Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

celebi

Ayberk

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 10 December 2011, 01:04:05
ilk yarı bitiyor.yok mu transfer harekatı.devre arası takımdan gönderilecekler olduğunu duyduk doğru mudur

Bunlar son dakika transferlerimiz, yani bir başka deyişle Adnan Sezgin transferleri... Dikkat ederseniz sağ tarafta yazanlar menajerlik şirketleri bilmem size de benle aynı şeyi çağrıştırdı mı? Adnan Sezgin-PMH&Angora menajerlik zımbırtısı ilişkisi :-\

İşte bunlar da o menajerlik şirketine bağlı bulunan oyuncular... Bunlar arasında ıskartaya çıkmış olanlardan 5-10 tane gelir işte
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/pmh-management-consulting--angora-sports-management/details/berater_1566.html

fanatik samsunsporlu

ara transfer son şansı adnan sezginin.yoksa durumlar vahim.gerçi çok ta umrundaya

vanlioglu

listeyi inceledim de bu şirketten gelebilecek en vasat oyuncular geldi zaten, geri kalanın çoğu sağlam oyuncu.

FaTiH_HaN

alt tarafa doğru hasan şaş ve emra aşık var  :)

Shane_Falco

Gökhan Zan dallamasını devre arasında bize kakalamazlarsa şaşarım...

Ayberk

Nedense benim dikkatimi de Uğur Boral ve Turgut çekti. Ama Turgut'un fena performansı yok, bonservisini eline alırsa zaten başka takıma gider.

Lusage

O Listenin en uygun ve en verimli olacak oyuncusu Ali Dere. Gerisini salla gitsin.

Adnan Reyiz Ali Dere'yi isteriz.
Adnan Reyiz Selim Ay'ı isteriz.  ;)

FaTiH_HaN

Bence Uğur Boral faydalı olabilir, sol kanadımızda oynayacak adam yok, hoş sağ kanatta oynayacak adam da yok, bize çok kaliteli 2 tane kanat oyuncu banko lazım, 2 metrelik forvetimiz var ama orta kesen kanat oyuncumuz yok  :rulet:

fanatik samsunsporlu

iyi de oda çok sakatlanıyor be kardeşim

ugrass

güngören sakarya macını izliyodum da bi an gecen seneki coskumuz aklıma geldi. gecen seneki atmosfer,moral bile bank asyada olmamıza ragmen daha iyiydi.

Ayberk

sonuç olarak sadece kendi teorim bu benim. O listeden 1 tane bile oyuncuyla ilgilenmeyebiliriz de

ercan0655

yAHU  bizim futbol şube sorumlusu KİM bilen var mı ?!!!! Takımın hali ot-rtada transferi yapan adam belli hala ondan medet ummak ne kadar mantıklı menejerlik firması onun para kazanma aracı biz dede para yok ne yapacak ıskartaları kakalayacak bir kaç papazımız daha olacak. HAyırlı olsun...