Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

veis

tahsin kosif samsunsporun başkanıdır bukadar net

jean

tahsin kosif gelirse oyuncularin cogu kalir cenk te geri gelir insallah hayirli olur

Nuri Asan

tahsin kosif denilince aklıma 2002 deki İstanbulspor maçı geliyor.
şşışştt,şşışştt,şşışştt,şşışştt OOOOOO
2-1 kaybetmiştik,pankartlar ters asılmıştı.Neyse

tahsin kosif zengin mi,parası varmı vari?

alperen_55

şu anda samsunspor  için en uygun isim tahsin kosiftir.İnşallah güçlü yönetimiyle samsunsporumuzun düşürülen ivmesini zirveye taşır.

samsunmania

Alıntı yapılan: coleccionista1965 - 22 May 2008, 22:54:33
tahsin kosif denilince aklıma 2002 deki İstanbulspor maçı geliyor.
şşışştt,şşışştt,şşışştt,şşışştt OOOOOO
2-1 kaybetmiştik,pankartlar ters asılmıştı.Neyse

tahsin kosif zengin mi,parası varmı vari?

Çok zengin olsa da olmasa da birliği beraberliği sağlayacak nitelikte. Ayrıca kongre tarihinin bu kadar geç olmasının nedeni de iyi bir liste çalışması yapılması gerekliliği olabilir. Tabii ki bunlar bizim akıl yürütmelerimiz. İnşallah canımız Samsunsporumuz için her şey güzel olur.

vanlioglu

Alıntı yapılan: veis - 22 May 2008, 22:19:46

veis kardeşim nerden duydun bunu bu kadar emin olduğuna göre ii bi kaynağın vardır elbet. inşallah hayırlısı olur.

son nefes55

tahsin kosifle olacak iş değil buu

celebi

Alıntı yapılan: veis - 22 May 2008, 22:19:46

O da gelmeyecek bence

kayacan

Duyduğuma göre Yaşar Baş oldukça iddialı geliyor. Tahsin Kosifte olabilir ancak Yaşar Baş onun kadar iddialı. Hatta klübe gidip şurayı nasıl yapsak şu otobüsü nasıl boyatsak gibi söylemlerle kendini başkanlığa oldukça hazırlamış.Ak partiden olduğu için klübün maddi bir sıkıntı çekeceğini zannetmiyorum.Bakalım ne olacak?

pitbul055

kim gelirse gelsin paralı bir başkan gelsin.öğle şehirden şahıslardan söz aldım diye zıplıyorlar.sonra 2 ay sonra yok sözler tutulmadı diye birer birer kaçmaya başlıyorlar.sonra 1 sene daha boşa gidiyor.bu işler onun bunun sözüyle olacak işler değil.bu isimleri geçen insanlarında samsunsporumuza faydalı olacağına inanmıyorum.bu yükü kaldıracak kişiler değil.ama hayırlısı olsun.

Nuri Asan

aynen içlerinden en çok kimin parası varsa,kimin parası varsa kimin en çok sözü geçiyorsa o gelsin hatta arkasına bir tane de bakan yada milletveki alsın.Başka türlü olmayacak bu iş Bu saatten sonra başarı gelsinde nasıl gelirse gelsin umrumda değil ister siyasi işle ister zorla başarı gelsin yeter artık.bizi antalya kocaeli eskişehir gibi boktan takımlarla 2 senedir muhattaba soktular.

Başarı derken yanlış anlamayın,kendim için bişey istiyorsam namerdim Allah'a şükğr takımın şampiyonluğa oynadığı günleride hayal felan biliyorum biz o günleride gördük yeni yetişen gençlik Samsunspor süper ligte değil diye tutmuyor bizim için fark etmez amatöre düşsende seni bırakanda,peşinden gelmeyende en adi kahpe olsun.
Her Zaman SAMSUNSPOR

CurvaSudSamsunspor

harbisamsunsporlu5517

hayırlısıyla baskan secılırde samsunsporumuz özlenen gucune kavusur bızde  bu ızdıraptan kurtuluruz inşallah

