Bizanslıların kutlamaları

Başlatan yaman55, 10 May 2008, 22:32:51

« önceki - sonraki »

16 SS 1965

AlıntıKocaeli'de kutlama yapılamadı
Turkcell Süper Lig'de 17. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray taraftarları, Kocaeli'de şampiyonluğu kutlayamadı.
Bank Asya 1. Lig'de yarın deplasmanda Altay ile kritik bir maç oynayacak Kocaelispor'a destek vermek üzere İzmir'e gitmeye hazırlanan Kocaelispor taraftarları, İzmit sokaklarında Galatasaray taraftarlarını zaman zaman tartakladı. İzmir'e gidecek otobüsleri bekleyen Kocaelispor taraftarları, Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlamak isteyen Sarı-kırmızılı taraftarların sevinmesine izin vermedi. "Burası Kocaeli, en büyük Kocaelispor" sloganları ile tur atan Yeşil-siyahlı taraftarlar, Galatasaraylı taraftarların elinden bayrakları, üstlerinden formaları alarak yaktılar. Tur atan araçları da durduran Yeşil-siyahlı taraftarlar, araç içindekileri yumrukladı. Yumruklanan bir bayan taraftar, ağlayarak kendisine yumruk atan Kocaelispor taraftarını polise gösterdi. Polisin gruba müdahale etmemesine sinirlenen bayan taraftar gözyaşlarına boğuldu. Demiryolu Caddesi üzerinde zafer turu atan Galatasaray taraftarları, Kocaelispor taraftarları tarafından dağıtılırken polis olanları sadece seyretti. Yeşil-siyahlı takım taraftarları daha sonra davul zurna eşliğinde oynadı.

Araçlarıyla şehir turuna çıkan Galatasaray taraftarları, Kocaelispor taraftarlarının saldırıları nedeniyle turlarını kısa tutmak zorunda kaldı. Bu arada pazar günü Altay ile kritik bir maça çıkacak olan Kocaelispor'u desteklemek için 230'un üzerinde otobüs İzmir'e doğru hareket etti.

11.05.2008   

Kaynak : İHA

hakan55

230 un üzüernde otobüsmü  yoksa benmi yanlıs okuyorum......... :-[ :-\

Çaðrý55

O haber yalanın daniskası 230 otobüs lafta kaldı 30 otobüs gitmiş kolpalar :)

körfez55

evet 30 otobüs gitmişler:) herkes bela okuyo forumlarında izmitte kalmıslar

only55

Bırakın ya KoLpaeli'yi bu sene böyle oldu. Yoksa her sene orda gs-fb-bjk kutlama yapıyodu. Bu sene potaya girdiler ya numaradan erkeklik yapıyolar. Ultraslanın en büyük kalesinden biridir kocaeli. Bunların işi gücü palavra gider kızları döverler ancak,şerefsizler...

red_white

biz demekki böle bi kaç sene daha 2 ligde kalsak samsunsproluluğun geliceği sewiyeyi düşünemiyorum o yüzden ya bu sene ya bu sene çıkmamız lazım öle yada bölee

