Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

eLLis

Kocaeliyi kendimizle pek kıyaslamayalım bence büyükşehirleri yardım ediyor onlara bizim büyükşehir etmiyor taraftarları maçları kazandırıyor destek mükemmel bugün ntv sporda t.direktörleriyle s.topraktepe vardı izledim biraz bahsettiler dediklerimden.

vanlioglu

colleccionista kardeşimiz gerçekten içini iyice dökmüş ki böle düşünmeyen samsunspor taraftarı yoktur heralde.İçimizden bi taraftar başkan olacaksa oda ben olacam bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa elbet bir gün mutlaka yöneteceğim....En büyük hayalim allahım inşallah o günleri bana gösterir.Takım nasıl yönetilir herkes görecek...

GERÇEK SAMSUNSPORU BİR GÜN HERKES MUTLAKA GÖRECEK BU BÖYLE BİLİNE...

Sadece Samsunspor

AlıntıGENEL KURUL İLANI

Samsunspor Kulübü'nün Olağan Üstü Genel Kurulu 07.06.2008 Cumartesi Günü saat 14.00'de Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde yapılacaktır. Eğer çoğunluk sağlanamazsa 14.06.2008 Cumartesi aynı saat ve aynı yerde 2. toplantımız yapılacaktır. Üyelerimize ilanen duyurulur.

GÜNDEM:
1 -Açılış ve yoklama
2 - Toplantı divan teşkili
3 - Saygı duruşu ve istiklal Marşı
4 - Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile ayrıntılı bilanço ve müzakeresi
5 - Dilek ve temenniler
6 - Kapanış

Nuri Asan

vanlıoğlu;
Eyvallah he sen he bir başkası hiç farketmez.Yeterki taraftarın içinden gelsin bu kişi.
Bu arada bilmeden soruyorum
Başkan olmak için kriterler nedir,ne kadar maddi durumunuzun olması gerekir?
bilen arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim.
İlla altımızda x5 mi olması gerekir,x5 ile gelmessek kaydeye almazlarmı bizi?

berusa55

Kongre, kesin ayın 7'sinde değil, çoğunluk sağlanamayacağı için 14 Haziran'da olacak.

Öyle geç bir tarih ki!

ozkan17

ne ara aday cıkack ne ara ıstıfalar prosedürler yerine getirilecek ne ara transfer ne ara ne ara...

Aydınlık bir gelecek asla görünmeyecekmi bizlere???

veis

kongre için erkenden ümitsizlige kapılmayalım yarın ola hayr ola.allah yolumuzu açık etsin.ve inşallah saglam bir yönetimle bu takım yukarılara çıkacakdır.

US

Alıntı yapılan: veis - 18 May 2008, 17:03:08
kongre için erkenden ümitsizlige kapılmayalım yarın ola hayr ola.allah yolumuzu açık etsin.ve inşallah saglam bir yönetimle bu takım yukarılara çıkacakdır.

İNŞALLAH snn dedigin gibi olur veis abi..

selahattin55

19 May 2008, 13:12:55 #113 Son düzenlenme: 20 May 2008, 17:43:05 samsuni
Geçen seneki boş muabbetler yine aday çıkacağnı zannedmiyorum.çıks abile samsundaki birkaç kişi dışındada bir halt olmaz.

kumkoylu ahmet

pitbul055

hiç hayırlı olacağını sanmıyorum.nekadar hayırsız işler ve kişiler varsa samsunsporumuzu buluyor

berusa55

AlıntıBAŞKAN KİM OLACAK!
Samsunspor'un Olağanüstü Genel Kurul'u yaklaşırken, spor kamuoyunda başkan adaylarının..
21 Mayıs 2008 Çarşamba 13:52

Samsunspor'un Olağanüstü Genel Kurul'u yaklaşırken, spor kamuoyunda başkan adaylarının isimleri konuşulmaya başlandı. Kamuoyunda en çok Yaşar Baş, Hüseyin Başgöl, Erkan Zorlu, Tahsin Kosif ve Ayhan Keskin'in adı konuşuluyor.

ADAYLAR BEKLEMEDE
Kırmızı- beyazlı takımın olağanüstü Genel Kurulu 7 Haziran günü yapılacak. Mevcut başkan Sezgin Gümüş, kesinlikle aday olmayacağını açıklarken, aday olacakların isimleri ise kulislerde konuşulmaya başlandı. Spor kamuoyunda en çok konuşulan isimler ise Avukat Yaşar Baş, eski Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl, mevcut yönetimde bulunan işadamı Erkan Zorlu, yine eski yöneticilerden işadamı Tahsin Kosif ve Avukat Ayhan Keskin.

SAHİP ÇIKILSIN
Başkan Sezgin Gümüş, aday olacak kişilere her türlü desteği vereceklerini belirterek,"Kulübün içinde bulunduğu durumu herkes biliyor. Aday olacak kişiler çok iyi etüt yapıp, projeler oluşturmalıdır. Kimsenin benim ve arkadaşlarımın yaşadıklarını yaşamasını istemiyorum. Güvendiğimiz kişiye sonuna kadar destek vereceğiz. Ancak, kulübü ehil olmayan ellere teslim edilmesine ise müsaade etmeyeceğiz. Tek isteğimiz Samsunspor'u sevenlerin kulübüne sahip çıkmasıdır" dedi.

Kaynak: http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=10726

Sadece Samsunspor

tahsin kosif ve başgöl kesin aday !!

US

Alıntı yapılan: tuqberk - 21 May 2008, 16:46:26
tahsin kosif ve başgöl kesin aday !!

BASGÖL samsunsporumuzun baskanı olmak ole tv programlarına cıkıp laga luga yapmaya benzemez..
BASGÖL gelirse biz göztepe olur cıkaraz solıyım..

CurvaSudSamsunspor

21 May 2008, 17:10:03 #119 Son düzenlenme: 21 May 2008, 17:43:27 berusa55
bu kadar aday varsa  BİRLİK BERABERLİK OLMALI DİYORUM TEK YUMRUK OLMALI
hep destek
tam destek