Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

veis

7 haziranda aday çıkmaz.çıksada çogunluk saglanmaz gibime geliyor inşallah yanılan ben olurum.

celebi

Recep

sayılı gün geçer inşallah her şey gönlümüze göre olur

körfez55

yerel seçimler yaklaştığını düşünürsek belediyelerin bütçe oluşturacağı düşünesi inandırıcı gibi.aday konusunda duyumlar var ama kesin bişey yok.ben de bu kongrede samsunspor ruhunun geri geleceği düşüncesindeyim.çok para çarçur etmeden genc ve özellikle karakterli futbolcu transferleriyle süper lige çıkabiliriz.samsunspor da tek eksik güven.serkan aykut da söylemişya ismail uyanık zamanında para olmasa bile güven vardı,arkadaşlık vardı diye.işte ismail uyanık farkı...yönetici vasıflarının önemi de burda çıkıyo ortaya.bir takıma başkan olmak kolay değil ki bu takım birde samsunspor ise çok daha zor...umarım sezgin gümüş yerine otoriter bir başkanla yeni sezona süper lig parolasıyla gireriz.

Nuri Asan

Mustafa'm olumlu yazmışsın heyacanlandırdın şimdi beni.Umarım dediklerin doğru çıkar yine hüsran dolu sene geçirmeyiz.

Tamer55

çoğunluk kesin olarak sağlanamaz 14 hazirana kalır kongre  aday çıkabilir belki aday olacak yönetime belediyelerin ve kamu kuruluşlarının desteği şart  o desteği sözde değil özde vermeleri gerekir yoksa  yeni seçilen başkanın kimse sahip çıkmıyor söz verenler nerede diye söylemlerini devamlı olarak duyarız benim umudum belediye seçimleri yaklaştığı için seçim yatırımı olarak biraz kaynak sağlayabilirler ama SAMSUNSPOR her şeyimiz her türlü yardımı yapacağız diyipte propagandalarını yapıp tek bir kuruş vermeyebilirler.

MeL_55

AlıntıBaşkan Gümüş neden vazgeçti?

Bank Asya 1. Ligi´ni sancılı bir şekilde tamamlayan Samsunspor´da sular durulmuyor. Yönetimin olağanüstü kongre kararı almasının ardından yeni dönemde başkan ve yönetimin nasıl oluşacağı merak konusu olurken, geçmişte yaşanan kongre öncesi tutumlar Samsunspor´a gönül verenleri endişelendiriyor. Geçen yıl bir çok kez sahipsizlik yüzünden ertelenen kongre nedeniyle sezona geç başlamak zorunda kalan Kırmızı-Beyazlıların aynı kaderi bu sezonda yaşayacak olması ihtimali camiayı endişeye sevk ediyor.

ŞAŞKINLIK YARATTI
Daha önce olağanüstü kongre kararı almayacaklarını ve kongrenin zamanında yapılacağını belirten Başkan Sezgin Gümüş´ün ani bir karar ile olağanüstü kongre kararı alıp aday olmayacağını açıklaması ise şaşkınlık yarattı. Daha önceki açıklamalarında, "Kongre gelecek yıl zamanında yapılacak. O zaman talipli olursa başkanlığı bırakmaya hazırım" diyen Gümüş´ün 7 Haziran´daki kongrede aday olmayacağını açıklaması spor kamuoyunda da tepkilere neden oldu. Spor kamuoyu, Başkan Gümüş´ün yaklaşık bir ay içerisindeki bu iki açıklaması üzerine "Ne değişti de aday olmuyor?" yorumları yapmaya başladı. Diğer taraftan Sezgin Gümüş ve yönetiminin Samsunspor kongre üyelerinden bazılarının üyeliklerini iptal edip, kulübe yeni üyeler kazandırdığı da belirtildi.

veis

bu adamda varım der olay olur yokum der olay olur karar vermiş işte yokum diyor niye yoku tartışaklarına veya haber yapıcaklarına kim gelecekden bahsedilsin.

ozkan17

haberlerede soylentılerede ıhtımallerede ınanmıyorum..

7 Haziranda çifte bayraam kutlamayı dılemekden baska yapabılecegımız bısey yok.En iyisi oturup beklemek..

veis

fazla bişey kalmadı zaman olarak ve tahminen aday olursa bile bu haziranın başında ortaya çıkar şimdilik kulis yapanlar var bunu biliyorum ama girilecekmi irilmeyecekmi kararsızlar var ve umarım çoklu seçim olur.

celebi

sezgin gümüş bence devam edecek gibi

Cagdas Ünver

dogumgünümden bir gün öncesi....hayirlisi olsun

yusuf celebi

Tüzük gereği kongre tarihi alındıktan sonra 15 gün geçmesi gerekiyor ona saygılıyız fakat yönetimin bir ay sonrasına tarih açıklamasını iyi niyetli bir yaklaşım olarak görmek mümkün olmamıştır.

