İstifaları kabul edilmedi

Başlatan heyyo55, 30 March 2008, 12:30:49

« önceki - sonraki »

heyyo55

İstifaları kabul edilmedi

30 Mart 2008 / 12:25

Aylar sonra bir araya gelen Yönetim Kurulu, yaptığı toplantıda Hüseyin Başgöl ve Aykut Çepni'nin istifasını oy çokluğu ile kabul edilmediğini açıkladı
Önceki akşam toplanan Samsunspor Yönetim Kurulu İkinci Başkan Şafak Gedikoğlu idaresinde takımın içinde bulunduğu son durumu masaya yatırdı. Yaklaşık üç saat süren toplantı sonunda haftalar önce istifalarını açıklayan Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl ile Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Çepni'nin durumu da karara bağlandı. Oy çokluğu ile Başgöl ve Çepni'nin istifaları kabul edilmedi.

heyyo55

Skandal son anda önlendi

30 Mart 2008 / 12:21

İş bilmez yönetim yıldız futbolcu Celil Sağır'ı önceki akşam sürpriz bir şekilde kadro dışı bıraktı.
Bunun üzerine ayaklanan Kırmızı-Beyazlı futbolcular, Malatyaspor maçına çıkmak istemediklerini açıkladı. Bunun üzerine yeniden bir araya gelen yönetim, hatasını anlayıp Celil'i affettiklerini açıkladı.

GEREKÇE ÇOK KOMİK
Samsunspor'da gün bitmiyor ki yeni gelişmeler baş gösteriyor. Önceki gün Elazığspor galibiyet primi dağıtılması sırasında şok bir gelişme yaşandı. Yönetimin 50 Bin YTL´si Valilik 100 Bin YTL ise Sam-Gaz'dan olmak üzere sağlanan paralarla dağıtılan paradan kaptan Celil Sağır primini almadı. Bunun üzerine İkinci Başkan Şafak Gedikoğlu ile bir araya gelen yıldız futbolcu, görüşme sonunda kadro dışı bırakıldı.

SON DAKİKADA AFFEDİLDİ

Sabah yolculuk öncesi Celil'in kadro dışı bırakıldığını öğrenen takım arkadaşları, Malatyaspor maçına çıkmak istemediklerini yönetime iletti. Bu gelişme üzerine devreye giren Teknik Direktör Orhan Kapucu, İkinci Başkan Gedikoğlu ve bir kaç yönetici ile tekrar görüştü. Toplantı sonunda yıldız oyuncunun, affedildiği ve Malatyaspor maçı kadrosuna alındığı açıklandı. Bu karar ile futbolcular rahat nefes aldı.

denge

ss

aykut cepnı ıle h. basgolun ıstıfaları kabul edılmedı pekı dr. can ıle feraye hanımın ıstıfaları ne oldu

alaçamlý

arkadaş bu yönetim ne yapmaya çalışıyor.sen CELİL gibi adamı kadro dışı bırakacaksan yerine adam bul.bulamıyorsan İMPARATOR CELİLİ İN sırtını sıvatla.kimi aldın neyaptın hepsi boş.bari elinizdeki adamları adam gibi hakkını verin oynatın.zaten sizden aciz ve beceriksiz bir yönetim gelmez.artık sabırsa bu kadar.adam oynadığı iki maçıda söktü aldı.adam kaptan takımın beyni ne yapması gerekiyorsa yapacak.CELİLE TAM DESTEK.

tolga

öyle imparatoru kadro dışı bırakmak yürek ister 2.başkan sen hangi mantıklar bu karaı alıyorsun getitdiğin hocana sormadan yoksa hoca senmisin ondan sonra devreye futbolcular giriyo affediliyor yaptığın olayın arkasında dursana duramazsın kolay değil takımı atağa kaldıran tek adam 2.başkanın şahsi olayından dolayı kadro dışı kalıyo ayıp bee kime sordun yoksa hoca kkuklamı

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 30 March 2008, 12:40:02
öyle imparatoru kadro dışı bırakmak yürek ister 2.başkan sen hangi mantıklar bu karaı alıyorsun getitdiğin hocana sormadan yoksa hoca senmisin ondan sonra devreye futbolcular giriyi affediliyor yaptığın olayın arkasunda dursana duramazsın kolay değil takımı atağa kaldıran tek adam 2.başkanın şahsi olayından dolayı kadro dışı kalıyo ayıp bee kime sordun yoksa hoca kkuklamı

bu haber yalan haber tolga 2 de bir yalan haber yazan gazetelerin ağzıyla hareket etme.

tolga

ya çelebi nereden yalan o zaman bu gazeteler samsunspor düşmanı yalan haber yazmaya nasıl cesaret ederler ama yalan değil doğru ben araştırdım ewet doğru haber kardeşim

ss

neresı yalan herkesın agzında olan bısey bu prım dagıtıyor 2 baskan gedıklıoglu celıl ısyan edıyoo sonra odada basbasa gorusuyorlar ve sorna kadro dısı hoca ve dıger futbolcular sabah ogrenıyoo celılın kadrodan cıktıgını ve malaytyaya gelemdıgı o zman bızde gıtmıyoruz dıyorlar ve hoca araya gırıyor gedıklıogluyla konusuyor kadroya dahıl oluyoo
ya tukurdugunu yalamıyacan yada alıp ceketını gıdeceksın
bundan sonra hangı futbolcu dınler senı...

ozkan17

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 30 March 2008, 12:42:32
ya çelebi nereden yalan o zaman bu gazeteler samsunspor düşmanı yalan haber yazmaya nasıl cesaret ederler ama yalan değil doğru ben araştırdım ewet doğru haber kardeşim

bu gazeteler değil miydi yazında şişirme ve yalan haber yazan.sahiplerinin kim olduğu biliniyor o yüzden sürekli yalan dolan.

ss

yaw madem yalan neden bı kısı bıle cıkıp yalanlamıyor yonetımden

celebi

Alıntı yapılan: ss - 30 March 2008, 12:47:51
yaw madem yalan neden bı kısı bıle cıkıp yalanlamıyor yonetımden

ya hele sen hiç konuşma.giden senin paranmış gibi konuşuyorsun.

tolga

bakın arsevgili arkadaşlar

1- hırsızlık yapılıp alınan parayla futbolculara prim personele maaş dağatılmıştır.
2-serkan ve celile prim verilmeyip celil kadro dışı bırakılmıştır
3-daha sonra futbolcuların gayretiyle  2. başkan tükürdüğünü yalayıp celil affedilerek malatya maçı kadrosuna dahil edilmiştir  bunların hepsi doğrudur

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 30 March 2008, 12:52:02
bakın arsevgili arkadaşlar

1- hırsızlık yapılıp alınan parayla futbolculara prim personele maaş dağatılmıştır.
2-serkan ve celile prim verilmeyip celil kadro dışı bırakılmıştır
3-daha sonra futbolcuların gayretiyle  2. başkan tükürdüğünü yalayıp celil affedilerek malatya maçı kadrosuna dahil edilmiştir  bunların hepsi doğrudur

celil kendine verileni kabul etmedi.

ozkan17

tolga varya cok bılıyon sanıyon ama aslında hıcbısey bılmıyosun..