Kapucu'dan Şartlı Teklif!

Başlatan berusa55, 20 May 2008, 19:37:02

« önceki - sonraki »

samsunmania

Yeni yönetimin Orhan Hoca ile çalışacağına inanmıyorum ama yine de hizmetleri için teşekkür etmemiz gerektiğine inanıyorum.Zor zamanda ne olursa olsun takımın bekası için elinden geleni yapmış bir insan.

celebi

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 29 May 2008, 00:49:17
Yeni yönetimin Orhan Hoca ile çalışacağına inanmıyorum ama yine de hizmetleri için teşekkür etmemiz gerektiğine inanıyorum.Zor zamanda ne olursa olsun takımın bekası için elinden geleni yapmış bir insan.

evet orhan hocamızın hakkını yememek lazım.hizmetlerin çok teşekürler orhan hocam

veis

adam elinden geleni yaptı bizi ligde bırakdı genç oyuncuları kazandı ve şimdi şeker spora imza atdı hayırlı ugurlu olsun.

recai

süperlig takımları istiyodu hani.. hikaye.. yine de verdiği hizmetlerden dolayı tesekkur ederiz..

Tamer55

Çok konuşuyordu bu takımı küme de bıraktım parasız çalıştım.teklif gelince gözüm kapalı geldim bu lafları çok kullanıyordu o tarafını beğenmiyordum.evet hizmet etmiştir bazı fedakarlıklar yapmıştır teşekkür etmek lazımdır ama yaptığın işleri ikide bir başa çalmaya gerek yoktu bırak taktiri taraftarlar versin zaten bu taraftar hizmet edeni başına tac yapar ve unutmaz  kongre ye kadar bekliyecekti kendisiyle çalışılmayacığını duydu veya hissettiş olacak heme imzayı atmış bundan sonraki görevlerinde başıralar diler yaptığı hizmetler için teşekkür ederiz

son nefes55

kapucu için samsunspor bulunmaz bi yerdi kapucu samsuna gelmeden once ne kariyeri vardı adam geldi burda rantını yaptı çekti gitti yani amacıda buydu para almamışdaa almayacan tabii şimdi gittiğin yerden alırsın paranıı

Sadece Samsunspor

AlıntıDiyarbakırspor'da Kapucu sesleri

Yeni sezonda transferde küçülüp alt yapı ve tesisleşmede büyümeyi hedefleyen Diyarbakırspor, geçtiğimiz sezon Samsunspor'u çalıştıran Orhan Kapucu'yu getirtmek için girişim yürütüyor.

Aslen Batmanlı olan ve bir dönem Diyarbakırspor'da da oynayan başarılı Teknik Direktörün isminin Diyarbakırspor ile anılması taraftarları da sevindirirken, Kulüp Basın Sözcüsü Ömer Serdar Çimen, Orhan Kapucu'ya teklif götürmeyi düşündüklerini söyledi.

Futbolculuk yaşantısında yıldızı Diyarbakırspor'da parlayan Orhan Kapucu'nun da Yeşil- Kırmızılı kulübün olası teklifine sıcak bakması ve tarafların yakın bir zamanda görüşmelere başlayacağı bildirildi.

Alt yapıya da Çetin İnsel geliyor.

Ömer Serdar Çimen, Diyarbakırspor'un bundan böyle alt yapıda işin ehli insanlarla çalışacağını ve bu anlamda bir Avrupa takımı kimliğini kazanmak istediklerini söyledi.

