Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mimar55

2. yarı 10 kişi güzel oynadı ahmet aynayamadı çok hata yaptı...

merdocan

maça genel olarak baktığımız zaman takım kötüydü diyemeyiz bence.ilk yarı açıkca kendi sahamızda kapanıp açık aradık yani isteyerek çıkmadık aslında işe de yarayabilirdi ama çok ekstra bi gol yedik onu da melonun becerisi diyelim.yani karamsar olmayalım kesinlikle bu takım iyi çünkü.

samsunmania

Alıntı yapılan: Ajan - 18 September 2011, 22:29:56
Sadri Şener şerefsizi samsunda bir balık lokantasındaymiş boğazın da kalsın o balıklar

ajan yine haberler akıyor sana bakıyorum.

LisandroLopez

Maça çıkış felsefesi yani başlayış felsefesi ve ilk yarı sonuna kadar oynanacak futbol düşüncesi, tamamen 'kontra atağa' dayalı futbol düşüncesi çok yanlıştı bence.
Kendi futbolumuzu oynayarak 5 yemek bu futbolla yenilmekten daha çok üzmezdi beni.

Ajan

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 18 September 2011, 23:09:06
ajan yine haberler akıyor sana bakıyorum.

Lakapın hakkını verelim abi  :)

sosaka

Araplar Manu için gözünü kararttı!
PSG ve Malaga'yı alan Katar Kraliyet Ailesi, Manchester United için 1.6 milyar sterlini gözden çıkardı.
Alıntıhttp://www.htspor.com/futbol/haber/670917-araplar-manu-icin-gozunu-karartti

birolkys

Samsunspor'un ve Samsun'daki tüm spor kulüplerinin en büyük destekçisi Metro Turizm, Samsunspor'un İstanbul deplasmanlarında da taşımasını ücretsiz yapıyordu. Ancak Galatasaray maçına Samsunspor'un başka bir firmanın otobüsüyle geldiğini görenler şok oldu. Metro Turizm'in yerine ücreti karşılığında bir başka firmadan otobüs kiralanmasına anlam verilemedi.

Bu arada Galatasaray- Samsunspor maçı öncesinde tribünde karşılaşan Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Samsunspor'un en büyük destekçisi Galip Öztürk'ün Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz'a adeta hesap sorduğu öğrenildi. Galip Öztürk'ün, Kazım Yılmaz'a, "Kulübü borçlandırarak bir yerlere taşıyamazsın. Kulübün kurumsallaşması, şeffaflaşması ve hesap verebilir olmasından uzaklaşmasını anlayamıyorum. Biz yola seninle bunun için mi çıkmıştık. Yoksa bu kulübü Samsun'a, Samsunspor sevdalılarına, taraftarlarına mal etmek, kurumsal kimliğine kavuşturmak ve sana, bana, bir başkasına borçlandırmaktan kurtarmak için mi seninle yola çıkmıştık" dediği, Başkan Kazım Yılmaz'ın ise cevap bile veremediği öğrenildi.

GAZETE55/ÖZEL
http://www.gazete55.com/

samsunum

Bafra da uzun zamandan sonra maç için afişler gördüm yanlız dikkatimi çeken şey biletler bize aittir . gidiş geli 15 lira . bu ne şimdi zaten en ucuz bilet 20 lira değilmi   ???

sosaka

Menemenspor'un bu sezonki flaş transferi Okeme Nkwunku'nun takıma uyum süreci, beklenenden ağır ilerliyor...

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=138303

Lusage

Yola çıkmıştık? Hangi yol bu? Galip Öztürk'ün Başkan'ı yarı yolda bırakıp gittiği yol mu?  1dk!!!

sosaka

Başkan nasıl olsa yine bana muhtaç olacak mantığıyla efelendi açıklamalar falan
başkan da param var kimseye muhtaç değilim mantığıyla hareket ediyor
bence galip öztürk çok pişman
buzları eritmek istiyor

ama takımı kendine borçlandır nereye kadar
takıma sağlam gelirler gelecek projeler gerek

buonanotte

Bu akşam 19.30 da ordu,ts ve bizim başkan fevzinin yerinde yemekte buluşacaklar.Hayırlısı .:.:.

doðan

Alıntı yapılan: Lusage - 19 September 2011, 15:06:32
Yola çıkmıştık? Hangi yol bu? Galip Öztürk'ün Başkan'ı yarı yolda bırakıp gittiği yol mu?  1dk!!!

Maçtan çıkarken beraber çıktık galip bey le
yücel beker kendisine aynen bu sorduklarını sordu ve bende kulağımla duydum ,
ben kimseyi silmedim
benim samsunspor sevdam bitmez
samsunun samsunsporun her zaman yanındayım
endişeye mahal yoktur dedi..

şimdi bu kendi yazdığımı bende basında duysam hayatta inanmazdım ..
ama kulağımla duyduğum ve elini sıktığım adam o değilse bilemem

davidsavage

19 September 2011, 17:18:55 #22393 Son düzenlenme: 19 September 2011, 18:36:26 davidsavage
Yarınki idman kaçta,gitmek istiyorum.Takıma moral vermek gerekiyor ts maçı öncesi

Düzeltme:Yarınki idman stadımızda 20:00 da olacakmış basına ve taraftara kapalıymış maalesef,kaynak resmi sitemiz.

http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2567

twitter

bejeke ankaragücü maçı 1-1 dk 80'