Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

feveran

ordusporda metın dıyadın ankaragucunde ziya doğan istifa etti
bizim petko da halen para beklemede takım ıyıye gıdıyormuş lan lıg bıttı terbıyesız bırak yakamızı perşembe günü yumurta show var

doðan

Alıntı yapılan: feveran - 13 December 2011, 15:26:19
ordusporda metın dıyadın ankaragucunde ziya doğan istifa etti
bizim petko da halen para beklemede takım ıyıye gıdıyormuş lan lıg bıttı terbıyesız bırak yakamızı perşembe günü yumurta show var

tavuklar isyan edecek artık  ;D ;D ;D ;D
yumurta yetiştiremeyecekler size..

5trawberry

İlk haftalarda Petkoviç çok sabır zorladı. Aynı oyunculara forma vermesi, takımı okuyamaması dedik. sonraki haftalarda şans verme sayısı yükselince takımın kapasitesi de kendini belli etmeye başladı. Petkoviç'in kenarda koz olarak kullanacağı hiç bir oyuncu yoktu. Çünkü sizlerde görüyorsunuz Fink'i koydu kenara oyuna girdi ölü, Yenal'ı aldı Ergün'den beter. Sarp'ı kesti, Hakan sırıttı. Ekigho'yu kesti girince birşey yapamadı, oyundayken zaten facia. Yani bu durumda Petkoviç bizden az mı düşünüyor peki, siz takımın başında olsanız, kimi oyuna alıp, akışı değiştirebilirsiniz? Petkoviç ligin ikinci devresinden sonra, bu durumda olsa istifa ederdi. Ama şuan için onun tek umudu, transfer sezonu ve muhteşem şekilde bir geri dönüş. Yoksa Petkoviç bizden iyi biliyor emin olun bu kadroyla bu ligin bitmeyeceğini.
Ben transfer sezonundan sonraki süreçte Petkoviç'e güveniyorum.. Yeterli oyuncu transferinden sonra bu takımın daha iyi bir takım haline geleceğine inanıyrum 2.devre.

Desiqner

brigand

''Transfer dönemiyle beraber yapmamız gereken her şeyi yapacağız'' demiş başkan. Bence Aralık ayı sonuna doğru çoğu kulüp hedeflediği oyuncularla anlaşmaya varmış olacaktır. Aman diyim başkan geç olmasın !

holigan5565

İlk gün söylemiştim bu hocayla olmaz diye hala söylüyorum petkoviç hoca moca değil bütün maçlarda girebildiğimiz pozisyon sayısı 1 i geçmiyor.çünkü bu takım hücum varyasyonları çalışmıyor.kimse ayağına topu aldığında ne yapacağını bilmiyor topu şişirmekten başka hala bu adamın arakasında durmak bizi kümeye götürüyor ve kovmadığımız her gün kğmeye gidiyoruz ondan hiç kimse çıkıpta hocaya destejk falan demesin.hala aksini iddia eden varsa gençlerbirliği yada bilemedin manisa yada bilemedin ordu ne bilim mersin yada sivasa baksın nasıl hücuma paslaşılarak çıkıldığını görsün o zaman anlarsınız bir takım hücum konusunda çalışırsa nasıl hücuma çıktığını.en büyük örnek ise gençlerbirliği.Sene başında şu fuat çapanın adı geçtiğinde nasılda bu adam kim demiştik bende dahil keşke o adamla anlaşsalarmışda bu günmleri görmeyeydik bu rezilliği yaşamayaydık arkadaşlar hala görmüyomusunuz bizim takım 2 tane üst üste pas yapamıyor.Diceksinizki bizim topçularda iş yok.ya Allah aşkına bizim kadromuz ankaragücündendemi kötü ziya doğan o takıma bile ne güzel pas yaptırıyor.kimse bana petkoviç falan deyipte savunmasın.

maviay55

ismail uyanık ın evi soyulmuş son model bmw arabasını götürmüş hırsız..geçmiş olsun Efsane başkan  ???

yirmiuc

GökhanÇağlar

birolkys

İsmail Uyanık'ın evi soyuldu, arabası çalındı
Eski Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık'ın oturduğu Beykoz'daki Doktor Mazhar Tan Yalısı'nda hırsız şoku yaşandı. Gece yalının duvarlarından atlayarak mutfak camından giren hırsızın bir laptop ile İsmail Uyanık'ın şirketine ait son model BMW'i götürdüğü öğrenildi.