Avrupa ülkelerinde futbolcu yetiştiren büyük kulüplerin en iyi teknik adamları futbolcu yetiştirmek adına alt yapının başına getirdiklerini ifade eden Ömer Serdar Çimen,"Bu bölgeye mal olan nadir teknik adamlarımızdan Çetin İnsel'e de bu yönde bir teklif götürmeyi düşünüyoruz. Onun Diyarbakırlı gençlere verecek çok şeyinin olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Temlikler kalktı başkan adayımızda var iyi bir teknik direktör alırız artık

körfez55

maço

bız cok buyuk bır klubuz bızde hocalık yapmak ısteyecek o kadar adam varkı , takmamak lazım

AntZ

Orhan Hoca altyapıya önem veren kulüpler için bence çok iyi bir hoca. Herkes gibi bende kimsenin Samsunspor dan büyük olduğunu düşünmüyorum ama Orhan Hoca nın öne sürdüğü şartların doğruluğundan ve onun böyle şartlar öne sürüp sürmediğinden de emin değilim.
Örnek verecek olursak;

Orhan Hoca nın Gençlerin hiçbiri gönderilmemeli Samsunspor un geleceği gençlerde transfer yapılamasa bile gençler gönderilmemeli gibi bir sözün basında hiç düşünülmeden "Orhan Kapucu'dan şartlı evet" şeklinde çıkabileceğini biliyorum.

Basınımız sansasyon yaratmayı seviyo

Bunun kesin böyle olduğunu söylemiyorum ama Orhan Hoca bu takımın başında daha kötü şartlarda geldi. Ayrıca teknik direktör olarak bir takım şeyler istemekte onun hakkıdır. Küçümsememek, kendini takımdan büyük görmemek kaydıyla bir takım isteklerde tabi ki bulunabilir.

Açıkçası çoğunu takımda tutmayı başaramadık ama kalanları bari tutabilirsek gençlerin gelişiminden ve kendilerini göstermelerinden dolayı Orhan Hoca'ya güveniyorum.

Bence kalmalı

Yok o olmazsa yine aynı mantalitede bir hoca ile anlaşılmalı gitmek isteyenin yolu açık olsun

Sadece Samsunspor

AlıntıDİYARBAKIR TRANSFERİ YALAN

Orhan Kapucu, hakkında çıkan transfer dedikodularını yalanladı...

31 Mayıs 2008 Cumartesi 23:24

Kapucu, Diyarbakırspor'la anlaştığı yönündeki söylentilerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Samsunspor bana ne zaman 'Seninle çalışmak istemiyoruz' derse, o zaman diğer kulüplerle görüşeceğim" dedi

BANA GİT DERLERSE YOLUMA BAKACAĞIM
Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu'nun Diyarbakırspor'la anlaşmaya vardığı yönünde çıkan haberlere tecrübeli çalıştırıcıdan yanıt geldi. Kapucu, böyle bir teklif almadığını belirterek, "O haberleri internet sitelerinde bende okudum. Ancak orada 'Kapucu'yu istiyoruz' gibi bir ifade vardı. Onlar isteyebilirler ama bana resmi bir teklif henüz gelmedi" dedi.

ÖNCE SAMSUNSPOR
Bu zamana kadar sadece Şekerspor'la görüştüğünü ifade eden Kapucu, "Beni isteyen bütün takımlara önce Samsunspor dedim. Samsunspor yöneticileri bana ne zaman 'Seninle çalışmak istemiyoruz' derse, ben o zaman başka takımlarla görüşürüz. Şimdiye kadar sadece Şekerspor'la görüştüm ve onlara da aynı cevabı verdim. Herşeyden önce Samsunspor gelir" diye konuştu.

OYUNCULARI GİTMESİ KÖTÜ
Takımdaki oyuncuların teker teker gitmesinin çok kötü bir durum olduğunu belirten Kapucu, "Biz bu oyuncuları kazanmak için çok çile çektik. Ancak onlar transfer oluyorlar. tabiki olacaklar ancak genel kurulu bekleselerdi daha iyi olurdu. Eğer yönetim elini çabuk tutmazsa, elimizde futbolcu kalmayacak. Bu durum bir an önce çözülmeli" diye sözlerine son verdi.

