Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 11 December 2011, 22:08:06
Sonradan büyük bi sakatlık yaşadığı için dizinde problem varmış hatta ondan hızlı koşamıyormuş falan duyumları aldık.
Sonuç olarak bakıldığında takım için en önemli olan oyuncu Bance,ve o iyi olmadığı zaman bu takımın gol atma şansı çok az..
Çok umutlanmıştım Gençlerbirliği maçında o golü atınca..

Hangimiz umutlanmamıştı ki  :( bugün kaçırdığı pozisyonlar haricinde iyide mücadele etti aslında ama olmayınca olmuyor, belli yani adam koşamıyor, şut atamıyor, ama neden hala bu kadar ısrar ediyor petkoviç, anılı forvete koymak bu kadar zor mu  :o

Jnr.Serkan

Batuhan sanada söverim şimdi bance'yede çok sinirliyim savunma şu adamı.Sen bile daha iyisin diyorum daha ne diyim

holigan5565

HADİ ARTIK  BİRİSİ ŞU PETKOVİÇİN GİTTİĞİ HABERİNİ VERSİN ARTIK

ugrass

11 December 2011, 22:20:14 #24768 Son düzenlenme: 11 December 2011, 22:51:50 AntZ
gecen seneki emekler...
5 para etmez Adnan Sezgin, cesareti olmayan Başkana, Petkovice gelsin...
UTANIN!!

SAMSUNSPOR OLEY OLEY OLEYYYYY ŞİRİNLER MARATON ŞOV

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 11 December 2011, 22:12:44
Batuhan sanada söverim şimdi bance'yede çok sinirliyim savunma şu adamı.Sen bile daha iyisin diyorum daha ne diyim

2.yarı tek başına bu takımı ligde tutcak sallama Bance e :D En son sallancak adam Bance..
Bu takımda bende olsam bende isteksiz olurdum..
Bi kere Ergün Teber ile aynı takımda oynadığım için kaleye hiç şut çekmezdim ;D

Jnr.Serkan

Bana sanki Ronaldo...Sende forvetsinya neyse susuyorum çok sinirliyim sana sövesim geliyor bu adamı savundukça (=

twitter

hiç bir şeye yanmıyorum düşme, kalma, amatörede düşelim ama..
geçen seneki tribün bütünlüğünü ancak ilahi bir güç ile bozulabilirdi sanıyordum,
adnan sezgin, kazım, vali, bakan, petkoviç yetti.

LisandroLopez

Savunmuyorum kötü futbol oynuyor ama hani Akaki ye Sarp a Ekigho Dominguez Fink vs kötü futbolcu diyoruz ya Bance kötü futbolcu değil..

masbene

katılıyorum Bance iyi bir pivot ve görevini iyi yaptı. son vuruş ustası degil tamam ama bance hicbisey yapmayıp orada dursa bile yeter

Ollivanders

açın ilk yarıyı izleyin. Akakinin , Ademin , Kemalin top şişirmesinin nedenini araştırın.Bunun yanında Bancenin rakip defansa sagladıgı üstünlüğü görün. Sırtında hep bir adam var. Bu adam yoruluyor. Ortasahaya kadar geliyor. Sonra da bu adam güçsüz vuruş yapınca nerden buldunuz getirdiniz oluyor. Banceyi eleştirmek yerine ortasahanın sorumluluk almamasını eleştirin veya H.Bayraktar'ın gönderilmesini sorgulayın.Fink'in 2 metrede oynamasını , diger ortasaha adamlarının Bank Asya ayarında oldugunu gorün.  Tamam gol kaçırabilir ama o olmasa ortasahayı geçemeyiz.

Kadir ÇELEBİ

Herşeyi geçtimde gece gece şu Td elin p... lerine güldürüyorsunuzya yazıklar olsun topçu müsvetteleri  :kafa:

kamuri

300 milyar peşin para her ay 30 bin lira maaşı bana ver bu takımı şampiyonluğa oynatacak kadro kurmayan şerefsizdir

