Futbolcular yine idmana çıkmadı/Celil kadro dışı

Başlatan Sadece Samsunspor, 15 April 2008, 18:50:33

« önceki - sonraki »

veis

böyle bir lafı kulllanamaz celil efendi:paraları yok ama otobüsleri var.

Baþkent_55

16 April 2008, 09:14:13 #16 Son düzenlenme: 16 April 2008, 10:31:26 admin_
yeter lan çıkmassanız çıkmayın antremana........utanmadan bide tüm samsunsporun onuruyla oynuyorsunuz altındaki arabaları neylen aldınız.....ya ben 1 tane futbolcuyu istemiyorum artık .....50 senelik maziyi rezill ettiniz lan .........para para para .........lanet olsun be ..........ben bundan sonra sonuna kadar sezgin gümüşçüyüm hepsini gönder sezgin gez samsunu bul 20 tane delikanlı çıkın samsunsporda top oynayın de......hiç olmassa para sorunundan türkiyeye rezil olmayız.........inş daha beter olun eğer bu futbolcular gidene kadar kulübe 1 kuruş katkı yaparsam yaa.........la 30 yaşındayım böyle rezillik görmedim ben yaa........ sanki bişeyler ispat etmişler de para istiyolar böyle yapacağınıza düşün daha iyi .....ama ben biliyodum böyle olacağını........bunlar samsunsporluysa ben değilim birader

hakaret ve argo içeren kelimeler kullanmayınız!

Kais

Orhan Kapucu bence samsuna gelen en ıyı turk teknık adam nıye bakın hem futbolcularla dıyaloqları en ust duzyde hemde orhan hoca gelmeden bız gol bıle atamıyodk sımdı gol atıyorz az yıyorz kartl macı harıc kazanmaya basladık 4 mac ustuste kac kere kazandık orhan kapucu seneye ıns ıyı transferler yapıp bızı cıkartır lıqe

ultra55

celil efendi oynamadığı maçların primini ister,celil efendi yöneyim gitsin kulübü biz yönetiriz diye beyanat verip takım arkadaşlarını örgütler,olmadık zamanlarda kart görür,celil efendi gol atıp tanju'ya hediye eder.Sen Samsunspor dan büyükmüsün be kardeşim.Celil dedik imparator dedik ama orda dur bakalım.Kendini Samsunspor dan büyük görme noktasında hoopss da deriz adama.Yavaş ol biraz.

ultra55

yarın öbür gün bu yönetim büyük ihtimalle bırakacak, çok merak ediyorum sonrasında ne olacak? Bu yönetime kimse destek çıkmadı, yeni gelenlere destek oluncakmı? Tabi bir daha bunlar kadar cesur birileri çıkarmı o da meçhul.Orhan hocayı getirdiklerinde bile hem yönetime hem de hocaya söylemedikleri kalmayan insanlar, tarafsız!!! basın nerdesin haneyy nerdesin haneyy oyyy.Orhan hoca gelmeden gençlerin adını bile duymuyorduk neredeyse galibiyet nedir unutmak üzereydik.Sürekli onu yanlış yaptılar bunu hatalı yaptılar diyenler şimdi niye Orhan hoca konusunda doğru yaptılar demiyor??Çünkü sadece eleştiri yapıp kulübü yönetimi destek verenleri yıpratmaktan başka olumlu bişi yok bu kentte.

caneRisse

hepsının vercen bonservıslerını nereye gıderlerse  gıtsınler yarısı kulupsuz kalcak  ıdmana cıkmıyorlarmıs  sankı bana amatorde oynuyo ......... celıle bak nedıyo paramız yok otobusmuz var senın gıbı bunu dıyosa sen o kulubun onunde gecme o takımın ekmegını yedın kac senedır yıllarını verdın bu takımın kaptanısın bıraz dusunmen lazım para yoksa yok aslında senın daha cok fedakar olman lazım takımda genc cococular yerı gelır sen onlaara para verırsın ama  bızı  celıl ucmuz yhaa ayakların yere bassın bıraz....

