Futbolcular yine idmana çıkmadı/Celil kadro dışı

Başlatan Sadece Samsunspor, 15 April 2008, 18:50:33

« önceki - sonraki »

veis

sadece maçlara çıkacaklarmış antremanlara katılmıyacaklar.

berusa55

Allah askına yönetim bir an önce kongre kararı alın madem paranız pulunuz yok, bırakın sikayet etmeyi. Alın kongre kararı ve bakalım liste hazırlıgında oldugu öne sürülenler kimmiş.

Böyle iyice batıyoruz yeter!

ultra55

hadi ordan..sezgin gümüş 2.800 ytl vermişmiş kimi kandırıyorsunuz.Biliyoruz biz kaç para verdiğini.Yeter artık anti propanga yaptığınız.Karalayacağınıza çamur atacağınıza adam gibi bişiler söyleyin.Yemiyoruz artık.Kongre yapsınlar ya da istifa edip gitsinler ama bu kadar belden aşağı vurmayın adamlara.sezgin 2.800 vermiş şafak 4.500 vermiş.hepsi yalan dolan.en azından bizler bu adamların ne kadar paralar harcadığı konusunda az çok fikrimiz var.Verdikleri paralarıda almayı düşünmüyorlar.Çıkıp gazeterde boy boy görünen sürekli kulübe şu kadar verdim bu kadar verdim diyen adamlar aslında borç vermişler kulübe.baksanıza kuruşlarına kadar geri istiyorlar.Bumudur Samsunspor da yöneticilik.Aylarca para verdim diye reklam yap sonrada hepsini geri iste!!!Başgöl ne kadar bağışladı kulübe, çepni ne kadar verdi:) çıkıp cevaplasınlar.

veis

Alıntı yapılan: SS55 - 16 April 2008, 17:43:22
başkanda para var yav  toplam 2800 ytl vermiş kulübe  böyle başkanı nereden bulucaz  ayıp ediyonuz sezgine

ee oda ozaman eline alsın banka kagıdını çıksın gazateye verin paramımı desin yemezler o mantıgı.başkanda yönetimde paralarını almama konusunda dogru yoldalar tamam kulüpde bir kriz var ama kalkıpda bu şekilde2.800 vermiş diye yalan yazının anlamı yok.

ozkan17

giden gider samsun bugune kadar kime muhtac oldu..ancak ne yapıp edip orhan hocamızı elimizde tutmalıyız..ne pahasına olursa olsun cunku o samsunspor ruhunu su anda takıma yansıtabılecek tek isim su anda

mehmet yılmaz

Celil de yanlış yapabilir, Celil'e kızabilirsiniz ama Samsunsporluluğunu ve Samsunspor'a olan katkılarını inkar etmek kimsenin haddi değildir...

selahattin55

Alıntı yapılan: ultra55 - 16 April 2008, 11:11:54
celil efendi oynamadığı maçların primini ister,celil efendi yöneyim gitsin kulübü biz yönetiriz diye beyanat verip takım arkadaşlarını örgütler,olmadık zamanlarda kart görür,celil efendi gol atıp tanju'ya hediye eder.Sen Samsunspor dan büyükmüsün be kardeşim.Celil dedik imparator dedik ama orda dur bakalım.Kendini Samsunspor dan büyük görme noktasında hoopss da deriz adama.Yavaş ol biraz.

CELİL in sadece sahada futbolu güzel.gerisi yalan sonzamanlarda yapmış olduğu açıklamalarla da ne olduğu nu ortaya koydu tanıyamamışız demekki ama artık tanıdık.celil kendini aşmış artık sırf HÜSEYİN BAŞGÖL VE AYKUT ÇEPNİYE yalakalık olsun diye bu tarzdaki skandal sayıla bilecek işleri organize eder olmuş.serkanda zaten hayatı kaymış futbolcu kimliğinden uzak bir görüntüsü var.bakalım celil efendi bu yönetimi iyice yıprattın ve karaladın bunlar gitsin senin adamlar gelsin seni o zaman göreceğiz ne olduğunu.yaptığın herşey yanlış.senin gibi çoklarını gördük bu camiada satanı ihanet edeni ama şimdi samsunspora yalakalık yapıyorlar.hem TANJU ya hediye edeceeeksen o formayla bir daha gol atma.o usta sende çıraksın.

south_london

bu takim celil onderliginde oynayan genclerin sayesinde ligde kaldi.celil bu cocuklara gaz vermeseydi biraz zor kalirdik ligde.onlar canavar gibi oynarken arkalarinda maddi yada manevi bir destek yoktu.kimse burdan celile sallamasin.adam olmasaydi su siralar 3.lig hesaplari yapiyorduk.

tunç güvenoðlu

Alıntı yapılan: SS55 - 16 April 2008, 17:43:22
başkanda para var yav  toplam 2800 ytl vermiş kulübe  böyle başkanı nereden bulucaz  ayıp ediyonuz sezgine

biliyorum ki ne sezgın gümüş ne de şafak gedikoğlu maddiyat peşinde kosmuyorlar .birde biri hadı dıyelım 2800 ytl ve 4500 ytl vermış olsunlar ama hıc olmazsa bu paraları ıstemezler bagıs yaparlar başgöl acaba 2800 ytl bagıs yapmıs mı ...

tunç güvenoðlu

16 April 2008, 21:07:27 #39 Son düzenlenme: 16 April 2008, 21:09:11 berusa55
Alıntı yapılan: şirinler_1965 - 16 April 2008, 21:03:29
Kimse bu takımın ne futbolcusuna ne de kulupte çalışan personel ve teknik heyetine bir tek kelime etmesin.Takımı ligde bırakan onlar.

