Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mimar55

mimar55

gurkan

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 19 September 2011, 14:32:11
Bafra da uzun zamandan sonra maç için afişler gördüm yanlız dikkatimi çeken şey biletler bize aittir . gidiş geli 15 lira . bu ne şimdi zaten en ucuz bilet 20 lira değilmi   ???
Valla cadde grubundan bı arkadas banada soyledı ama bende  bı anlam veremdım  dost market ve  metropol ınternet  kafeye ılgılenıyormus yarın sorucam bakalım dogrumu ama sanmıyorum dogru olcagını

sosaka

Bafra daki şansa bak 3 ts takımıyla aynı gruba düşmüş
mahalle takımlarını bile çıkardılar 3. lige  :x((  :x((

bu sene sistemi de değiştirmişler play-off getirmişler
inş. Bafra da çıkar bu sene
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=982&ftxtID=13212

doðan

Alıntı yapılan: gurkan - 19 September 2011, 22:04:22
     Valla cadde grubundan bı arkadas banada soyledı ama bende  bı anlam veremdım  dost market ve  metropol ınternet  kafeye ılgılenıyormus yarın sorucam bakalım dogrumu ama sanmıyorum dogru olcagını

bafralı bir iş adamının destekleriyle olabilrmi.. >l< >l< >l<

işin espirisi bir yana da ilçelerinin sahiplendiği bir şehir olmak takımın şehre kattığı renk , bafranın, ladik in , havzanın , çarşamba , termenin , ayvacık , KAVAK (matador başkana kıyak) , asarcık ,vezirkörü, alaçam,yakakent ,tekkeköy, unuttuğum varsa affola , hafta sonu şehre akması , genç nesilin kırmız beyaz rengi atnması .. bizden başka dostun olamdığı memleketimizde .. bizim kardeşlerimizin bize sarılması ..
SEVİYORUZ SENİ SAMSUNSPOR um
köyünden kentine yayılsın aşkın..
samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

Serkan

facebook da sorun yaşayan var mı ,?

brigand

sosaka

Alıntı yapılan: Serkan - 19 September 2011, 23:05:28
facebook da sorun yaşayan var mı ,?

nasıl bir sorun
yavaşlık falansa yeni birşeyler deniyorlar ondandır

Serkan

brigand

Alıntı yapılan: Serkan - 19 September 2011, 23:06:39
bende 2 saattir sana yazıyorum  (=

sorun oluştu diyip duruyor. vazgeçtim artık : )

Lusage

Alıntı yapılan: brigand55 - 19 September 2011, 23:17:56
sorun oluştu diyip duruyor. vazgeçtim artık : )

Mesaj atmada sorun mu var?

Serkan

brigand

Lusage

Eyvallah.

Akşamdan beri mesajlasiyorum hiç bir şey yoktu. Ama Tam 1 saattir cevap bekliyorum bende :kafa:  :kafa: >:( >:(

kamuri