yaman55

ozkan17

cıkmayın la antrenmana mantrenmana gidin haitilerde top oynayınn,sizler samsunsporun dişinin kovuğuna bile gitmezsiniz..

ahk34

celil malatyada aynı rezilliği yaptı malatyalılar kapının önüne koydu biz adamı hala imparator diye çagırıyoruz iş yerinde millet otobüsü hangi parayla aldınız diye dalga geçiyor zaten samsunsporlu oldugumuzu yemin olsun zor anlattım millete herif demiyorki paramız yok ama haysiyetimiz var şerefli, ve şanlı mazimiz yeter demiyor

celebi

Alıntı yapılan: veis - 16 April 2008, 07:29:24
böyle bir lafı kulllanamaz celil efendi:paraları yok ama otobüsleri var.

samsunspora adı yazılmış olan bir futbolcunun ağzından bu şekilde bir laf duymak insanı oldukça üzüyor.

körfez55

16 April 2008, 14:47:31 #25 Son düzenlenme: 16 April 2008, 14:49:27 berusa55
celil malatyaya giderken bizi sattı.o zaman anladık ne olduğunu bize faydası olmustur inkar edemeyiz yok da sayamayız.ama karakterini belli etti yine.ben samsunsporda bdava oynarım deyip şov yaparken bunları düşünmedi galiba.bunların dini imanı para zaten para para demeseydiler şuan şampiyonluk mücadelesi verirdik.yenildiğimiz maçların çoğunu da bu futbolcular sattııı...kocaelisporlu futbolcuların 26 haftadır para alamıyolar ama durumları ortada bir defa para konusunda sorun yaşamadılar.bunların çıban başı celil ve serkan ne kadar iyi fubolu olursa olsun bittiler bizim için.hüseyin başgölün yalakalığını yapıyolar.başkan olcakya ondan.şimdi sezgin gümüşün yapacağı şey bunları kovacak başta srkan ve celil...SAMSUNSPOR adını kimse kirletemezz.ne kadar büyük futbolcu olursa olsun kimse samsunspordan büyük değildir.

Baþkent_55

Taraftar

Ynt: Samsunspor'da İki Futbolcu Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı
« Yanıtla #23 : 02/27/2008, 08:44 » 

--------------------------------------------------------------------------------
gerçekler bir bir çıkıyor yüzeye celil efendinin süper ligden düştüğümüz sene malatya maçında kaçırdığı akla aykırı gollerden sonra malatya ya imza atması ..........serkan efendinin baktı takım da iş yok çıkamıcak süper lige deyip sakatım ayağına yatması .........caner efendinin sezon başı ist.bşb transfer olmak istemesi baktılar bunda  bi halt yok sonra ben samsunun çucuğuyum edebiyatı .........daha neler neler .......BUNLAR NE KADAR ETİK ŞEYLER DİMİ ARKADAŞLAR Bİ DE BU ÇOCUKLAR SAMSUNUN ÇOCUĞU ??DAHA FAZLA SÖZE GEREK YOK SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ .......ZATEN ASLA SAMUNSPORLU OLUNMAZDIR SAMSUNSPORLU DOĞULUR.....BİTTİ 

caneRisse

hersey ordada ıste sonra bu adamlar takım ıcınde huzursuzluk yaparlar yenılınce makara yaparlar para ısterler yonetımle kavga ederler

harbisamsunsporlu5517

serkan ve celil şuana kadar yaptıgınız fedakarlık için sıze tesekkur ederiz ama bu sozlerden sonra bu takımdan çıkıp gıtme zamanınız gelmiştir parasız oynayacak nıce yetenekler var sızın devrınız bıtmıştır artık minnetarlık klibinizide hazırladım zaten iyi izleyin belki utanırsınız söylediklerinizden

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsun'da boykot sürüyor!

Maddi sıkıntılarla boğuşan Samsunspor'da 6 aydır para alamadıklarını ileri süren futbolcular, bugün de idmana çıkmadı. Cumartesi günü oynayacak Giresunspor maçına futbolcuların teknik heyetsiz hazırlanacağı, maçtan bir gün önce ise kapma girecekleri öğrenildi.

