Kapucu'dan Şartlı Teklif!

Başlatan berusa55, 20 May 2008, 19:37:02

« önceki - sonraki »

nomak55

orhan hoca bir kez daha samsunsporlu oldugunu gostermiştir. tabiki bakmak zorunda olduu bi ailesi var ama sonucta kongre kararını beklemesi samsunsporlulupunu gosterir niteliktedir..

recai

Orhan Hocanın neresi samsunsporlu arkadas ya... adamı ne yaptınız.. geldi.. takıma extra bisey katmadı ama samsunsporumuz sayesinde adını duyurdu..  Kimse istemez bu adamı.. gidecem kalacam bilmem ne bıraksın bu ayakları..

veis

Alıntı yapılan: recai - 10 June 2008, 21:36:14
Orhan Hocanın neresi samsunsporlu arkadas ya... adamı ne yaptınız.. geldi.. takıma extra bisey katmadı ama samsunsporumuz sayesinde adını duyurdu..  Kimse istemez bu adamı.. gidecem kalacam bilmem ne bıraksın bu ayakları..

ekstra derken şampiyonlar ligi finaline mi kalmayı düşünüyordun.adam elinden geleni yapıp varını yogunu koydu ortaya sevabıyla günahıyla ligde bırakdı bizi.bizim içinde yeterli olan bu kartal maçında 3-0 dan 3-3 olmasıydı takımı playofa götürüyordu ne çabuk unutuldu.biz düşdük gözüyle bakarken potaya sokdu bizi.

tolga

Menajerinden gelen öneri üzerine kendisiyle görüşüldüğü ifade edilen Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller'in gündem dışı kaldığı, Samsunspor'un kendi görev talep eden hocası Orhan Kapucu'ya sıcak bakılmadığı öğrenilirken, halen Ünal Karaman, Mustafa Uğur, Kadir Özcan ve Mehmet Altıparmak isimlerinin gündemde olduğu, bu isimlerden bazılarıyla görüşüldüğü öğrenildi.

nomak55

Alıntı yapılan: veis - 11 June 2008, 07:50:44
ekstra derken şampiyonlar ligi finaline mi kalmayı düşünüyordun.adam elinden geleni yapıp varını yogunu koydu ortaya sevabıyla günahıyla ligde bırakdı bizi.bizim içinde yeterli olan bu kartal maçında 3-0 dan 3-3 olmasıydı takımı playofa götürüyordu ne çabuk unutuldu.biz düşdük gözüyle bakarken potaya sokdu bizi.

cok haklısın veis kardeş bu adam en azından butun olumsuzluklara rağmen takımı bir yerlere getirdi paftan bir cok futbolcu cıkartıp onlara guvenip oynattı yoksa biz hala fatih gibi kazmalara kalmıştık onlarda bu takımda oynayacak admlar değiller ne kalite olarak nede adamlık olarak...ayrıca kendisine ihtiyac duyuldugu anda samsunsporun teknik direktorlugunu yapan bi samsunspor luya ben harbi samsunsporlu derim

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: nomak55 - 14 June 2008, 13:21:27
cok haklısın veis kardeş bu adam en azından butun olumsuzluklara rağmen takımı bir yerlere getirdi paftan bir cok futbolcu cıkartıp onlara guvenip oynattı yoksa biz hala fatih gibi kazmalara kalmıştık onlarda bu takımda oynayacak admlar değiller ne kalite olarak nede adamlık olarak...ayrıca kendisine ihtiyac duyuldugu anda samsunsporun teknik direktorlugunu yapan bi samsunspor luya ben harbi samsunsporlu derim

böyle düşünen herkese katılıyorum hayırlısı ile şu yönetim bi kurulsunda bakalım ne olup bitiyor

MeL_55

AlıntıBaşkan istedi konuşmadım

Önceki gün Kanal S Televizyonu´nun yaptığı ´Spor 55´ programında konuşan Teknik Direktör Orhpan Kapucu, Kulüp Başkanı Sezgin Gümüş ve Samsunspor´un zarar görmemesi için açıklama yapmadığını söyledi. Samsunspor´u çok sevdiğini yeni oluşturulacak yönetimin görev vermesi halinde bunu seve seve kabul edeceğini ifade eden Kapucu, "Ben geçen sezon yönetime bir rapor verdim. Takımda istediğim oyuncuları belirttim. 4-5 tecrübeli oyuncu daha kadroya takviye yapılarak şampiyonluğa oynarız. Çünkü bu potansiyel Samsunspor´da var"diye konuştu.

SAMSUNSPOR´A SEVE SEVE GELİRİM
Hedefinin Birinci Lig´de takım çalıştırmak olduğunu ifade eden Teknik Direktör Kapucu, "Diyarbakırspor´dan çok ciddi bir teklif aldım. EURO 2008 Avrupa Şampiyonasının bitmesini bekliyorum. İlk etapta önceliğim Samsunspor´dan yana. Birinci Lig olmazsa 2. Lig´de bir takımın başına geçmeyi düşünüyorum. Gönlümden Samsunspor geçiyor. İnşallah bu da olur" dedi.

veis

EURO 2008 i niye bekliyorki anlamadım.

recai

Alıntı yapılan: veis - 11 June 2008, 07:50:44

takımı ligde bırakan futbolculardır.. zaten bisey beklemiyodum.. ve de bisey vermedi zaten takıma..
Alıntı yapılan: veis - 18 June 2008, 16:16:37

EURO 2008 i niye bekliyorki anlamadım.

neyi bekliycek.. kimse istemedi laf salatası yapıyo.. super lig takımları istiyodu ya onları bekletiyo.. adama bizden baska kimse iş vermezz.. kapasitesi kariyeri belli cunku.. tek olumlu kariyerini samsunsporda yaptı.. oda son maclarda takımın hocası sıfatıyla cıkmak.. takımı iyi yonetlek deil..

veis

okadarda sallama elinden geleni yaptı adam dahasını kaldırcak bütçen mi vardıda adam yapmadı sanki orhan hocaya süpewr transferler yapıldıda takımı oynatmadı.yücel ildizleri muharrem ugurlarıda gördük biz.

eLLis

Ya bu ne orhan hoca düşmanlığı sanki herşey dört dörtlük kulüpte düşürmedi etmedi bu durumda daha iyisini beklemek saçmalık olur

veis

RONALDİNyodan yararlanamadı ya ondandır.

nomak55

bazılarının gözünde takıma 10 sene hizmet edebilecek admları takıma kazandırmak sucmus gibi algılanıyor ya bravo daha ne diyeyim

tolga

fransadan teklif var ondan euro 2008 bekliyor fransanın hocası bırakmış bir ihtimalde çek cumhuriyeti bize yenilince Türk hoca alalım demişler  ondan bekliyo olmazsa samsun olacak

ozkan17

Alıntı yapılan: eLLis - 18 June 2008, 17:35:16
Ya bu ne orhan hoca düşmanlığı sanki herşey dört dörtlük kulüpte düşürmedi etmedi bu durumda daha iyisini beklemek saçmalık olur
;)