YILDIZI DİYARBAKIR'DA PARLADI
Bir dönem Diyarbakırspor'da oynayan Kapucu'nun, Diyarbakırspor ile anılması taraftarları da sevindirirken, Diyarbakırspor Basın Sözcüsü Ömer Serdar Çimen, Kapucu'ya teklif götürmeyi düşündüklerini söyledi. Futbolculuk yaşantısında yıldızı Diyarbakırspor'da parlayan Orhan Kapucu'nun da Yeşil- Kırmızılı kulübün olası teklifine ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Her sene teknik direktör değiştirmekten ve başkan değiştirmekten bıktık herşeyin başı istikrar hoca ile devam edilecek attırcan 3-4 senelik imza 4 maç üstüste yenilse bile gitmeyecek ama bunu türkiye gibi bi ülkede yapmak çok zor bi maç farklı yeniliyon hoppaa hadi hoca değiştir

yeni gelecek başkan ve gelecek olan veya şimdiki teknik direktörümüz uzun yıllar kalmalı

HaSaNCaN

Yeni sezonda transferde küçülüp alt yapı ve tesisleşmede büyümeyi hedefleyen Diyarbakırspor, geçtiğimiz sezon Samsunspor'u çalıştıran Orhan Kapucu'yu getirtmek için girişim yürütüyor.

Aslen Batmanlı olan ve bir dönem Diyarbakırspor'da da oynayan başarılı Teknik Direktörün isminin Diyarbakırspor ile anılması taraftarları da sevindirirken, Kulüp Basın Sözcüsü Ömer Serdar Çimen, Orhan Kapucu'ya teklif götürmeyi düşündüklerini söyledi.

Futbolculuk yaşantısında yıldızı Diyarbakırspor'da parlayan Orhan Kapucu'nun da Yeşil- Kırmızılı kulübün olası teklifine sıcak bakması ve tarafların yakın bir zamanda görüşmelere başlayacağı bildirildi.

Alt yapıya da Çetin İnsel geliyor.

Ömer Serdar Çimen, Diyarbakırspor'un bundan böyle alt yapıda işin ehli insanlarla çalışacağını ve bu anlamda bir Avrupa takımı kimliğini kazanmak istediklerini söyledi.

Avrupa ülkelerinde futbolcu yetiştiren büyük kulüplerin en iyi teknik adamları futbolcu yetiştirmek adına alt yapının başına getirdiklerini ifade eden Ömer Serdar Çimen,"Bu bölgeye mal olan nadir teknik adamlarımızdan Çetin İnsel'e de bu yönde bir teklif götürmeyi düşünüyoruz. Onun Diyarbakırlı gençlere verecek çok şeyinin olduğunu düşünüyoruz" dedi. 

tolga

Orhan Kapucu Yalanlaması
  Spor Merkezi 01.06.2008

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren, Tanju Çolak'ın sahibi olduğu Kralspor adlı internet sitesinde yer alan "Diyarbakırspor'da Kapucu sesleri" başlıklı haberi yalanladı.  Öktüren, geçen sezon Samsunspor'u çalıştıran ve daha önce Diyarbakırspor'da da futbol oynayan Kapucu ile her hangi bir görüşmelerinin olmadığını,  böyle bir şeyin gündeme dahi gelmediğini söyledi.  Gerçeği yansıtmayan bu tür haberlerin taraftarların kafasını karıştırıp kulübe de zarar verdiğini belirten Öktüren, "Diyarbakırspor kulübü olarak resmi anlamda transfere başlamış değiliz.  Bazı teknik adamlarla ön görüşmelerimiz oldu, çalışma teklifimizi kendilerine yaptık ancak hiç biriyle anlaşmadık.  Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor.  Kaldı ki görüştüğümüz, teklif götürdüğümüz teknik adamlar arasında sayın Orhan Kapucu bulunmamaktadır.   Aynı haberde alt yapının başına da Çetin İnsel'i getirmek istediğimize dair ifadeler yazılmıştır.  Yönetim olarak böyle bir çalışmamız da olmamıştır.  Evet alt yapı ile ilgili olarak geleceğe dair iyi planlarımız var.  Bu konuda bir revizyon yapacağız ancak burada görev vereceğimiz teknik adamları kesinlikle belirlemiş değiliz.  Gerçeği yansıtmayan bu tür haberler hem taraftarlarımızın kafasını karıştırıyor, hem de kulübümüze zarar veriyor.  Haberde ismi geçen iki teknik adam da geçmişte Diyarbakırspor'un formasını giymişlerdir ancak yapmadığımız ve düşünmediğimiz şeylerin de "olmuş" gibi gösterilmesi rahatsızlık veriyor.  Camiamızdan bu tür haber ve yorumlara aldırış etmemelerini istiyoruz" dedi.

