Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

King Of The North

Süper Lig'de Mücadele Eden Karadeniz Kulüpleri Ortak Deklarasyon Yayımladı

Spor Toto Süper Ligi'nde 3.haftasın oynanacak olan Samsunspor - Trabzonspor maçı öncesi dostluk yemeğinde bir araya gelen Samsunspor, Trabzonspor ve Orduspor başkanları deklarasyon yayınladı.

Spor Toto Süper Ligi'nde 3. haftasın oynanacak olan Samsunspor - Trabzonspor maçı öncesi dostluk yemeğinde bir araya gelen Samsunspor, Trabzonspor ve Orduspor başkanları deklarasyon yayınladı.

Samsunspor Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz'ın ev sahipliğinde Batıparkta bir araya gelen Spor Toto Süper Ligi'nde yer alan Karadeniz takımlarından Trabzonspor'un Başkanı Sadri Şener ve Orduspor'un Başkanı Nedim Türkmen birlikte yemek yiyerek fair play çağrısında bulundu.

Yemek öncesi Samsunsporlu taraftarlar kulüp başkanı ve yöneticilerine çiçek takdim etti. Yemek öncesinde ise yapılan konuşmaların ardından üç başkan, "Centilmence seyir, küfürsüz tribün ve fair play ruhuyla futbol." deklarasyonu yayınladı. Yayınlanan deklarasyonda şöyle denildi:

"Orduspor, Samsunspor ve Trabzonspor kulüpleri ülkemiz futboluna önemli katkılar yapmış, yurt içinde ve dışında illerini ve ülkemizi başarıyla temsil etmişlerdir.

Futbol sevgisi ve kulüp taraftarlığının en yoğun olarak yaşandığı bu üç ilimizde şiddetin, düzensizliğin, küfür ve hakaretin olmadığı, fair play ruhunun ve uluslararası etik kuralların hakim olduğu bir sezonu yaşamak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın çağrısı üzerine Samsun'da biraraya gelen Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, 'Centilmence seyir, küfürsüz tribün ve fair play ruhuyla futbol' ilke ve sloganıyla mutabakata varmıştır."

Dostluk yemeğine Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ile Ordu Valisi Orhan Düzgün'de katıldı.  (Cihan Haber Ajansı) 2 dakika önce.. [3003727] 
bu taraftarlar kim, şahzedeler mi acaba?

alperen

2 kişi ölmüş çok sayıda yaralı varmış  :( :(

King Of The North

Patlama o kadar yoğun hissedildi k, bizim işyeri yaklaşık 800 metre olay yerine ama binenın sallandığını hissettik ve çok şiddetli bir sesti, kesinlikle İsrailin talimatıyla pkk tarafından yapılmış bir hain saldırıdır bence, ayrıca otobüs ve dolmuş duraklarının dibinde olması, ilköğretim okulunun karşısında olması saldırının ne kadar haince olduğunu ortaya koymaktadır.

cembaba

Alıntı yapılan: CemBaba - 14 September 2011, 02:16:11
Az önce baktım da fikstüre bu hafta süper maçlar var.

Galatasaray - Samsunspor / 2
Beşiktaş - Ankaragücü / 1
Mersin I.Y - Bursaspor / 2
Sivas - Eskişehir / 2
Gaziantep - Fenerbahçe 1

Tahminimce böyle biter maçlar :)

Antep'te işler karışık yahu. (: Bir de Kuddusi'yi pek hesaplayamadım. :x(( :x(( :x((

buonanotte

cnn can kaybının olmadığını yazıyor.15 yaralı varmış.

Ertuğrul Sağlam

Patlamayla ilgili akılalmaz iddia
Çankara Belediye Başkanı Bülent Tanık, Ankara Kızılay'da meydana gelen patlamanın nedenine ilişkin çarpıcı bir iddiada bulundu.

Tanık'ın belediyenin zabıta ekiplerinden aldığı bilgiye göre patlamanın nedeni yanan bir tüpün belediye binasından aşağı atılması.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, henüz ellerine ulaşmış bir ölü sayısı olmadığını ancak, ağır yaralıların olduğunu şöyle anlattı:

"Bir bacak kopması, kol kopması, başına darbe almış ağır yaralılar var. Patlamaya neyin neden olduğuna dair bize de henüz bir bilgi verilmedi. Ancak, görgü tanıkları ve zabıta yetkililerinden aldığımız bilgilere göre ise, bir bina içinden tüp gazının atıldığı ve tüp gazının bir aracın üzerine düştüğü sonrasında ise şiddetli bir patlama olduğu söylentileri var. İl Emniyet Müdürümüzden konuyla ilgili detaylı bilgi istedim. Şimdi gelecek bilgileri bekliyoruz."

İDDİALAR KAFALARI KARIŞTIRDI

Ankara'nın Kızılay'da Çankaya Kaymakamlığı önünde meydana gelen patlamanın nedenine ilişkin 3 ihtimal üzerinde duruluyor.

İlk olarak LPG'li bir aracın patladığı iddiası ortaya atıldı. Ancak iddiaya ilişkin net bir bilgi henüz edinilemedi.

