Samsunsporlu aktör; Polat Bilgin

Başlatan mehmet yılmaz, 09 April 2008, 21:16:48

« önceki - sonraki »

Baskent_Samsunspor

34_55

artık yol arkadaşım dizisini seyretmek boynumuzun borcu oldu arkadaşlar

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Heeeyt bee.Dunya alem gordu samsunsporumuzun buyuklugunu.adam gibi adam polat bilgin.bizim cift takimli cakma samsunlular olmayan adamdliklarindan utandilarmi acaba bu sahneleri gorunce?

King Of The North

Vay be helal olsun Polat Bilgin'e,bir kez daha hayran oldum kendisine.O turistin üztündekini Samsunsporlu olmayan yabancı bir takım forması zannederdi herhalde.

Meteor

dıyecek laf cok ama yokkk harbıden HELALL OLSUNNNNNNNNN.... :D butun samsunlu lar görevını yapsaydı zaten bu halde olmazdık suan...

Kadir ÇELEBİ

grkn55

Alıntı yapılan: METEOR - 09 June 2009, 11:04:29
dıyecek laf cok ama yokkk harbıden HELALL OLSUNNNNNNNNN.... :D butun samsunlu lar görevını yapsaydı zaten bu halde olmazdık suan...

maço

yedıgın  ıctıgın aldıgın nefes hersey helal sana polat bılgın

CurvaSudSamsunspor

Forma SÜPER BİRŞEYYA bana hediye etse ;)Seviyoruz Seni Polat Bilgin..

Kodalak

Helal olsun Polat Bilgine

Şirkette arkadaşalarıda topladım başıma hepsine seyrettirdim öyle bir zevk aldımki anlatamam

Helal olsun bir kezdaha,artık bu diziyi kaçırmam...

Sadece Samsunspor

kurtlar vadisindeki bordomavi balonlara kapak olsun helal olsun polat bilgin adamsın adam, Nede yakışmış Samsunspor forması

emre

helal olsun valla böyle ünlüleri görmek çook güzel demek hala böyle insanlar varmış..

mehmet yılmaz

Üstelik dizi Karadeniz dizisi falan de değil ha; bir Ege Dizisi.

Helal olsun Polat Bilgin, Ege dizisinde bile Samsunspor'a yer açtığın için.

Oflu

Iste ben böyle adama adam gibi Samsunlu derim!
Istese Istanbul formasi giydirebilirdi veya hic giydirmeyebilirdi.
Ama o memleketini unutmadi ve bize kiyak yapti ;D!

Haa bu arada unutmadan söyleyeyim, su formayi giyen cocuga söyleyin o küpeyi cikarsin kulagindan  ;D!
Racona ters böyle isler kardesim, ya formayi cikar ya da küpeyi, Samsunspor formasini giyen adama yakismaz küpe müpe  ;D ;D

beşnumara

Alıntı yapılan: Oflu - 09 June 2009, 16:05:34
Iste ben böyle adama adam gibi Samsunlu derim!
Istese Istanbul formasi giydirebilirdi veya hic giydirmeyebilirdi.
Ama o memleketini unutmadi ve bize kiyak yapti ;D!

Haa bu arada unutmadan söyleyeyim, su formayi giyen cocuga söyleyin o küpeyi cikarsin kulagindan  ;D!
Racona ters böyle isler kardesim, ya formayi cikar ya da küpeyi, Samsunspor formasini giyen adama yakismaz küpe müpe  ;D ;D
:D :D takmayalım böyle şeylere.yoksa yeni tartışmalar başlar.hiç gerek yok.hem bu zamanlarda bunlar artık normal şeyler.yüz kızartıcı işler olmasın yeter.