Samsunsporlu aktör; Polat Bilgin

Başlatan mehmet yılmaz, 09 April 2008, 21:16:48

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Oflu

Ama su söförün SamsunsIpor demesine sinir oldum...  ;)

deli 55

gerçekten bravo polat bilgin.helal olsun...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Oflu - 09 June 2009, 16:05:34Haa bu arada unutmadan söyleyeyim, su formayi giyen cocuga söyleyin o küpeyi cikarsin kulagindan  ;D!
Racona ters böyle isler kardesim, ya formayi cikar ya da küpeyi, Samsunspor formasini giyen adama yakismaz küpe müpe  ;D ;D
haklısın ama o kadar ince ayrıntıya takılmayalım.bizim için formamızın görünümü önemli olan.zaten izleyenlerinde küpe ye takılacağını sanmıyorum.forma ön planda duruyor.bir de bizim çakma samsunlularda küpe yok ta ne oluyor sanki.asıl küpe takması gereken bu kente ve samsunsporumuza duyarsız kalanlardır.

Amsterdamli

Formanin guzelligine armanin asaletine bir bakin.

Tesekkurler Polat Bilgin.

cem and naz55

polat bilgini tanımam ancak geçen sene samsunspor hakkında ve samsunsun hakkında düşüncelerini okuyunca tanıdım ve mail olarak teşekkür ettim oda saolsun geri cvb atma teveccüğünde bile bulundu..çok sevdim bu adamı helal olsun adam gibi adammış şehirdeki istanbullu zübbeler görsünlerde utansınlar

europe_55

Gercekten helal olsun Polat Bilgin...

Insan böyle seyleri görünce gercekten cok gurur duyuyor...
Bosuna demiyoruz Armamiz yeter diye, namimiz artik Avrupa´ya yayildi ;D

Ollivanders

jean

tesadufen denk geldim heyecan basti birden bire

kaptan 55

helal olsun be sana bin tane orhan gencenbay edersin benim gözümde polat bilgin

GençKozluklu

Haberi sitede görünce inaılmaz mutlu oldum. İşte şehrimizin gerçek vefalı evlatları böyle olur. Her platformda şehrini öne çıkarabilmeli. SAMSUNSPORUMUZU öne çıkara Polat Bilgin'e çok teşekkürler. Adeta gözlerim yaşardı.

Yolun açık olsun Polat Bilgin...

bluegreen55

Senerist yada yönetmenin haberi olmadan yapmadı heralde ya onlardada samsunlu var yada onlarıda ikna etti

emre

mail falan atabilsek keske yanlız olmadıgını bilsin..

King Of The North

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 09 June 2009, 20:55:42
helal olsun be sana bin tane orhan gencenbay edersin benim gözümde polat bilgin

Orhan Gencebay da adam mı yaa bitti benim gözümde,hiçbir yerde yanımızda olmadı,bundan sonra da olmasın.
Polat kardeşimize tekrar sonsuz teşekkürler,adamsın adam.

sezgin

helal olsun akşam  internetten seyrettim tekrar verirse tv de seyredecem bazen uyduda avrupa kanalında veriyor