Samsunsporlu aktör; Polat Bilgin

Başlatan mehmet yılmaz, 09 April 2008, 21:16:48

« önceki - sonraki »

Akyol

bebeler balonla uğraşsın bizim ARMAMIZ her yerde  ;)

yönetici

Alıntı

BİLGİN JEST YAPTI

'Yol Arkadaşım' dizisinde rol alan Samsunlu oyuncu Polat Bilgin dizide turist kafilesinden bir gence Samsunspor forması giydirdi

Samsunspor sevdalısı aktör Polat Bilgin, Star TV'de yayımlanan Yol Arkadaşım dizisinde Samsunspor forması jesti yaptı. Dizinin 40. bölümünde Samsunspor formalı bir turist karakterine yer verildi. Suat karakterini canlandıran Bilgin, çekimlerin bir sahnesinde turist kafilesine rehberlik yatı. Bilgin, bir turiste Samsunspor forması giydirerek ilçeyi dolaştırdı. Bilgin'in bu jesti dizinin çekimlerini izleyen Samsunlular'ın büyük beğenisini kazandı.

http://halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=15550

Alıntı

Bilgin'den formalı jest

Star TV'de yayınlanan 'Yol Arkadaşım' dizisinde rol alan Samsunlu oyuncu Polat Bilgin dizide turist kafilesinden bir gence Samsunspor forması giydirerek Samsunspor taraftarlarına jest yaptı

Samsunsporluluğuyla bilinen aktör Polat Bilgin, başrollerini Özge Özberk ile paylaştığı Star TV'nin sevilen dizisi Yol Arkadaşım'da Samsunspor forması jesti yaptı. Dizinin 40. bölümünde Samsunspor formalı bir turist karakterine yer verildi. Dizide Suat karakterini canlandıran Polat Bilgin, ilçeye gelen bir turist kafilesine rehberlik yapıyor. Uzun süre Samsunspor forması ile dolaşan bir turistin varlığı ilk başta dikkatleri çekerken ilerleyen sahnelerde Suat, turistleri müzisyen arkadaşı ile tanıştırıyor. Bu esnada müzisyenin söz konusu turiste bakarak "Ooo... Samsunspor!" dediği görülüyor.

http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=24662

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bu dizideki samsunsporumuzun o sahneleride kapak olsun cift takimli kimliksizlere

CurvaSudSamsunspor

ama Forma dehşet birşey yaaaaa arma süper birşey yeni yapılcak formalardada bu ARMA kullanılması lazım...

Kais

AntZ

Alıntı yapılan: Kais - 10 June 2009, 19:13:24
Polat Bilgin'i sitemize bekliyoruz.. :D

Böylesine bir Samsunsporlu eminim ki takip ediyordur.

Kais

HoliganSamSunLu

gurur duydum gerçekten helal olsun adamlık budur...

engizli55

gururlanmamak elde degil gercekten cok guzel huzunlu bir olay samsunun cocugu polat bilgin e cok tesekkurler

34_55

artık bizimde bir POLATIMIZ  var ARTIK BİZDE ONUN YOL ARKADAŞIYIZ HELAL OLSUN SANA SAMSUNLU VE SAMSUNSPORLU (POLAT BİLGİN) hey gidi vefasız, orhan gencebay,levent kırca,ferhan şensoy,mehmet aslantuğ vs,,, göründe adam nasıl olunuyormuş öğrenin beyler,,

Tribün_ali

Helal olsun sana tüylerim tiken tiken oldu sana ne kadar teşekkür etsek az olur samsunluyuz samsunsporluyuz gerisi yalan

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 12 June 2009, 12:46:08
Helal olsun sana tüylerim tiken tiken oldu sana ne kadar teşekkür etsek az olur samsunluyuz samsunsporluyuz gerisi yalan
bin tane çakma samsunlu olacağına bir tane böyle adam olsun bedel hepsine.

veis

bizlerde kitap gecesinde tanımışdık kendisini.hatda ben herkes resim çekdirdikden sonra bitane beraber çekinelimmi çok olduk ama dedim cevap aynen şu:samsunsporlularla resim çekdirmekden şeref duyarım.yani çok mütavazi ve efendi bir kişilik.

Pergani 55

12 June 2009, 18:50:23 #163 Son düzenlenme: 12 June 2009, 18:54:28 Pergani 55
Polat Bilgin i tebrik ediyorum sagolsun varolsun. başarılarının devamı diliyorum

King Of The North

Cuma akşamı dizinin tekrarı vardı gece yarısına doğru,turist kafilesinde Samsunspor formalı arkadaş bayağı göründü ekranda,başka birinin de formamıza bakarak Samsunspor demesi ayrı bir gurur kaynağı oldu,şu kötü zamanlarımızda bize bu gururu yaşattığı için Polat kardeşimize bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum,yolun açık olsun kardeşim,hep yanındayız.