İstifaları kabul edilmedi

Başlatan heyyo55, 30 March 2008, 12:30:49

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: ss - 30 March 2008, 13:10:23
ben ıstanbulda olduguma goıre ıstanbul grubundanım demektır sen ne anlarsın bılemem

ıstanbuldakı taraftar grubunun adı grup ıstanbul onlar hep beraber maca gıderler beraber organıasyton yaparlar ben tek veya bı arkadasımla gıderım maca onlar yonetılerden bırının aldıgı bıletlerle maca gırerler ben kendım bılet alırım

bak ss efendi bizim grup samsundaki gruplar gibi birilerinin verdiği biletlerle yada cebine koyduğu paralarla maça gitmez.bunu belirtyim.
bunun yanında bizim grupta herkes kendisi bilet alır. sen hangi maçlarda vardın.
samsundaki tüm taraftarlar 3 gruptan birine mi bağlı oluyor. sen istanbuldasın diye ki yalan söylüyor iki yüzlülük yapıyorsun istanbul grupta mısın.

guruba iftira atma.

cem 55

çelebi abi bosver böyle bos beles adamları ya çeneni yormaya degmez işkembeden üfürüyo yok istanbulda okuyomusta yok maclara gidiyomusta özkana demişsin ya rüyanda alem yaparsın diye sen anca rüyanda maclara gidersin kimin ne oldugunu bu sitede herkes biliyo hüseyin basgölun adamlarından biridir celebi abi bu zat daha düne kadar nerelerdeydin sen ss efendi safak baskanada o kucucuk beyniyle laf sokmaya calısıyo kocum sen daha ilk okuldayken belki 3 büyük takımdan birini tutup sampiyonluk turu atarken o adam taraftarlarla iç içe her maca gidip bagırıyo her yenilgiden sonra kahroluyodu bilip bilmeden  atıp tutmak kolay tamam bazı sözler verildi iyi olunacak denildi hatalar yapıldı öyle desen olacak ama safak baskan adam gibi adamdır  samsunspor sevdalısıdır iyi niyetiyle bişeyler yapmaya calıstı destek göremeyince basarısızlıkları oldu ama biz bu yönetimin ve safak baskanın sonuna kadar kendim adına grubum adıma sitedeki 3 zat dısında site adına arkasındayız öyle yöneticilerden para alıp maca girerler lafınıda aynen sana iade ediyorum biz senin gibi parayla satın alınacak adam degiliz

körfez55

ss kimseden para mara aldığımız yokm lafı ortaya atıosan kanıtlıcaksın kşm para alıomuş herkes cebindeki harçlıktan katıoda gelio senin neden aramızda olamadığın belli işte

red_white

bak ss kimsin bilmiyorum ama grubmuzdaki arkadaşların onca emeğini hiçe sayarak yönetimden destek alıyor demen son derece ayıp.bilmediğin konularda çamur atma.sen bizim grubumuzdan daha doğrusu ailemizden olamazsın.belki hüseyin başgölsün belki onun sözcüsü ya da yalakasısın ama bize sökmez.herkes haddini bilecek...sen ve tolga gibi düşünenler hep bir çıkar peşindesiniz bizim amacımız ise SAMSUNSPOR senin gibi menfaat karşılığı birilerinin propagandasını yapmıyoruz.madem bilet aldığımızı sölüyosun kanıtla.kanıtlayamıyosun konuşma.tolga da aynı şeyi söyledi ama kanıtlayamadı kanıtlayamaz da çünkü biz ve arkadaşlarımız herşeyi kendimiz karşılıyoruz abilerimizden destek alıyoruz.sizin gibi 3 5 yalakaya pabuc bırakmayız.

veis

30 March 2008, 17:20:35 #34 Son düzenlenme: 30 March 2008, 20:49:37 veis
beyler öncelikle bugün uzak kaldım özür dilerim.
konulara gelince ss sen istanbulda olabilirsin ama  grup istanbulun bir parçası degilsin.ayrıca kelimelerini az seçersen sevinirim helede grup veya grubun kişilerine karşı.bizim grup adını öyle veya böyle kullananlar fvararkındayız özenilen bir grup olmak süper senin sayende.ayrıca sen veya tolga aynı telden takılıyorsunuz bakın hep söylüyorum insanlara para aldılar felan diye bilmediginiz adamlar hakkında yorum yapmayın.samsunsporun başkanı dahil bizim grupdan birisini alacak bütçeye sahip degil bunu unutmayın.ayrıca delikanlıca açıklayın ozaman nerden alınmış kim almış bu paraları inan bende merak ediyorum.ben herzaman tartışdım samsunspor adına insanlarla ama gözünü seveyim cenkturgutun harbi adam gibi adammış.