Baþkent_55

gördüğünüz samsunsporun bittiği gündür ........kimse boşuna ağlayıp sızlanmasın .......siz burada gelinde a.gücü taraftarını görün millet onları gördümü kaçacak delik arıyo ........şu anda yetişen neslin kaçı samsunsporu tutacak  kaçı söylermisiniz bana.......10 tane kafa olan bi şehirde bunlar az bile dua edin tutp sizi dövmediler ........beyler kabullenin bazı şeyleri süper lig bitti samsunsporluluk ikinci takım oldu ..........başka diye soranlara inat diyemiyor artık millet .....gerçek şu bu daha ii günlerimiz ......eğer samsun 2-3 sene daha buralarda sürünsün samsunsporlu kalmaz(bizden başka tabii) samsun futbol seyircisi kalır......işte vbu kadar .......eğer siz kentte heyecanı öldürürseniz......başarısılık üstüne başarısızlık yaşarsanız olacağı budur.........bakın eskişehire adamlar 3.lige kadar düştü adamlarla tassak geçtik hepberaber ama at gözlüklerini çıkarın beyler adamlar o zaman bile en az 10 bin kişiye oynuyorlardı ...........kocaeli adamların maratonunu gördünüzmü nasıl destek oluyo.........bursa tribünleri.....daha ne anlatayım a.demir taraftarının yaptığı seyircizsiz maçta adamlar dışarıdan tezhürat yaptı ......ve son olarak göztepenin amatörde!!!!!en az 5000 kişye oynaması........kusura bakmasın ama kimse samsunda tribün kültürnden bahsetmesin ..........ve şuda dehşet itirafıda yapmak istiyorum ister kızın ister darılın bu takımın samsunda trabzon maçları hariç en fanatik taraftarları samsunda yaşayan trabzonlulardır.......acı gerçekbunu şimdi daha iyi anlıyorum.........artık samsun merkezden  nefret ediyorum gözünü seveyim çarşambanın .......bafranın............kavağın...termenin......bi şehre sahip çıkamadınız bee 19 mayısı stadını kaldırın samsun maçlarını çarşambada termede bafrada oynasın    anlaşıldı merkez size samsunspor çok fazla geldi ............değerini bilemediniz korumayı beceremediniz .........son bi sözümde gruplara !!!!!   sizin samsunsporlu olmadığınızı idda ediyorum samsunsporluluk en ii bizim grup en baba grup biziz diye olmaz.......kendi grubunuza verdiğiniz çeyrek desteği samsunspora verseydiniz samsun şehri bu hallerde olmazdı neyi paylaşamıyorsunuz siz yaa........birbirinizle kavgalar sövmeler .....oturup düşünün bu son sene ya hep beraber olacağız ya daha beter olacağız .......İNŞALLAH AMATÖRE KADAR DÜŞERİZ DE ŞU SAMSUNDAKİ KAHPE BİZANSLILAR OTURUP DAHA DA Bİ SEVİNİRLER......DÜN AKŞAM DELİLER GİBİ SEVİNE BİZANSLILARIN BEN  CEPHEDE KAÇACAKLARINA BİZLERİ ARKADAN VURACAKLARINA EMİNİM ........ŞEHRİNİ SEVMEYEN ADAM ÜLKESİNİ HİÇ DÜŞÜNMEZ İŞTE O KADAR ....BAŞKA DİYE SORANLARA İNAT DAHA Bİ İNAT SAMSUNSPOR........

16 SS 1965

Alıntı yapılan: HaKaN55 - 11 May 2008, 13:30:11
230 un üzüernde otobüsmü  yoksa benmi yanlıs okuyorum......... :-[ :-\

Alıntı yapılan: kuzey55 - 11 May 2008, 13:38:52
evet 30 otobüs gitmişler:) herkes bela okuyo forumlarında izmitte kalmıslar

Alıntı yapılan: Çağrı55 - 11 May 2008, 13:31:37
O haber yalanın daniskası 230 otobüs lafta kaldı 30 otobüs gitmiş kolpalar :)

bjk tv maçı gösteriyor   kocaelililer 5 bin kişiden fazlalar

CeLiL_55

Yazık arkadaşlar şu Şanlı Samsunsporun 1 avuç taraftarı yoktu Çiflikte üzücü bir durum Anadoludan 3 büyüklere kök söktüren Samsun dün gece itibari ile Yıkıldığını 1 kez daha anladım koca şehir Samsunda 100 tane samsunsporlu yoktu dün gece dehşet verici gerçekten git gide dibe vuruyoruz Samsun Halkının ilgisi belli Samsunspora sahip çıkmadığı ve hiç bir zaman çıkmayacağıda belli Samsunda Şampiyonluk doyasıya kutlandı bizler müdahale edemedik ama Ankarada A.Güçlüler ortalığı yıkıyor bizanslıları sevindirtmiyorlar orda herkes kaçıyor Eskişehiri ztn hepimiz biliyoruz çılgın deli taraftarını adamlar bizansçılara her türlü postayı koyuyorlar dövüyorlar şehirlerine sahip çıkıyorlar Trabzon desen hiç birsene bizansçı Yok Sakarya taraftarı şehrine sahip çıkıyor bizansçılara gider yapıyor Bursa aynı şekilde kısacası Takımın Başarısında en güçlü faktör Taraftar Samsunsporun Taraftarı git gide bitiyor Samsunspor markası yokoluyor benim için düne kadar bizansçılara kutlama yaptırmıcak alayına meydan okuyacak bir şehirdi Samsun gördümki o devir kapanmış Samsunda kısacası dicek tek birşey kaldı hepimizde bunda hemfikiriz sanırsam artık tek çare Süper Lige Dönmek. !