nomak55

03 June 2008, 00:58:49 #28 Son düzenlenme: 03 June 2008, 01:04:19 berusa55
AlıntıOrhan Kapucu, hakkında çıkan transfer dedikodularını yalanladı...
31 Mayıs 2008 Cumartesi 23:24

Kapucu, Diyarbakırspor'la anlaştığı yönündeki söylentilerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Samsunspor bana ne zaman 'Seninle çalışmak istemiyoruz' derse, o zaman diğer kulüplerle görüşeceğim" dedi

BANA GİT DERLERSE YOLUMA BAKACAĞIM
Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu'nun Diyarbakırspor'la anlaşmaya vardığı yönünde çıkan haberlere tecrübeli çalıştırıcıdan yanıt geldi. Kapucu, böyle bir teklif almadığını belirterek, "O haberleri internet sitelerinde bende okudum. Ancak orada 'Kapucu'yu istiyoruz' gibi bir ifade vardı. Onlar isteyebilirler ama bana resmi bir teklif henüz gelmedi" dedi.

ÖNCE SAMSUNSPOR
Bu zamana kadar sadece Şekerspor'la görüştüğünü ifade eden Kapucu, "Beni isteyen bütün takımlara önce Samsunspor dedim. Samsunspor yöneticileri bana ne zaman 'Seninle çalışmak istemiyoruz' derse, ben o zaman başka takımlarla görüşürüz. Şimdiye kadar sadece Şekerspor'la görüştüm ve onlara da aynı cevabı verdim. Herşeyden önce Samsunspor gelir" diye konuştu.

OYUNCULARI GİTMESİ KÖTÜ
Takımdaki oyuncuların teker teker gitmesinin çok kötü bir durum olduğunu belirten Kapucu, "Biz bu oyuncuları kazanmak için çok çile çektik. Ancak onlar transfer oluyorlar. tabiki olacaklar ancak genel kurulu bekleselerdi daha iyi olurdu. Eğer yönetim elini çabuk tutmazsa, elimizde futbolcu kalmayacak. Bu durum bir an önce çözülmeli" diye sözlerine son verdi.

YILDIZI DİYARBAKIR'DA PARLADI
Bir dönem Diyarbakırspor'da oynayan Kapucu'nun, Diyarbakırspor ile anılması taraftarları da sevindirirken, Diyarbakırspor Basın Sözcüsü Ömer Serdar Çimen, Kapucu'ya teklif götürmeyi düşündüklerini söyledi. Futbolculuk yaşantısında yıldızı Diyarbakırspor'da parlayan Orhan Kapucu'nun da Yeşil- Kırmızılı kulübün olası teklifine ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Kaynak: www.habergazetesi.com.tr

Kaya

orhan hoca geçmiş sene ki verdiğin emeklerden dolayı teşekkür ederiz ve önce samsunspor demen de gerçekten çok önemli sonuçta kongreyi beklemeyen (samsunlu :-[)futbolcu ! kardeşlerimiz gibi yapmadın bu bile bir büyüklüktür