Ekonomik sıkıntılar Samsunspor'da krize neden oldu. Paralarını alamadıklarını öne süren futbolcular, idmana çıkmama eylemini sürdürdü. Teknik Direktör Orhan Kapucu'nun kendilerine verdiği antrenman programı doğrultusunda idman yapan futbolcular, bugün Nuri Asan Tesisleri'nde ayak tesisi oynadı. Cumartesi günü oynayacak Giresunspor maçına futbolcuların teknik heyetsiz hazırlanacağı, maçtan bir gün önce ise kapma girecekleri öğrenildi.

Haftalardır ekonomik problemlerle uğraştıklarını belirten Teknik Direktör Orhan Kapucu, "Futbolcular ile dün akşam toplantı yaptık ve antrenmana çıkmalarını istedik. Ancak, onlar da karar aldıklarını ve idmana çıkmayacaklarını belirtti. Ben de yönetim kurulunun futbolcular ile görüşmesini bekliyorum. Yönetim kurulu, futbolcular ile görüşmeden teknik ekip olarak biz bir şey yapma şansına sahip değiliz. Futbolculara antrenman programı verdik. Onlar Giresunspor maçının önemini de çok iyi biliyorlar. Onun için kendileri istedikleri zaman idman yapıyorlar" dedi.

Göreve geldiklerinde Samsunspor'un 24 puanı olduğunu hatırlatan, 6 haftadır yenilgi yüzü görmediklerine dikkat çeken Kapucu, "Artık beraberliklere bile sevinemiyorsak, bu başarıyı takıma futbolcular getirdi. Bizim teknik ekip olarak, 'Hadi idmana çıkın' deme şansımız yok. Bu yönetimin işidir. Başkan Sezgin Gümüş bugün İstanbul'dan gelecek ve tek tek futbolcular ile görüşecek. Mutlaka bir çözüm üreteceklerdir. Bu çözümü ürettiklerinde bizde idmanlara başlayacağız" diye konuştu.

"Parasal sıkıntılardan arınmış olsaydı Samsunspor ligde ilk 2 takımın içinde olurdu" diyen Kapucu, "Bu kadar yetenekli, genç futbolcular hiçbir takımda yok. Celil, Serkan, Kenan, Hakkı ve Sinan da tecrübeleri ile gençlere ağabeylik yaptı. Celil gibi yeteneği bulmak çok zor. Bu formunu korusun her zaman ilk 11'de yer veririm. Yine Hakkı ve Kenan'ın da takımda her zaman yerleri vardır. Bu takım gelecek sezon sorunlarından arınırsa, ilk ikiye oynar. Aylardır para alamayan futbolcular, fedakarca takımı iyi bir noktaya getirdi. Umarım, yönetim kurulu da bunu göz önünde tutar ve futbolcuların sorunu kısa zamanda çözer" şeklinde konuştu.

Şehrin takıma sahip çıkması gerektiğine işaret eden Kapucu, şöyle devam etti:
"Bana göre Samsun'un en büyük ayıbı takımına sahip çıkmamasıdır. Samsunspor, geçmiş yıllarda Süper Lig'de elde ettiği başarılarla tarihi geçen bir takımdır. 3 büyük kulübü hem sahasında hem deplasmanda farklı sonuçlarla yenen bir mazisi vardır. Böyle bir maziye sahip takımın sahipsiz kalması bizi üzüyor. Lütfen Samsun halkı takımına sahip çıksın."

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nedim Aydın ise işadamlarına seslenerek, "Samsun'dan kazanan işadamlarının bu takıma sahip çıkması gerekir. Ekonomik sıkıntının bütün sorumlusu yönetim kurulu değildir. Sanki paramız var da biz futbolculara dağıtmıyoruz. Böyle şey olur mu? Ekonomik sıkıntılar her takımda olabilir. Futbolcuların da bu şekilde tepki göstermesi doğaldır" ifadelerini kullandı.