Sonuçta kongre tarihi açıklanmış olup,kulübe üye olan ve kongrede oy kullanacak olan delegelere büyük görev düşmektedir,bu görev kongrenin ilk turunda çoğunluğu sağlamak ve yönetimi belirleyip kaybolan günlerin faturasını ağırlaştırmadan yönetimi belirlemektir.

Kongre üyelerinin 7 Haziranda gerekli hassasiyeti göstereceğini umuyor gelecek yönetimin gerçek Samsunspor'lulardan oluşmasını diliyorum.

harbisamsunsporlu5517

BAŞKAN ARANIYOR

Olaganüstü Genel Kurul'a 23 gün kala, henüz bir başkan adayı çıkmaması camiayı endişelendiriyor. Öte yandan yönetim kurulu futbolculara bir an önce ödenmesi gereken 4 Milyon YTL'yi bulmak için para arıyor

HENÜZ ADAY YOK
Samsunspor Yönetim Kurulu Başkan Sezgin Gümüş'le beraber toplanıp 7 Haziran'da Olaganüstü Genel Kurul kararı almıştı. Başkan Gümüş, genel kurul da yeniden aday olmayacağını açıklarken, henüz bir başkan adayının çıkmaması camiayı endişelendiriyor. Olaganüstü Genel Kurula 23 gün kala, resmi olarak bir başkan adayı çıkmadı.

PARA ARANIYOR
Öte yandan Samsunspor Yönetim Kurulu futbolculara bir an önce edemesi gereken 4 Milyon YTL'yi bulmak için kaynak arayışı içinde. Eğer oyunculara bu alacakları ödenmezse, futbolcuların büyük bir kısmının federasyona başvuracağı öğrenildi. Yönetim kurulu oyuncuların federasyona başvurmaması için kaynak arayışlarını hızlandırdı

Nuri Asan

AlıntıSpor kamuoyu, Başkan Gümüş´ün yaklaşık bir ay içerisindeki bu iki açıklaması üzerine "Ne değişti de aday olmuyor?" yorumları yapmaya başladı.

bu bahsedilen kamuoyu hangi kamuoyu afadersiniz.
taraftar istemiyor,futbolcular istemiyor.
kendinize göre kamuoyu oluşturmayın.
para yok diyor,çekler karşılıksız çıkıyor.Sezgin gümüş devam etse ne hayrı olacak önümüz sene canımızı acıtmaktan başka.
önümüz sene gümüş varsa ben yokum o zaman.
Allah'ın diyarbakırı bolusu bile play off larda onların futbolcuları bizimkilerden dahamı iyi Allah aşkına.
bize futboldan anlayan kişiler lazım orası Samsunspor klübüdür şirket yönetmeye benzemez paranız yoksa verin bir taraftara takımı bakın nasıl kafaya oynuyoruz.
kocaelinin başkanı taraftarın içinden gelme.kocaelispor 2 sene önce kapanıyordu .geçen sene çıktı bu adam bekle bizi süper lig,bekle bizi sakarya dedi ve bu iş bitti paramı vardı onlarda?
adam oynamayan futbolcusunu resmen boka soktu çıkarttı dövmekten beter etti.Oynayacaksınız dedi ne oldu kocaeli çıktı.
Paranız yoksa verin taraftara takımı görün takım nasıl yönetiliyormuş
yeter beee yeter.3.lig takımlarıyla muhattap ettiniz bizi 2 senedir.2 senedir bir hafta bile ilk 6 ya giremedik bee hala çıkmış futbolcu bozuntuları para para diye ağlıyor çıkıp oynayın aslanım kimsenin parası kalmaz bu takımda,çıkın adam gibi oynayın bu taraftar evini satar öder be paranızı.ama kardeşim bizde otorite yokkiiiii adamlar saha içinde kavga ediyor lavuğun biri takım kaptanına bıçak çekiyor herkez kafasına göre.senin otoriten olsa öylemi olurdu.
bırakın Allah aşkına şu işi.Tv de 3.lig takımı olan eskişehirin play off maçı var biz 2 senede 1 haftta ilk 6 da olabildikmi acaba.