Yalıda paniğe neden olan hırsızlık sabah saatlerinde ortaya çıktı. Uyanık'ın ailesiyle birlikte uyuduğu sırada meydana gelen soygunda ilk belirlemelere göre dizüstü bilgisayar ile 2012 Model 34 UGB 55 plakalı BMW marka otomobilin çalındığı öğrenildi. Sabah saatlerinde işe gitmek için evden çıkmaya hazırlanan İsmail Uyanık, son model otomobilinin yerinde olmadığını görünce durumu polise bildirdi. Kısa sürede Doktor Mazhar Tan Yalısı'na gelen polis ekipleri hırsızın mutfak camından içeriye girdiğini belirledi. Mutfak camını kıran kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin otomobilin anahtarını ve İsmail Uyanık'ın iş için kullandığı dizüstü bilgisayarını aldıktan sonra çıktığı çıktığı anlaşıldı. Çevredeki yalıların ve iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceyen polis ekipleri otoparkta bulunan otomobilin anahtarla çalıştırılarak götürüldüğünü belirledi. Zanlıların yakalanması için yalıda parmak izi incelemesi yapan polis, geniş çaplı inceleme başlattı.

'UYANIK' KARAKOLDA UYANAMADIĞINI! SÖYLEDİ
Bu arada, Kavacık Polis Merkezi'ne gelen İsmail Uyanık, yaşadıklarıyla ilgili ifade verdi. İsmail Uyanık çıkışta gazetecilerin sorularını da cevapladı. "Sabah kaltığımızda eve hırsız girdiğini anladık. Dizüstü bilgisayar ile otomobilin anahtarını almışlar. Parkta bulunan otomobili de götürmüşler. Şimdilik başka bir şey alındığını bilmiyoruz." diyen İsmail Uyanık'ın halen olayın etkisinde olduğu görüldü. Gazetecilerin görüntü çekmesi üzerine, "Beni meşhur mu edeceksiniz?" diye soran Uyanık, "Meşhurluğumuz keriz şeyinden devam ediyor." diyerek yaşadığı hırsızlık olayına gönderme yaptı. Uyanık, karakoldaki işlemlerinin bitmesinden sonra otomobiline binerek ayrıldı.
http://www.haberexen.com/ismail-uyanikin-evi-soyuldu,-arabasi-calindi-36950h.htm

holigan5565

brigand

birolkys

13 Aralık 2011 Salı 18:31Samsunspor' a kalıcı gelir sağlayacak
Geçen yıl alt yapı çalışmaları sona eren "Samsuncell" taraftar hattı hayata geçti. Geçen yıl alt yapı çalışmaları sona eren "Samsuncell" taraftar hattı hayata geçti. Samsunsporlu taraftarları aynı hatta buluşturmayı sağlayan projenin hizmete girmesiyle kulübe kalıcı gelir de sağlanmış olacak.

AVEA'dan Samsuncell'i tercih eden taraftarlar telefon görüşmelerini daha uygun fiyatlarla yapabilecek. Tüm operatörlerden ücretsiz olarak Avea Samsuncell'e numara da taşınabilecek. İsteyen kişiler Samsuncell'e, özel telefon numaralarını normal hat ücreti karşılığı alabilecek.

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, "Samsunspor'luyum, Samsuncell'i kullanıyorum, Kulübe katkı sağlıyorum" diyen her taraftarın Samsuncell'i tercih etmelerini istedi.

http://www.haberexen.com/samsunspor-a-kalici-gelir-saglayacak-36954h.htm

özkan

Desiqner