Kapucu'dan Şartlı Teklif!

Başlatan berusa55, 20 May 2008, 19:37:02

« önceki - sonraki »

berusa55

AlıntıKAPUCU'DAN ŞARTLI TEKLİF
Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu yönetim kuruluna verdiği transfer listesine sadık kalınmaması durumunda yeni sezonda görev yapmayacağını söyledi

KONGRE BEKLENİYOR
Sezonun sona ermesiyle birlikte Samsun'a dönmeyerek Antalya'da kalan ve tatilini sürdüren Orhan Kapucu yeni dönemde görev alıp almayacağının ilk etapta oluşacak yeni yönetim kuruluna bağlı olduğunu bununla birlikte öne sürdüğü iki şartın da kabul görmesi gerektiğini söyledi. Kapucu 14 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurul sonrası durumun netlik kazanacağını ifade etti.

OLMAZSA OLMAZLAR
Yönetim Kurulu'na verdiği listede gönderilecek ve alınmasını istediği futbolcuların yer aldığını kaydeden Kapucu, " Bu konuda iki tane olmazsa olmaz şartım var. Birincisi ya gönderilmesini talep ettiklerim gidip, alınmasını istediklerimin hepsi alınacak. İkincisi ise transfer yapılamaz ise mevcut kadrodan hiç kimse gönderilmeyip, hepsi kalacak. Bu taleplerim kabul edilmezse çalışmam" dedi.

Kaynak: http://www.gazetearena.com/haberdetay.asp?Newsid=1762&menuid=53&altmenuid=0&enaltmenuid=0

**KaR6**

reddedilmiştir şartın, hadi güle güle.. bu ne böyle yaa, adama bak samsunsporda kalmak için şart öne sürüyo!! kimse Samsunspor dan buyuk değil kardeşim işine gelmeyen ceker gider..

hakan55

Açılan her konu okumak için girdigim her konuda morelım bozuluyor ne yapcagımı sasırdım...

oguz_5528

orhan hocam verdiğin hizmetlerden dolayı tşk yolun açık olsun kongre olmayacak ki zaten.

jean

cikmayan candan umut kesilmez ben tanju colaktan yanayim numarasini bir bulsam teklif edecem hemen hocada baskanda menajerde kendisi olsun hatta hakki varsa son 15 dk oyuna girsin

SametYılmaz55

Orham hocam ne yaptın sen böyle para varda biz mi adam almadık...sanki real madridin başındasın....

nomak55

adam başarılı olmak istiyor tabiki ama samsunsporunda icinde bulunduğu şsartları gözönünde bulundurması gerekir

US

Alıntı yapılan: **KaR6** - 20 May 2008, 19:55:16
reddedilmiştir şartın, hadi güle güle.. bu ne böyle yaa, adama bak samsunsporda kalmak için şart öne sürüyo!! kimse Samsunspor dan buyuk değil kardeşim işine gelmeyen ceker gider..

kar6 TEKNİK hocanın dedigini yapmadan asla basarıya ulasılmaz oncelikle bunu orenmemız lazım..
gel gör ki bizdede para yok ama kapucu ne diyo eldeki topcuları satıp yerine yenı oyuncu almalıyz diyo bu demektir kulube belilrli ölcüde para girecektir kapucuda gidip  alex i fln isticek hali yok elimizde bulunan para ya göre transfer listesi verecektir yönetime..

veis

ya samsunsporun başkan adayının seçimlerin veya paranın zor olacagını tahmin ediyordur ve bunlar zaten gazatelerin bomba haberleridir.

celebi

valla kalmak ,isteyen veya takım çalıştırmak  isteyen her teknik direktör istediği oyuncular alınsın ister. bu anormaldir demek yanlış olur. fakat orhan hocamızın samsunsporun bu halininde düşünmesi gerekirdi.

veis

samsunspora hoca çok bunu orhan hocada biliyordur samsunspor gibi bir markada hocalık yapmak her insana nasip olmaz.

**KaR6**

Alıntı yapılan: 55mehmetcan55 - 24 May 2008, 04:20:46
kar6 TEKNİK hocanın dedigini yapmadan asla basarıya ulasılmaz oncelikle bunu orenmemız lazım..
gel gör ki bizdede para yok ama kapucu ne diyo eldeki topcuları satıp yerine yenı oyuncu almalıyz diyo bu demektir kulube belilrli ölcüde para girecektir kapucuda gidip  alex i fln isticek hali yok elimizde bulunan para ya göre transfer listesi verecektir yönetime..

öyle teknik hocaların her dediğini yapa yapa bu hala geldik zaten.. senin kulubun maddi durumundan haberin yok sanırım? bırak transfer yapmayı kulup çalışanlarına maaş veremiyoruz, neyden bahsediyo hoca?

atakan5521

samsunsporu en zor günlerinde bırakıp gidiyo biz borçları kapatamıyoz başkan bulamıyoz transfer istiyo hocaya bak

Lazoli

Alıntı yapılan: jean - 21 May 2008, 00:24:18
cikmayan candan umut kesilmez ben tanju colaktan yanayim numarasini bir bulsam teklif edecem hemen hocada baskanda menajerde kendisi olsun hatta hakki varsa son 15 dk oyuna girsin

kac seferddaha küfür etmemiz gerekicek tanjuya senin onun sevdasindan vazgecmen icin allah askina?

hasselbaink

Alıntı yapılan: jean - 21 May 2008, 00:24:18

İstersen vereyim sana numarasını, ara bakalım ne diyecek sana...

Ben Samsunspor'un askeriyim der ama asla bir icraat olmaz. Olmasın da zaten.

Bu arada Sn. Kapucu şimdiden kendisine 2 B'den bir takım bulsa ( Bulabilirse ) iyi olur. Çünkü yeni yönetim kim olursa oslun onunla devam etmeyecektir. Bu arada son üç yılda Samsunspor üzerinden kariyer yapan hocalara bakın, Dobi Hasan, aylarca hiç bir teklif alamadı, en sonunda Gazi Belediyespor'un başına geti ve berbat performansıyla takımın küme düşmesinde birinci dereceden etkili oldu. Hakkı Bayrak'a Bafraspor sadece 1 maç tahammül edebildi. Muhammet Dilaver nerede bilen var mı? Yücel Lidiz belki yine Ordu'yu çalıştırır. Orhan Kapucu da 2 B'den birini bulursa ne mutlu ona.