Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

http://www.takaonline.com/ayak-oyunlari.html

Arkadaşlar şu yazıyı ricam için bir kere okurmusunuz?
Şimdi memleketimin takımının değerini daha iyi anlıyorum.Valiside yalan , bakanıda hocam.Suat Kılıç'ı severim ama Samsun-Trabzon olaylarının sadece başkanları görüştürerek biteceğine inanması bana komik geldi... Bizim bizden başka dostumuz yok. Samsunu her ortamda karalamaya yer arıyorlar.Yüce Rabbime dua ediyorum inşallah Çarşamba biz bu kişiliksizleri 19 Mayıs'a gömeriz... Ondan sonra bunların bütün laflarını teker teker yedirmezsek içimizde patlasın ;)

engin55

20 September 2011, 00:29:17 #22411 Son düzenlenme: 20 September 2011, 00:53:13 engin55
3 başkan ortak deklarasyon imzaladı

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=34133

furkan5534

Alıntı yapılan: Desiqner - 20 September 2011, 00:11:44
http://www.takaonline.com/ayak-oyunlari.html

Arkadaşlar şu yazıyı ricam için bir kere okurmusunuz?
Şimdi memleketimin takımının değerini daha iyi anlıyorum.Valiside yalan , bakanıda hocam.Suat Kılıç'ı severim ama Samsun-Trabzon olaylarının sadece başkanları görüştürerek biteceğine inanması bana komik geldi... Bizim bizden başka dostumuz yok. Samsunu her ortamda karalamaya yer arıyorlar.Yüce Rabbime dua ediyorum inşallah Çarşamba biz bu kişiliksizleri 19 Mayıs'a gömeriz... Ondan sonra bunların bütün laflarını teker teker yedirmezsek içimizde patlasın ;)

amin ınsallah hepımızın temennıı bu emın olabılırsın.arkadas Allaha buyuk konusmak ıstemıyorum,kınamak istemıyorum trumzonlu karı duscek bana kesın dıye ama yanı tıksındırıolar artık.adamlar resmen kendılerını cumhurıyet yaptı arkadas.tRUMzon republic al_sana

Serkan

Trabzon kökenli Spor Bakanı ve yine Trabzonlu Samsun Valisi 

şu cümle bile tahrik sebebi haysiyetsizlik örneğidir..

Tufan

Sadri Şenerin yanındaki çakma Samsunspor formalı eleman o burunla Samsun'luysa bende İtalyanım Kazım Başkan nasıl alet oluyorsun böyle şeylere anlamak imkansız.

Kaya

''Biz daha uzun yıllar ligde oynadığımız için bizden istenecek her türlü yardıma hazırız''. Sadri Şener

Samimiyetsiz,artniyetli,küçük düşürmeye çalışmanının çok büyük örneğidir bu cümle..

Tufan

abicim nerden tutsan elinde kalır zaten o metin Sadri Şener'in bulunduğu ortamın samimiyetini konuşmak bile gereksiz bence.

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: Tufan - 20 September 2011, 00:42:29
Sadri Şenerin yanındaki çakma Samsunspor formalı eleman o burunla Samsun'luysa bende İtalyanım Kazım Başkan nasıl alet oluyorsun böyle şeylere anlamak imkansız.

Bilmiyorum banami öyle geliyor ama sanki kazim baskan mutlu degilmis gibi gözüküyor. Sadri ve Nedim gülüyor ama kazim baskanin yüzu asik.

Ayrica Sadriyede yine rahat duramamis.Ne demek "isterlerse yardimci oluruz". Niye bizi yardimci oluyorsunki biz senin ligdeki rakibin degilmiyiz.Sanki biz senin yardimina muhtaciz. Gene kendilerini büyük görüyorlar.

red_white

orada bir şaklaban vardı gördünüz mü? adnan ölmez... geber

kamuri

bunlar hep ayak oyunları başka bişey değil bunların zihniyeti aynı hatırlarsanız serdar balide abilik yaparız felan demişti sadriyede isterlerse yardım ederiz diyor aynı tas aynı hamam aynı kafa bu yüzden sevilmiyolar işte siz kimsiniz ki bize yardım edeceksiniz veya bize abilik yapacaksınız bizi orduylan karabuklen karıştırmayın

binikalamadım

20 September 2011, 01:50:12 #22420 Son düzenlenme: 20 September 2011, 02:09:29 binikalamadým
bizim başkan gergin ve rahatsız görünüyor bu toplantının birinin talimatıyla ve zorla ev sahipliğide üstlendirilerek yaptırıldığı çok açık...ts her zamanki gibi abilik , os de her zamanki gibi komşuluk havalarına girmiş ... tsli bakan tsli vali tsli bürokratların vermek istediği mesaj çok açık bizim lobimiz güçlü istersek sizi ezebiliriz abiliğimizi kabul edin kardeş kardeş geçinelim demeye getiriyorlar ... bu toplantı Galip Bey'in fikri olabilir bakan talimatıylada gerçekleştirildi ... oldu bitti .. os sadece konu mankeni ve göz boyama ... tek hedef var İTOŞ İTOŞ seslerini kesmek...

çünki mesele Karadenizlilikse Karabükspor neden çağrılmıyor bu toplantıya Zonguldaksporuda bekliyoruz diyen birisi komşu il ve şu an da süper ligde olan Karadenizli Karabüksporu nasıl pas geçiyor...

samsunspor_x SAMSUNSPORUN SAMSUNSPORLULARDAN BAŞKA DOSTU YOKTUR samsunspor_x
samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x NE MUTLU SADECE SAMSUNSPORLUYUM DİYEBİLENE... samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

:_nazar Samsunspor taraftarının uyanışı ve Samsunsporluluk bilinci daha çok rahatsızlık yaratacaktır :_nazar... alışacağız artık bu ayak oyunlarına... :-X

özkan

Hamsilerin beyni çalıştığınca bişeyler yapmaya çalışma çabaları..

Ahmeti

Alıntı yapılan: iak5529 - 20 September 2011, 00:43:08
''Biz daha uzun yıllar ligde oynadığımız için bizden istenecek her türlü yardıma hazırız''. Sadri Şener

Ben bu adam kadar densiz birini görmedim ne sanıyor bu sadriye kendini.
Daha öncede buna benzer bir konuşma da Lig tv de başkanların buluştuğu bir ortamda yapmıştı.

ahmetsefa55

ankara da patlama olmuş kızılayda  :(

brigand

yangın çıkmış ve yaralılar var.