Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

kongre ertelenmez, adaylar olacak gibi, bu arada celil gitmez ;)

körfez55

sanırım tarih yaklaştıkça duyumlar almaya başladınız.başgöl başkan olursa seneye lig bittiğinde 2.lig b de açarız gözümüzü.ama ben başgölün kolay kolay baskan olabileceğini sanmıyorum.olursa tahsin kosif olsun.bize daha faydalı olacağu düşüncesindeyim.

GençKozluklu

Adaylar arasnda konuşulan isim Yaşar BAŞ'ı görünce çok şaşırdım. Bir KOZLUKLU olarak beldem insanının SAMSUNSPOR başkanlığı ve başrısı için adının geçmesinden dolayı mutlu oldum. İnşallah SAMSUNSPOR'a adaylar çıkarda özlediğimiz başarıya ulaşırız.

GENÇ KOZLUKLULAR

kayacan

Kimin aday olacağı çok önemli değil.Bu aday belediyeden destek alabilecekmi o önemli. Bu sene kim çıktı Eskişehir ve antalya kim bunların arkasında Kemal Unakıtan Mehmet AliŞahin.Bilmem anlatabiliyormuyum.İsmail uyanıkta gelse bu  desteği bulamazsa hiçbirşey yapamaz. Belediye ile işbirliği yapılacak başka çare yok.Belediyeye proje sunulsun eski defterler fazla kurcalanılmasın.Gerekirse el öpülsün ama mutlaka destek alınsın.bunu yapabilecek biri gelmeli. Samsunsporun çıkması çok basit ama desteksiz olmaz.

körfez55

adı gecenlerin ciddi oldugunu düşünmüyorum onlar sadece reklam yapmak için aday olcaz derler ama sonra yokolurlar gecen sezon oldugu gibi.söylemedi demeyin yakında siteye üye olup başlarlar propaganda yapmaya.bizde en iyi şekilde ağzının payını veririz.kosif dışında adı gecenlerden bişey olmaz bana göre.

GençKozluklu

Alıntı yapılan: kayacan - 21 May 2008, 18:00:00
Kimin aday olacağı çok önemli değil.Bu aday belediyeden destek alabilecekmi o önemli. Bu sene kim çıktı Eskişehir ve antalya kim bunların arkasında Kemal Unakıtan Mehmet AliŞahin.Bilmem anlatabiliyormuyum.İsmail uyanıkta gelse bu  desteği bulamazsa hiçbirşey yapamaz. Belediye ile işbirliği yapılacak başka çare yok.Belediyeye proje sunulsun eski defterler fazla kurcalanılmasın.Gerekirse el öpülsün ama mutlaka destek alınsın.bunu yapabilecek biri gelmeli. Samsunsporun çıkması çok basit ama desteksiz olmaz.

Yaşar BAŞ ismi siyasi desteği alabilme noktasında isabetli olur. Kendisi iktidar partisinin SAMSUN'daki önemli isimlerinden ve partide bildiğim kadarıyla çok sevilen bir isim. İktidara yakın olması açısından ve önümüzdeki yıl seçimlerin olması nedeniyle SAMSUNSPOR için bir fırsat olabilir.

Kendisiyle görüşemedim. İnşallah görüşüp bir bilgi alırım. Paylaşabileceklerimi de buradan sizlerle paylaşmak isterim.

Her şeyden önemlisi önce SAMSUNPORUMUZ için hayırlısı neyse o olsun. Bu isim beldemin insanı olursa ve de başarılı olursa bir Terme2li ve KOZLUKLU olarak bundan ayrıca mutluluk duyarım.

Saygılarımla

körfez55

ben de TEKKEKÖYLÜ kasap hayri amcayı destekliyorum...bi arkadasım da ÇARŞAMBALI manav nuri ustayı...süper lige çıkmak kolay değil.bize futbolu bilen,kolları uzun,otoriter,maddi kaynak sağlayabilecek ve adamakıllı proje üretecek adamlar gerek.amaç süper lig bu boru değil.yoksa seneye bende başkan olsam bu takım ligde kalır..

