Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

bana kalırsa murat ceylan devre arası bizde

cembaba

Bize çok iyi orta saha lazım. Hakan Bayraktar tarzı. Rios mesela tam aradığımız isimdi.

O değilde, Ordu yine yeniliyor. Şansla bir yere kadar... Bizde şans olsaydı belki 9 puan fazlamız vardı.

Musti

Aynen. Biz içerde Karabük, Ankaragücü, Manisa ve Kayseri'ye kaybettiğimiz puanlar yüzünden bu durumdayız. Bu maçlarda biraz da şanszızlık ve becerisizlik yüzünden puan kaybettik.

Shane_Falco

Alırlar Zenke'yi verirler Makukula'yı ;)

twitter

Alıntı yapılan: farUqras - 11 December 2011, 14:08:21
digiturk web tv hakkında bilgisi olan veya üyeliği olan var mı?

Ben de var web tv

5trawberry

Makukula bu sistemde hiç bir şey yapamaz.
Acilen 10 numara pozisyonunda oynayan bir sağlam oyuncuya ve kesici dediğimiz sağlam basan geri oyuncu ve sol kanattan akıp gidecek seri hızlı oyuncuya ihtiyacımız var, o zaman Zenke'de Bance'de golleri sıralar.

buonanotte

Alıntı yapılan: farUqras - 11 December 2011, 14:08:21
digiturk web tv hakkında bilgisi olan veya üyeliği olan var mı?

ben maçları ordan izliyorum gayet de iyi görüntü kalitesi.7 liraya satın alıyosun

Musti

Aylık alırsanız daha ucuza geliyor DigiturkWebTv

_Jack Daniels_

Sezonluk paket 100 lira. Çok karlı oluyor. Alın derim.

berkay55

futbolcudan önce hoca gelmesi lazım takıma

Ahmeti

Trabzonspor tiribünlerinde 5-6 tane boynuzlu gördüm kimdi onlar tanıyan varmı ?

FaTiH_HaN

Adnan Sezgin transferin bitmesine 1 hafta kala geldi, kimi getirecekti ki? Yumurta dübüre dayandıktan sonra baktılar transfer yapamıyoruz, Adnan Sezgini getirdiler, takımlar, 1 sene futbolcu takip edip öyle transfer yapıyor, 1 haftada yapılan transferler bu kadar verim sağlar, bance'nin bacakları doğuştan sakat bu bile araştırılmamış, şut çekerken dizini kıramıyor, domingezi hoca kendisi getirdi... Adnan Sezgini devre arasında görecez, işte o zaman eften püften adamları getirirse takıma o zaman eleştirilir.

LisandroLopez

Bance doğuştan sakatsa nasıl futbolcu oluyor ? Veya bi takım transfer edebilmek için bonservisine nasıl oluyor da 6 milyon dolar verebiliyor?
Bu adam sonradan büyük bi sakatlık geçirmiş.. Doğuştan falan değil

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 11 December 2011, 21:52:33
Bance doğuştan sakatsa nasıl futbolcu oluyor ? Veya bi takım transfer edebilmek için bonservisine nasıl oluyor da 6 milyon dolar verebiliyor?
Bu adam sonradan büyük bi sakatlık geçirmiş.. Doğuştan falan değil

Doğuştan sakat derken, fiziki yapısı ve dizindeki menisküs nedeniyle dizini kıramıyor, futbola başladığından beri dizindeki menisküs ile savaşıyor, arap takımları transfer yaparken pek araştırma yapmıyor malum, biraz yıldız imajındaki tüm futbolculara paraları saçıyorlar, Bance hep zaman zaman etkili olmuş bir oyuncu onun dışında hep diziyle ilgili sorunlar yaşamış, kaliteli bir futbolcu olabilir ama 11 haftadır zımba gibi bir şut vuramadı, hep ayağını sıyırıyor top, dizini hiç kıramıyor desek yeridir ne şut çekerken nede koşarken sanki acı çekiyor gibi.

LisandroLopez

Sonradan büyük bi sakatlık yaşadığı için dizinde problem varmış hatta ondan hızlı koşamıyormuş falan duyumları aldık.
Sonuç olarak bakıldığında takım için en önemli olan oyuncu Bance,ve o iyi olmadığı zaman bu takımın gol atma şansı çok az..
Çok umutlanmıştım Gençlerbirliği maçında o golü atınca..