HÜKÜMET BOMBA, BELEDİYE BAŞKANI TÜPGAZ DEDİ

Polisin üzerinde durduğu olasılık iseterörsaldırısı. Bomba yüklü araç iddiası üzerinde yoğunlaşan güvenik kuvvetlerinin şüpheli bir kadını gözaltına alması da bu iddiayı güçlendirdi. Bu iddiayı hükümetin etkin isimlerindenBülent Arınçda dillendirdi. Arınç yaptığı açıklamada "araçda bomba olduğu bilgisi var" dedi.

Patlamanın ardından üçüncü iddiayı ise Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık gazetecilerle paylaştı. Belediye Başkanı Tanık'ın, belediyede görevli zabıtaların görgü tanıklığına dayandırdığı iddiasına göre yakındaki bir binadan yanan tüp sokağa atıldı. Aracın üzerine düşen tüpün patlamasıyla araçlar alev aldı.

http://www.samanyoluhaber.com/h_683705_Gundem-patlamayla-ilgili-akilalmaz-iddia.html

fındık

Taraftara 'birleşelim' çağrısı
Karadeniz Genç İşadamları Derneği Başkanı Köksal Bulut, Trabzonspor maçı öncesinde taraftarlara çağrıda bulundu: "Birleşelim, ayrışmayalım."

Köksal Bulut yaptığı açıklamada, "Bu sezon Trabzon ve Ordu sporla beraber ligde yarışacağız.bizler sonuna kadar samsun spor'un zaferlerini  keyifle izlemek için her türlü desteği verdik vermeye devam edeceğiz.eşit şartlar da sahadaki mücadelemizde ordu sporu da Trabzonspor u da yenmek ve hatta şampiyon olmak en büyük hayalimizdir. Ancak şunu da belirtmek isterim ki;malumunuz tribünlerdeki küfür ve kötü tezahürat yüzünden pek çok kişi cezalandırıldı. yeni yasadan sonra kulüplerin sorumlulukları ve aldıkları cezalarda çok can yakar duruma geldi. Taraftarımıza bu hafta Trabzonspor maçında bilinçli hassasiyete davet ediyoruz.attığımız taş ürküttüğümüz kurbağa ya değmeli" dedi.

Bulut, "Dünyada; Küreselleşmekten, Avrupa Birliği'nden, İslam birliğinden Nato'dan, güç birliğinden bahsederken ve bu değerlerin yükselen değerler olduğunu bilirken bizler neden bölge insanı olarak ayrışıyoruz. Bunu mantık çerçevesinde bana kimse anlatamaz.bazılarımız bu Trabzon ve ordu fobisini lütfen bıraksınlar artık. Büyüklük kucaklamakla sevmekle olur. Herkese söverseniz hep hasım kazanırsınız. Maçlarda keşke rakiplerini de alkışlayabilen bir taraftar olabilsek ama maç sonuna kadar tezahüratla stadı inletelim. Bunları birbirinden ayırabilmek sizin kalitenizi gösterir. İnanıyorum ki Samsun da önemli isimlerden 10-20 kişi daha bu yönde açıklamalar verirse taraftarımızı daha iyi motive etmiş olacağız. Aynı zamanda aynı denize giriyor aynı havayı tenefüs ediyor ve aynı balığı yiyoruz. Kazım Koyuncu volkan konak dinlerken keyif alıyoruz. Ayrışmamız çok yanlış" açıklamasını yaptı.

Bulut, şunları söyledi: "Ayrıca hayallerimizden biri olan şehrimizden artık genç ve dinamik bir bakanımız var ve gördüğümüz kadarıyla bir şeyler yapmak için çok gayret sarfediyor. Samsunspor taraftarına yakışan hem kulübünü hem bakanını mahcup etmemek olsa gerek diye düşünüyorum. Bakanımız her yerde takımları ve taraftarı iyi yönde motive etmeye çalışırken onun şehrinin insanları olarak bakanımızı zor durumda bırakmamalıyız. Çünkü paralı bir yönetim ve bir spor bakanı bu şehir ve Samsunspor için çok büyük bir şans. Herkesi yarın ki maçta samimimeyetle takımını desteklemeye ve takımımızın ceza almaması için dikkatli olmaya davet ediyorum."

isyan

Samsun sinirlari icinde yasayan bir hain daha  :suslen:

55__Gurbet__55

Vallaha bikdim ya. Su mac gecsede bunlarin zirintilarida bitse.

twitter

fenev - manisa maçı için 30 bin bilet satılmış
çocuklar falan hesaba katılınca stad dolar

şike ters tepiyor dahada kenetleniyor taraftar

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: twitter - 20 September 2011, 16:38:01
fenev - manisa maçı için 30 bin bilet satılmış
çocuklar falan hesaba katılınca stad dolar

şike ters tepiyor dahada kenetleniyor taraftar

Kadinlara bilet beles olmiyacakmiydi ??

twitter

bilmem öyle mi
zaten şaşırmıştım bunlar parayı bulsa ayakkabı dükkanına gider beleştir kesin  :)

55__Gurbet__55

Ben öyle diye biliyorum.Gerci demin Ligtv´de gördüm bilet icin sira bekliyorlar. Yemin ediyorum bu kadar acemi bir TFF görmedim. Bi dedikleri öbür dediklerini uymuyor.