Kapucu'dan Şartlı Teklif!

Başlatan berusa55, 20 May 2008, 19:37:02

« önceki - sonraki »

veis

eldeki imkanlar dogrultusunda başarılı bir sezon geçirdi ve sevabıyla günahıyla gitdi artık diyecek bişey yok her iki tarafada hayırlı olsun demekden başka bişey yapamayız.

vanlioglu

Alıntı yapılan: veis - 19 June 2008, 17:35:53
eldeki imkanlar dogrultusunda başarılı bir sezon geçirdi ve sevabıyla günahıyla gitdi artık diyecek bişey yok her iki tarafada hayırlı olsun demekden başka bişey yapamayız.
kardeş orhan hoca gitti mi hiç ne haberlerde adı geçio ne başka yerde sanırım hala beklio boşta

veis

evet bekliyor boşta ama teklifler alıyordur ve sanırım gidecek allah yolunu açık etsin.

recai

Hickimse istemez bu adamı.. yine samsunda kalır.. sevenler uzulmesin.. seneye yine mukemmel taktık anlayısını izleriz..

veis

Alıntı yapılan: recai - 19 June 2008, 23:12:48
Hickimse istemez bu adamı.. yine samsunda kalır.. sevenler uzulmesin.. seneye yine mukemmel taktık anlayısını izleriz..

kayyuma kalıcak bir takıma gelecegini düşünmüyorum ben şahsen ama yine de hayırlısı artık görecegiz.ama orhan kapucu olmazsa mustafa denizliyi alalım baride karizmamız olsun veya scolariyi.

celebi

Alıntı yapılan: recai - 19 June 2008, 23:12:48

ya adam elinden geleni yapptığı kanatindeyim. eğer orhan kapucu bizde kalır mı bilemem ama o olursa güzel şeyler olacağpı kanatindeyim. hoş yönetimsizlik nereye kadar ama

veis

orhan kapucuda gidebilir serkan celilde samsunspordan kimse üstün degil o apayrı bir konu ama yapılanlara da teşekkür etmek gerekir diye düşünüyorum.

MeL_55

AlıntıKapucu: Gençlerin kalmalarına sevindim

Geçen sezon Samsunspor´u çalıştıran Teknik Direktör Orhan Kapucu, Samsunspor´da yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiğini ve genç futbolcuların takımda kalmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

GENÇLERİN KALMASI SEVİNDİRİCİ
Teknik Direktör Orhan Kapucu, Samsunspor´da yaşanan olumlu gelişmeleri yakından takip ettiğini söyledi. Özellikle genç futbolcuların garinti altına alınarak takımlda kalmasına çok sevindiğini ifade eden Kapucu, "Takımın isketeletini oluşturacak oyuncuların takımda kalması Samsunspor adına çok sevindirici bir durum" dedi.

KIVILCIM OLUŞTU

Samsunspor kongresini beklediğini belirten Teknik Direktör Orhan Kapucu, "Yeni oluşacak yönetim bana görev verdiği taktirde ben göreve her zaman hazırım. Samsun´da bir kıvılcım oluşmaya başladı. Ümit ediyorum yaşanan bu gelişmeler Samsunspor´u ayağa kaldıracak. Bana yapılan teklifleri şuan için bekletmeye aldım" diye konuştu.

veis

orhan hoca sanırım busene yok ama bizede acil hoca lazım gençlerin dilinden anlayacak ve onları iyi organize edebilecek birisine ihtiyacımız var.

tolga

Alıntı yapılan: MeL_55 - 23 June 2008, 13:59:12

15gün önce bende profesyonelim tekllifleri değerlendireceğim şimdi ise renk değiştiriyor hani süper ligten ve bank asyadan takımlar vardı duygu sömürüsü yapıyor ama burası olmaz  beklemesin hizmetlerine teşekkür ederiz yolun açık olsun samsunspor kukla değil ki oynayasın

recai

Alıntı yapılan: veis - 20 June 2008, 07:33:29
kayyuma kalıcak bir takıma gelecegini düşünmüyorum ben şahsen ama yine de hayırlısı artık görecegiz.ama orhan kapucu olmazsa mustafa denizliyi alalım baride karizmamız olsun veya scolariyi.

kapucunun yerine yoldan geceni cevirsek daha iyi oynar takım be!! Allah yardım etti, topcular direndi  sansa 4 galibiyet aldıkta ligde kaldık.. scolari chealse ile anlasmıs gelmez heralde.. Denizli de gelmez bence.. ama bu sitede futboldan cok anlayan arkadaslar var.. onları verleim takımın basına.. ??

recai

Alıntı yapılan: MeL_55 - 23 June 2008, 13:59:12

Adama teklif meklif yok.. yamanmaya calısıyo piyasa yapmaya calısıyo aklınca.. bırak hoca bu ayakları.. teklif olsa dusunur mu bi saniye bile.. Biraksın bu ayakları.. bu adamın agzında boyle haberler deli ediyo beni.. Ne oldu sartı vardı kimse gitmezse kalıyodu.. hep hikaye tam hikaye..

recai

Alıntı yapılan: kaan - 28 June 2008, 12:17:15
Ya durun bi sakin olun yönetim yok takım idmanına kim cıkar belli değil hoca belli değil beğenmek için lüxümüz yok arkadaşlar

luxumux yok konusunda hemfikirim..