Çaðrý55

Sayımızın az olmasında başarısız olmamız etkili ama Samsunsporlulukda böyle zamanlarda belli oluyor başarıda varken başarısızlıkta desteklememek unutmak Samsunsporluluk değildir söylediğiniz şehirlerin hepsinde sağlam taraftar grupları var bizde yok malesef onlar diğer şehirlerin taraftar gruplarıyla yarışırken biz kendimizle yarışıyoruz sizde 200 kişi bizde 300 kişi var gibi..

CeLiL_55

Samsunsporun sadece başarısında olup başarısında Samsunsporu destekleyen samsunsporluların hiç biri Samsunsporlu deyildir bizler iyi günde kötü günde ölümüne Samsunsporluyuz bu takımın bu günkü kötü durumunda yanında olmayan Samsunsporlular yarın başarısındada olmasınlar biz gerçek Samsunsporlularız iyi günde kötü günde takıma Sevdalıyız

Lazoli

Alıntı yapılan: Başkent_55 - 11 May 2008, 15:04:04
gördüğünüz samsunsporun bittiği gündür ........kimse boşuna ağlayıp sızlanmasın .......siz burada gelinde a.gücü taraftarını görün millet onları gördümü kaçacak delik arıyo ........şu anda yetişen neslin kaçı samsunsporu tutacak  kaçı söylermisiniz bana.......10 tane kafa olan bi şehirde bunlar az bile dua edin tutp sizi dövmediler ........beyler kabullenin bazı şeyleri süper lig bitti samsunsporluluk ikinci takım oldu ..........başka diye soranlara inat diyemiyor artık millet .....gerçek şu bu daha ii günlerimiz ......eğer samsun 2-3 sene daha buralarda sürünsün samsunsporlu kalmaz(bizden başka tabii) samsun futbol seyircisi kalır......işte vbu kadar .......eğer siz kentte heyecanı öldürürseniz......başarısılık üstüne başarısızlık yaşarsanız olacağı budur.........bakın eskişehire adamlar 3.lige kadar düştü adamlarla dalga geçtik hepberaber ama at gözlüklerini çıkarın beyler adamlar o zaman bile en az 10 bin kişiye oynuyorlardı ...........kocaeli adamların maratonunu gördünüzmü nasıl destek oluyo.........bursa tribünleri.....daha ne anlatayım a.demir taraftarının yaptığı seyircizsiz maçta adamlar dışarıdan tezhürat yaptı ......ve son olarak göztepenin amatörde!!!!!en az 5000 kişye oynaması........kusura bakmasın ama kimse samsunda tribün kültürnden bahsetmesin ..........ve şuda dehşet itirafıda yapmak istiyorum ister kızın ister darılın bu takımın samsunda trabzon maçları hariç en fanatik taraftarları samsunda yaşayan trabzonlulardır.......acı gerçekbunu şimdi daha iyi anlıyorum.........artık samsun merkezden  nefret ediyorum gözünü seveyim çarşambanın .......bafranın............kavağın...termenin......bi şehre sahip çıkamadınız bee 19 mayısı stadını kaldırın samsun maçlarını çarşambada termede bafrada oynasın    anlaşıldı merkez size samsunspor çok fazla geldi ............değerini bilemediniz korumayı beceremediniz .........son bi sözümde gruplara !!!!!   sizin samsunsporlu olmadığınızı idda ediyorum samsunsporluluk en ii bizim grup en baba grup biziz diye olmaz.......kendi grubunuza verdiğiniz çeyrek desteği samsunspora verseydiniz samsun şehri bu hallerde olmazdı neyi paylaşamıyorsunuz siz yaa........birbirinizle kavgalar sövmeler .....oturup düşünün bu son sene ya hep beraber olacağız ya daha beter olacağız .......İNŞALLAH AMATÖRE KADAR DÜŞERİZ DE ŞU SAMSUNDAKİ KAHPE BİZANSLILAR OTURUP DAHA DA Bİ SEVİNİRLER......DÜN AKŞAM DELİLER GİBİ SEVİNE BİZANSLILARIN BEN  CEPHEDE KAÇACAKLARINA BİZLERİ ARKADAN VURACAKLARINA EMİNİM ........ŞEHRİNİ SEVMEYEN ADAM ÜLKESİNİ HİÇ DÜŞÜNMEZ İŞTE O KADAR ....BAŞKA DİYE SORANLARA İNAT DAHA Bİ İNAT SAMSUNSPOR........

