Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

jurista

Son yaşananlardan sonra forumda bıçak gibi bir kesilme olduğunu görüyorum.Özellikle emniyet bizi taklip ediyor haberiyle insanlar yorum yapamaz,fikirlerinizi yazamaz oldular.

Arkadaşlar,biz bölücü değiliz,biz terörist değiliz,biz anarşist değiliz...

Biz sadece ve sadece memleketinin takımına karşılıksız aşık olmuş gönül vermiş sporseverleriz.

Bu forumda ; doktor,mühendis,avukat,mali müşavir,öğretmen,finans uzmanı,sanayici ve çok sayıda üniversite öğrencisi gibi tahsil yapmış eğitimli insanlar var.Bu forumda eğitimlerini tamamlamamış olsalar da samsunspor kültürüyle ve samsunluluk bilinciyle yoğrulmuş kaliteli insanlar var.

Korku imparatorluğunda esir edilmiş insanlar gibi yaşamak bize yakışmaz,biz fikirlerimizi düşüncelerimizi bize yakışır biçimde her platformda yazmalıyız,takımımızı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çekinmeden her yerde desteklemeliyiz.

Varsa bu yazdıklarımda bir hukuksuzluk buyursun sayın emniyet beni de alsın...

I

sadece55

Malum maçta Yeni slogan "Trabzon Kümeye" olabilir...Bunun da suçu cezası yoktur heralde....

emre

Ben öyle düşünmüyorum. Kimse emniyet takip ediyor diye yorum yapmaktan vazgeçecek değil. Kaldı ki suç işleyecek mesajlar atılmıyor ara ara çıkan yeni üyeler haricinde.
Bir kesilme olduysa forumda üye sayısının çok artmasından ve özellikle bizi futboldan uzaklaştıran şike olaylarından kaynaklandığını düşünüyorum.

twitter

5trawberry

Psv kalecisi başına inanılmaz darbe aldı :( Anında bilinci gitti. 15 dakika baygın kaldı. Özel sedye geldi hastaneye kaldırdılar. İnşallah ciddi bişey yoktur.

King Of The North

ulan itoş, 2-3 hafta sonra ligin son sırasına demir atarsınız inşallah.

davidsavage

Bugünde ne güzel maçlar var,hangisini izleyeceğini şaşırıyor insan.  İzleme Listemi şöyle yaptım

15:30 Totttenham-liver, 18:00 Man utd-chelsea, ve 20:00 gs-Samsunsporumuz.  :)

kýzýlyýldýz55

babasamsunlu

sakaryanın taraftarı bolununkindne fazla :D :D

55__Gurbet__55

kuzey55

sakarya bu sene zayıf kalmıs düşmemeye oynarlar gibi.

mimar55

yilmazselcuk55

kýzýlyýldýz55

SametYılmaz55

sakaryaspor beraberliği yakalamıştı gene yediler ya