCAĞI DEĞİL. HERKES HADDİNİ BİLECEK. Bilmezse de sonuna katlanır!..

Aslı var mı arkadaşlar ??

ahmetsefa55

kaynagı ne bu haberın kardesım ?

samet_55

tam tarihini hatırlamıyom ama.bir zamanlar cenk-celil-serkan gibi futbolcularımız.sanıyorum dinamo bükreşin alt yapısınagöderiliyodu.öyleki orada sanıyorum ya bir yıl yada iki yıl alt yapıda.güzelce piştiler.sonrasında sonra kimi kral oldu kimi imparator.şuanda takımdaki beceriksizleri görünce .bu geldi aklıma.hem şehrimizin öz çocuklarydılar.şuan takımda yıldız yok umut vaat eden oyuncu yok.ruh yok.oyun yok..avrupada PSG bizim kardeş külübüz yanılmıyorsam.acaba  yönetim alt yapı sorumluları.biri başkana bu durumu anlatsa bakbaşkan dese.buişin enkeyifli yanı kendi futbolcunu kendin yetişdirmek dese.psg yada başka külüple irtibat saglansa.kendimiz pişirsek kendimiz yesek...çok mu zor arkadaşya.

ngonge

Cenk'e federasyon çifte imzadan dolayı 1 yıl ceza verince Multescu Dinamo Bükreş'e göndermişti.

Serkan da Celil de altyapıdan çıkan yıldızlarımız ama onlar bile mental olarak çok sağlam olmadıkları için futboldan erken koptular.

Daha sonraki dönem de Adnan ve Musa'lar döneminde altyapı kalitesi 1 basamak daha aşağı indi.

En son Sercan'lar Sefa'larda ise hem kalite 1-2 basamak daha düşerken mantalite çok daha aşağı indi malesef.

Transferden falan önce dikkat edilmesi gereken şeyler bu diye düşünüyorum.

emre

biraz önce Giresun'dan Sivas'a giden Pedriel ne güzel kafa golü attın,bu adamdan topçu olmaz diyordum bu bile Bance'den daha iyi çıktı.

Bu sene nasıl bir şanssızlıktır benim anlamadığım bizi yenen takımlar gidip rakiplerimize puan veriyor.

ahmetsefa55

hiç bir zaman ertuğrul sağlamın başarısız olmasını ıstemem ancak konu Samsunspor olunca iş değişiyor.
bugun kaybederse bir istifa bekliyorum açıkçası.
gerçi kabul ederler mi bilemiyorum tabi.
sonra da bize gelse...
umut fakirin ekmeği naparsınız...

Theofanis Gekas

şu stoch ne topçu birader,ah bizimde bir stochumuz olsa  :(

Shane_Falco

Alıntı yapılan: muratertan55 - 12 December 2011, 22:42:36
şu stoch ne topçu birader,ah bizimde bir stochumuz olsa  :(

Ergün Teber'in Stoch'dan ne eksiği var yahu   :deli:

saim55

Alıntı yapılan: muhalif - 12 December 2011, 22:16:35
hiç bir zaman ertuğrul sağlamın başarısız olmasını ıstemem ancak konu Samsunspor olunca iş değişiyor.
bugun kaybederse bir istifa bekliyorum açıkçası.
gerçi kabul ederler mi bilemiyorum tabi.
sonra da bize gelse...
umut fakirin ekmeği naparsınız...

Ertuğrul'u öyle bağırlarına basıyorlar ki oradan asla bırakmazlar. Keşke gelse uçursa bizi
http://bursasporbaskadir.blogspot.com/2011/12/saglam-suclarn-var_3776.html

engin55

12 December 2011, 23:22:53 #24793 Son düzenlenme: 12 December 2011, 23:26:10 engin55
Mersin maçının devre arasında başkan soyunma odasına girip futbolculara pirim,para miktarı önemli değil bu maçtan puan alın puan lazım demiş. Spor 55 de klüp avukatı anlatıyor futbolculara paraları veriliyor dedi. Bazıları futbolcular paralarını alamıyor demiş herhalde

samet_55

orduspor t.d metin diyadin istifa etmiş...hadi petkoviç sıra sende..