tolga

30 March 2008, 17:55:18 #35 Son düzenlenme: 30 March 2008, 17:57:10 tolga
veis öncelikle galibiyetimiz hepimize armağan olsun bu işin ayrı kısmı bak kardeşim az önce malatyada biriyle konuştum takım orada şu an akşam 9.30 da uçakları oteldeler özelllikle sordum başkan geldimi diye galibiyetten sonra aynen cevap şu biz onu istemiyorizki yanımaıza nasıl gelecek tribüne geiyor gidiyor biz kendimiz ve takım için oynuyoruz anlaşamadığımız olay yönetim konusu ewet bu para alınmış yarın daha da net ortaya çıkacak şafak başkan samsundaydı dün o demiyorum ama bu pra birileri tarafından alınmış dağıtanda parayı şafak gedikoğlu takımın durumu değil zaten bizim takım korku yaşamaz markayız çünki mesele yönetime güveni olmayan bir topluluk var yönrtim bazında ,şler düzelirse her şey güzel olur

veis

abi net ol ya kimle konuşdun bana açıkca söyle siteye yaz herkes bilsin.ben öyle ali bunu dedi mehmet kaçdıdan hoşlanmam net ve açıkça söyle..heee haklıysan ben özürde dilerim ama inanmıyorum buda benim tercihim.

samsunmania

Bilmece gibi konuşmazsan ne güzel anlaşacağız be kardeşim. Bir duyumun varsa açık ve net olarak ortaya koy.

tolga

yani adamı sırtından mı vuralım burada kim bazı konularda net oluyorki iki kişi arasındaki sırrı mı paylaşim veis inanıp inanmamak tabiki senin tasarrufunda o zaman aç halk veya haber gazetesi muhabirlerine tlf söyle ya böyle bir haber var doğrumu değilmi yanlışsa nden yazıyorsunuz diye stem et ama doğru diyordun sen samsunda her şeyden haberim var diye bu haberden neden yok

tolga

eğer bu haber yanlışsa başkan veya ş.ğedikoğlu tekzip ettirsinler haberi yalanmı

veis

benim yalan haberlerden haberim olmaz tolga.ben halk veya haber gazatesinide itimat etmem sana oldugu gibi.herşeyi tezkip etmeye kalkarsak sergenin gelmeyişinden başlayıp metronun samsunsporu alacagına kadar gidelim.ayrıca hafızanda sorun yoksa hatırlarsın basın tesislerden içeri giremiyordu daha düne kadar sevgiliiii tolga alsana tekzip in kralı.

körfez55

tolga sen kıştırıyosundur o futbolcuları kesin malum üstüne yok bu konuda.sen başkan olmak istiyosun galiba.allah aşkına bırak da tadını çıkaralım bende bir futbolcuyla görüştüm halinden gayet memnun ve oldkça mutlu asparagas yapma.

veis

ayrıca sezgin abiyi ve şafak abiyi bu mutlu günde rahatsız etmesek dimii :P

misafir

türk milletinin en büyük özelliği balık hafızalı olmasıdır.geçen yaz bu takım kayyuma kalıyordu futbolcular ne olcagını kestıremıyor en kotusu ortada muhatap bıle yoktu külüp personeli aylardır maaş alamıyordu .sonra ortaya bu insanlar çıktı biz talibiz dediler çünkü bu derken çocukluk sevdaları gençlik aşkları olan samsunspor kapısına kilt vurulmasına gönülleri razı olmadı . onlarda biliyorlardı işleri gerçekten zordu . burda bazılarının başkan bılıyordu gelırken durumu lafları aslında bu ınsanlara çamur atalımda nasıl atılırsa atılsın mantıgı idir. kafası az buçuk çalışan bir insanın 30 trılyonluk  borcun öyle 30 kişinin cebinden çevrilmeyecegini iyi bilir.ama samsuna başkan adayı olmak için gelirken alınan sözler samsundan yetlkili olanların verdşpş sözler vardı bu sözlerle biliniyordu bu borç ödenmez ama hiç degılse sezon çıkarılabilirdi.ama verilen sözler den sadece ılk basta alınan 500 mılyar dısında bırde samsunspor.biz sitesıdnen gelen 4 bın ytl ve bır kac bagıs ve yardımın dısında tutulmadı.hatta sayın vali beyın gazeteler çıkan temlikleri kaldırıyorum temlik sahiplerinden imza alıyorum da zamanla boş oldugu ortaya çıktı en ufak alacagı olan temlıgı kaldırmamıstı.
herkesin dilinde olan başkan kestıgı çeklerin peşinde onları alınca gidecek lafına gelelim.pekı burda o kadar laf eden iki üç kişi gelin laf yerine sizde bir şeyler verin.verebiliyorsanız sizde karşılıgı olmayan çek verin sonra da nasıl geri alarım derdıne sizde düşün.herkes biliyorkı bu takımın bütün gelirleri temlikli sezgın gumus ve safak kardes elini taşın altına soktu diye bu takımın butun bır sezon masraflarını karsılayacak dıye bır sey yok.tabıkı huseyın basgolu de unutmamak gerek.

veis