5trawberry

Beyler, abiler kardeşler...
Kimisi hocaya futbolcuya falan sövüyor sayıyor, e haklı da. Ama ara girene kadar yapacak bir şey yok. Futbolcu sakarlığı ve şans faktörünün bizden uzak olması bu sonucu doğurdu.
Kimisi Bank Asya'ya bile razıyım falan diyor, pes etmek bu kadar kolay değil. Elin oğlu dalga geçmeye başladı, malum i..neler asansör takım ligin en çok düşen takımı diye dalga geçmeye başladılar bile. Onların olduğu yerde bizim hayli hayli olmamız lazım. Kimileri aç karınlarını bizim sayemizde doyururken, kimilerinin geçmişte yakaladıkları başarıda bizim öz evlatlarımızın payı varken,onların kendi kadrosuna katamadığı yıldız oyuncuları bizler Türk futboluna armağan etmişken, bizler Samsunspor taraftarı olarak böyle pes etmemeliyiz. Önümüzde Beşiktaş mücadelesi var vene gerekiyorsa herşeyi yapmalıyız. 5 bin kişide olsak 10 bin kişilik bağırmalıyız. Bu devreyi alabildiğimiz kadar puanlarla kapatmalıyız ve ondan sonraki süreçte yöneticilere baskının en güzelini yapıp bu takımın mahalle takımı olmadığını hissttirmeliyiz.
Öncelik Beşiktaş maçı ve bu maçta bahaneiz herkes o statta olmalı!

Theofanis Gekas

emin ol herkes stada gelir o maçı izler!,herkes bizim gibi deli değil,o maçta tribünler boş olur bence bizim gibi deliler dışında kimse bu takımı izlemeye gitmez kusura bakmayın.sen 5000 değil  1000000 kişi bağırsan sonuç değişmez bu takım kazanamaz bu hocayla bu topçularla bu yönetimle

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Serpico - 11 December 2011, 23:28:41
açın ilk yarıyı izleyin. Akakinin , Ademin , Kemalin top şişirmesinin nedenini araştırın.Bunun yanında Bancenin rakip defansa sagladıgı üstünlüğü görün. Sırtında hep bir adam var. Bu adam yoruluyor. Ortasahaya kadar geliyor. Sonra da bu adam güçsüz vuruş yapınca nerden buldunuz getirdiniz oluyor. Banceyi eleştirmek yerine ortasahanın sorumluluk almamasını eleştirin veya H.Bayraktar'ın gönderilmesini sorgulayın.Fink'in 2 metrede oynamasını , diger ortasaha adamlarının Bank Asya ayarında oldugunu gorün.  Tamam gol kaçırabilir ama o olmasa ortasahayı geçemeyiz.

Geçen sene takım iyi yolda giderken güzel futbol oynarken bilgisayarımın kıyısında köşesinde kalmış bi video bulmuştum.''Kocaeli3Samsunspor4'' yazıyor.Vay be dedim nasıl deplasamanda 4 tane atmıştık Kocaeli'ye açıpta bi izleyeyim dedim.
Videoyu izledim neredeyse 4 tane birbirine benzer gol.Defanstan şişirmişiz topları forvette Gökhan Kaba ve Burhan iki tane kazma yarma şişirilen toplara indirmişler şut,karambol felan bir şekilde atmışız golleri.Kaçan bir kaç pozisyon daha var maç sırasında hepsi aynı şekil defanstan şişirme toplar.O an kendi kendime dedim adamlara 4 tane gol atmışız ama ne iğrenç futbol oynamışız be şimdiki takıma bak bide şunlara bak taktik yok bir şey yok nasıl dayanmışız biz bunlar demiştim.

Bu gün yine aynı olayları yaşadım kendimce.Defanstan saçma sapan şişirme toplar.Bance yorgunluktan artık göğsüne bile düzgün alamıyo topu alıyo göğsüne 3 metre öteye gidiyo top.Kendi kendine bir şeyler yapcam diye orta saha'ya geliyo zaten sakatlıklardan dolayı güçsüz bacakları var iyice yoruyo kendini.Ergün kendince koşuyo kim ona demiş ise gidiyo durap topları kullanıyo.Maaşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor Hakan Arslan'a iyi işler yapıyo dedik daha 2. maçta oda yokları oynamaya başladı.Ademin kapasitesi bu kadar.Ertuğrul tamam iyi kurtarışlar yaptı ne bileyim yan toplarda kendine güveniyo cesur ama kardeşim 2 maç üst üstede bacak arası yemeyeceksin yani.Daha yazılacak çok şey var ama bizde artık o güç kalmadı.Ayrıca Petkoviç'in devre arasına kadar gönderileceğini düşünmüyorum.Neden bu kadar arkasında duruluyorsa...