Bu takım onların sayesinde ligde kaldı.Yönetim ne için geldi maddi krize çözüm bulmak için peki görevini yerine getirdi mi hayır.O zaman burda daha yönetimi savunmanın bir anlamı.Al kongre kararını zor bişey degil.Eger sen devam edeceksen yap yeni bir liste yoluna devam.Yoksa alacaklar varsa talip olur yönetime.Ama maddi bir katkı saglamadan kulhanbeylige gerek yok.İyi niyet ile olsa biz yaparız bir liste yönetime talip oluruz.

Zor zamanlarda hep destek çıktık bu yönetime takıma zor zamanda sahip çıktılar diye ama maddi soruna çözüm bulamadıkları için artık destek verecek bişey kalmadı.Ne diyorsak Samsunsporun yararı için diyoruz.Kimsenin reklamını filanda yaptıgımız yok.

şirinler 1965 işte ben bunu kabul etmiyorum ne demek futbolcular görevlerni yaptılar ligde kaldılar. SAMSUNSPOR formasını giyen futbolcunun görevi ligde kalmak değil, ŞAMPİYON olmaktır. ŞAMPİYONLUK haricinde futbolcular görevlerini yapmış degıllerdır.
çalışan personele en ufak sozum olmaz ..

nomak55

şampiyonluga oynamak icin destek lazım iyi futbolcular lazım..takozlarla olmuyor malesef bu takımda 4 tane daha celil olsaydı ve tabi parası verilseydi bak neler oluyordu....adam 35 yaşında kartal acında gozumle gordum k.cını yırtıyordu bide sefa emre otekiler hava gazı sercan cıktıgı icin bisey demiyorum benim gouzmde 10 numara futbolcu velhasıl iyi futbol iyi futbolcuyla oynanır..sampiyonlukta iyi oyyuncularla kazanılır kac tane sayabilirsin ust duzey futbolcu

atakumlueray

celile tek kelime laf söyleyenin aklına şaşarım.aylarca para alamamalarına rağmen,samsunluluk bilinciyle gerekli çabayı gösterdiler ve küme düşmeyi önlediler futbolcu olarak.aslında yapmak zorunda değillerdi de.çünkü onların mesleği bu.hangimiz 6 ay para almadığımız işe devam ederiz?onlar bu yönetimi istemediklerini ama buna rağmen samsunspora ne kadar önem verdiklerini gösterdiler.yönetimin yapacağı şey basittir.kongre kararı almak.zaten hangi yönetim kalmak ister ki futbolcular biz bu adamları istemiyoruz dedikten sonra.yok illa da biz kalcaz diyorlarsa bunun altında başka sebep ararım.zamanında kimse çıkmadı bunlar sahip çıktı kulübe dedik sağda solda büyük başkan bizi bırakma diye bağırdık.doğru veya yanlış.şimdi bir de kongreye gitsinler de görme fırsatımız olsun hala takıma başka sahip çıkan var mı yok mu....

veis

celil samsunsporludur yıllarca samsunspor için ter dökmüştür buna kimsenin lafı olamaz degil olmaz.ama celil çıkıpda bu tarz konuşmamalı zaten rezzil olduk iyice adımız çıkıyor.önce yönetimi istemiyoruz sonrada bu açıklama yakışmadı.malatyaya gitmeden önce yönetimde ts liler gitsin yeni başkan gelsin bedava oynarım diyen bi topçuya helede celil sagıra bu konuşmalar yakışmıyor.

merkez

Şu durumda yönetimi savunacak hiçbir mantıklı gerekçe kalmamıştır.Futbolculara ne kadar kızsak da haklılar,sürekli söz verilmiş kendilerine ve hiç biri yerine getirilmemiş.Futbolcular Son 5 haftadır yapacaklarını yaptılar ve takımı ligde bıraktılar şimdi ise alacaklarını istiyorlar buna kimse itiraz edemez.Özellikle bu takımın direği ligde kalmasının yegane sebebi Celil Sağır'a laf söylemek abesle iştigaldir.
Sn.Sezgin Gümüş'ün artık kongre kararı alması ve takımı bu kaos ortamından kurtarması gerekmektedir.
İnanıyorum ki Samsun bünyesinden maddi imkanları daha iyi olan bir yönetim kurulu çıkaracaktır.
Ama tekrar söylüyorum bunun için mevcut yönetimin kaçak güreşmek yerine bir an evvel toplanıp kongre kararı alması gerekmektedir.

veis

ya sorunda bu işte yönetimi savunma meselesi degilki bu.24 topçu susacak celil kalkıp otobüsleri var diyecek bu yakışmıyor bunu anlatmaya çalışıyor insanlar.ben 1 sene para almadan oynarım diyen topçu bu tarz konuşmamalı.