veis

21 May 2008, 19:26:51 #127 Son düzenlenme: 21 May 2008, 22:08:55 berusa55
Tahsin Kosif resmen aday olacak

Sadece Samsunspor

21 May 2008, 19:46:29 #128 Son düzenlenme: 21 May 2008, 22:09:23 berusa55
Alıntı yapılan: veis - 21 May 2008, 19:26:51
Tahsin Kosif resmen aday olacak

demiştim yukardaki 1.mesajda  ;)

ali ihsan

Alıntı yapılan: cemalg - 21 May 2008, 18:07:39
Yaşar BAŞ ismi siyasi desteği alabilme noktasında isabetli olur. Kendisi iktidar partisinin SAMSUN'daki önemli isimlerinden ve partide bildiğim kadarıyla çok sevilen bir isim. İktidara yakın olması açısından ve önümüzdeki yıl seçimlerin olması nedeniyle SAMSUNSPOR için bir fırsat olabilir.

Kendisiyle görüşemedim. İnşallah görüşüp bir bilgi alırım. Paylaşabileceklerimi de buradan sizlerle paylaşmak isterim.

Her şeyden önemlisi önce SAMSUNPORUMUZ için hayırlısı neyse o olsun. Bu isim beldemin insanı olursa ve de başarılı olursa bir Terme2li ve KOZLUKLU olarak bundan ayrıca mutluluk duyarım.

Saygılarımla

Bu iktidarın desteklediği adamlar varken KÜME DÜŞTÜK biz.Bizden uzak dursunlar yeter.

Kadir ÇELEBİ

21 May 2008, 23:03:41 #130 Son düzenlenme: 21 May 2008, 23:11:43 SamsunSpor_34
tek temennim son anda ben bu kulup sahipsiz kalmasın diye aday oldum denilmesin.. aslına bakarsanız siyasetin oldugu yerde herzaman sorunlar oluyor bu nedenle siyasi destekten yana değilim diğer taraftan baklıdığında buyuk borc altında oldugumuz gercegi siyasi ve şehrin iş adamlarıyla birlik beraberlik içinde oluşturulacak bir yonetim gelmesi en buyuk isteğimizdir..

tunç güvenoðlu

burada yazılan isimlerden sadece tahsin kosif olabilir gerisi hikaye .ama inşallah dogru zamanda dogru yerde olur sayın kosif .

Kadir ÇELEBİ

Adaylık için ismi geçen eski yönetici Tahsin Kosif ise yürüttüğü çalışmaları delegelerle paylaştı. Son dönemde Samsunspor'u yönetenlerin Samsunspor'un marka gücünün farkında olmadığını öne süren Kosif, eğer farkında olsalardı takımın bu günkü durumlara düşmeyeceğini belirtti. Tahsin Kosif bu şehirden çıkabilecek en nitelikli listelerden birinin cebinde olduğunu, mesailerinden ve özel hayatlarından feragat ederek yürüttükleri çalışmaları son aşamaya getirdiklerini anlatırken, bu kentin kendi içerisinde Samsunspor'u yönetebilecek nitelikte isimleri barındırdığının "farkında olunmadığını" dile getirdi. Kosif, listesindeki bazı isimlerin kulübe girmeleri halinde dışarıya kelepçeyle çıkacakları yolunda telkinler aldıklarını, insanların işlerine ve ailelerine karşı da sorumlulukları olduğu dikkate alındığında çekinmelerinin doğal olduğunu sözlerine ekledi.

Konuşmalar sona erdikten sonra divana sunulan, kongrenin seçim maddesinin ertelenmesi yolundaki önerge oy çokluğuyla kabul edildi.

Samsunspor.biz 09/07/2007

http://www.samsunspor.biz/site.php?subaction=showfull&id=1184057775&archive=&start_from=&ucat=&;

Daha onceden aday olmak istemiş fakat engeller çıkarıldığını dile getirmiş var sayım uzerine konuşmak istemem aslında ama birileri birşeyler yapmak isterken başka birileri sorun çıkarmaya devam ettikçe yaşadığımız kotu donemi yaşamaya devam edeceğiz..

Hayırlısıyla zaman gelse herşey istediğimiz gibi yolunda gitse demekten başka çağre yok..

Nuri Asan

her sene aynı dır dır
yokmu MENTEŞOĞLU gibi bir aslan?

Tufan

hayırlısı neyse o olsun tarihimizi bile bilmeyen adamları kulube tekrar sokmasınlarda >:(