MeL_55

AlıntıYÖNETİME TALİBİZ

Kırmızı- Beyazlı takımın eski futbolcuları Hasan Şengül, Hakkı Bayrak ve Emir Kar, yönetime talip olduklarını açıkladılar. Şengün, Bayrak ve Kar, Başkan Sezgin Gümüş ve Milletvekili Fatih Öztürk ile görüştü

2 SAAT GÖRÜŞTÜLER
Samsunspor'da Olağanüstü Genel Kurul'a sayılı günler kala yönetim için faaliyetlerde başladı. Kırmızı-Beyazlı takımında hem futbolculuk, hem Teknik Direktörlük ve yöneticilik yapan Hasan Şengül, Hakkı Bayrak ve Emin Kar, yönetime talip olduklarını resmen açıkladılar. Şengül, Bayrak ve Kar, dün Nuri Asan Tesisleri'ne giderek Başkan Sezgin Gümüş ile yaklaşık 2 saat görüştüler.

SAHİP ÇIKACAĞIZ
Teknik Direktör Hasan Şengün, görüşmeyle ilgili şu açıklamalarda bulundu:Samsunspor'un son yıllardakı durumu biz eski futbolcuları birhayli üzmektedir. Arkadaşlarımızla oturup Samsunspor için ne yapabilirizi konuştuk ve kimse sahip çıkmıyorsa biz sahip çıkacağız kararını aldık. İlk olarak halen kulübümüzün başkanı olan Sezgin Gümüş ile görüşmeyi uygun gördük."

BAŞKANDAN DESTEK

Başkan Gümüş'ün ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu da ifade eden Hasan Şengül,"Başkanımıza eğer siz aday iseniz yanınızdayız. En büyük destekçiniz biz olacağız, eğer aday değilseniz yönetime bizler talibiz dedik. Başkanımızda bundan büyük mutluluk duydu. Bize aday olmayacağını ve Samsunspor'un menfaatleri doğrultusunda her türlü oluşuma elinden gelen desteği vereceğini söyledi" dedi.

ÖZTÜRK'E ZİYARET
Şengül, Bayrak ve Kar, daha sonra Samsunspor'a yeni yönetim oluşturmak için çalışmalar içinde olan Ak Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk'ü ziyaret ettiler. Öztürk'e düşüncelerini açıklayan Şengül, Bayrak ve Kar, destek istediler. Milletvekili Fatih Öztürk, Samsunspor'u karanlıktan çıkaracaklarını belirterek,"Samsunspor hepimizin. Gücümüzü birleştirmemiz gerekir" dedi.

GÖRÜŞMEYE DEVAM

Şengül, ziyaretlerinin süreceğini de belirterek,"Başkanımızın önünden nezaketen geçtik. Şimdi sırada Sayın Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz var. Diğer belediye başkanlarımız, işadamlarımız, eski başkanlarımız, sivil toplum öğrgütlerimizle de görüşüceğiz. Yola çıktık, bu selin büyümesini istiyoruz" diye konuştu.

Nuri Asan

Bu bataklıktan çıkmanın tek bir yolu var oda Samsunspor taraftarının,tribünden gelen birisinin başkan olması.
Ama biliyorum ki karanlık eller müdahale edilecek ve taraftarın şu vakitte o karanlık ellere izin vermemesi gerekir işte tam birlik olunabilecek bir konu.İsterim ki listesini de Samsunspor taraftarından yani tribününden seçsin.Bu kişilerin sadece SBÇ ve kendi yakınları ile sınırlı kalmaz ise başarılı olabileceğine inanıyorum

bunu 2 sene önce kapanmakta olan kocaelispor yaptı takıma el koydular ve başarılıda oldu.Her şey para demek değil Samsunspor bir AŞ.şirketide değil birilerinin istediği başkan olsun,AŞ şirketinin atatığı kişi gelsin.

Yalnız şunu bilmenizi isterim bizde öyle kötü insanlar varki bu takımın başarısını engellemek için ortaya çomak sokanlar olacak.Oraya önemli olan x5'le gelmek değil,yürekle Samsunspor sevgisi ile gelmek