100de 100 dogru

US

11 May 2008, 18:06:22 #42 Son düzenlenme: 11 May 2008, 18:11:01 berusa55
su yazıları utanarak okuyorum bu siteye baska bi takımın taraftarı girip baktıgında ne diyo acaba?

Sadece Samsunspor

beğenmediğimiz: malatya,kocaeli,eskişehir ve bursalı taraftarlar şampiyonluk kutlatmamışlar bütün haberlerde çıktı

üstelik kocaelide dolu polis varken polisin önünde araba camlarını indirmişler ama polis sadece bakıyordu hiçbişe yapmadılar

samsun polisine duyurulur

Clint_Eastwood

Alıntı yapılan: Başkent_55 - 11 May 2008, 15:04:04
gördüğünüz samsunsporun bittiği gündür ........kimse boşuna ağlayıp sızlanmasın .......siz burada gelinde a.gücü taraftarını görün millet onları gördümü kaçacak delik arıyo ........şu anda yetişen neslin kaçı samsunsporu tutacak  kaçı söylermisiniz bana.......10 tane kafa olan bi şehirde bunlar az bile dua edin tutp sizi dövmediler ........beyler kabullenin bazı şeyleri süper lig bitti samsunsporluluk ikinci takım oldu ..........başka diye soranlara inat diyemiyor artık millet .....gerçek şu bu daha ii günlerimiz ......eğer samsun 2-3 sene daha buralarda sürünsün samsunsporlu kalmaz(bizden başka tabii) samsun futbol seyircisi kalır......işte vbu kadar .......eğer siz kentte heyecanı öldürürseniz......başarısılık üstüne başarısızlık yaşarsanız olacağı budur.........bakın eskişehire adamlar 3.lige kadar düştü adamlarla dalga geçtik hepberaber ama at gözlüklerini çıkarın beyler adamlar o zaman bile en az 10 bin kişiye oynuyorlardı ...........kocaeli adamların maratonunu gördünüzmü nasıl destek oluyo.........bursa tribünleri.....daha ne anlatayım a.demir taraftarının yaptığı seyircizsiz maçta adamlar dışarıdan tezhürat yaptı ......ve son olarak göztepenin amatörde!!!!!en az 5000 kişye oynaması........kusura bakmasın ama kimse samsunda tribün kültürnden bahsetmesin ..........ve şuda dehşet itirafıda yapmak istiyorum ister kızın ister darılın bu takımın samsunda trabzon maçları hariç en fanatik taraftarları samsunda yaşayan trabzonlulardır.......acı gerçekbunu şimdi daha iyi anlıyorum.........artık samsun merkezden  nefret ediyorum gözünü seveyim çarşambanın .......bafranın............kavağın...termenin......bi şehre sahip çıkamadınız bee 19 mayısı stadını kaldırın samsun maçlarını çarşambada termede bafrada oynasın    anlaşıldı merkez size samsunspor çok fazla geldi ............değerini bilemediniz korumayı beceremediniz .........son bi sözümde gruplara !!!!!   sizin samsunsporlu olmadığınızı idda ediyorum samsunsporluluk en ii bizim grup en baba grup biziz diye olmaz.......kendi grubunuza verdiğiniz çeyrek desteği samsunspora verseydiniz samsun şehri bu hallerde olmazdı neyi paylaşamıyorsunuz siz yaa........birbirinizle kavgalar sövmeler .....oturup düşünün bu son sene ya hep beraber olacağız ya daha beter olacağız .......İNŞALLAH AMATÖRE KADAR DÜŞERİZ DE ŞU SAMSUNDAKİ KAHPE BİZANSLILAR OTURUP DAHA DA Bİ SEVİNİRLER......DÜN AKŞAM DELİLER GİBİ SEVİNE BİZANSLILARIN BEN  CEPHEDE KAÇACAKLARINA BİZLERİ ARKADAN VURACAKLARINA EMİNİM ........ŞEHRİNİ SEVMEYEN ADAM ÜLKESİNİ HİÇ DÜŞÜNMEZ İŞTE O KADAR ....BAŞKA DİYE SORANLARA İNAT DAHA Bİ İNAT SAMSUNSPOR........

Üstadım, yazdıklarınıza %100 katılıyorum... Kendini övmekten başka bişey bilmeyen taraftar gruplarına armağan olsun ligdeki konumumuz!