İstifaları kabul edilmedi

Başlatan heyyo55, 30 March 2008, 12:30:49

« önceki - sonraki »

ss

Alıntı yapılan: red_white - 30 March 2008, 13:43:46
bak ss kimsin bilmiyorum ama grubmuzdaki arkadaşların onca emeğini hiçe sayarak yönetimden destek alıyor demen son derece ayıp.bilmediğin konularda çamur atma.sen bizim grubumuzdan daha doğrusu ailemizden olamazsın.belki hüseyin başgölsün belki onun sözcüsü ya da yalakasısın ama bize sökmez.herkes haddini bilecek...sen ve tolga gibi düşünenler hep bir çıkar peşindesiniz bizim amacımız ise SAMSUNSPOR senin gibi menfaat karşılığı birilerinin propagandasını yapmıyoruz.madem bilet aldığımızı sölüyosun kanıtla.kanıtlayamıyosun konuşma.tolga da aynı şeyi söyledi ama kanıtlayamadı kanıtlayamaz da çünkü biz ve arkadaşlarımız herşeyi kendimiz karşılıyoruz abilerimizden destek alıyoruz.sizin gibi 3 5 yalakaya pabuc bırakmayız.

yaw goremesem gozlerımle ınanacagım sıze nereyse o kadar kendınızden emın konusuyorsunuz kı sasıyorum boluda kı macta kım aldı tarftarın bıletlerını sırf murat ımza 200 ytl verdı bahadır saraca o alması ıcın bırıne verdı daha neyı ıddaaa edıyonuz maca gelen taraftar mac bıletını yonetıcıler verıyoo

veis

30 March 2008, 21:20:59 #46 Son düzenlenme: 31 March 2008, 00:32:39 berusa55
usta çarpıtma o maçda bileti mekansızlara verdiler ve bize bilet aldırmadılar uçma hemen yavaşla.ayrıca verin bi hesap numarası yollayalım ya 200 ytl yi.

Konu "İstifalar kabul edilmedi" arkadaslar!

ss

30 March 2008, 21:30:26 #47 Son düzenlenme: 31 March 2008, 00:32:20 berusa55
ben gordugumu yazdım ve mekansızlar degıldı dıye hatırlıyorum bu olay oldugunda onlar trbunlere gırıuyorlardı ellerınde bılet vardı hos benı ılgılendırmez kımın nasıl kıme yaslanarak gırdıgını herkes kendı bılır

red_white

31 March 2008, 00:29:55 #48 Son düzenlenme: 31 March 2008, 00:32:01 berusa55
o maçta mekansızlara werdiler bilde konuş bence

ultra55

Evet her iki gazetede yalan ve yanlı haberler yazıyor.Turgut'ta aynı şekilde.Turgut efendi sen nasıl kulüptekilerden haberdarsan bizde o kadar haberdarız.Celil'i şafak gedikoğlu kadro dışı bırakmadı sonrada tabiki bırakmadığı birşeyi affetmedide.Çünkü o gece toplantıda sadece o yoktu.sezgin  başkan da dahil bir çok yönetici vardı.Ayrıca o gece şafak gedikoğlu ile celil arasında hiç görüşme olmadı.H.başgöl'ün olduğu söylenen ve dağıtılan parayı da yönetim dağıttı Ş. gedikoğlu kendi parası gibi dağıtmadı.İstanbuldan gelen 200 küsür bin ytl den başgöl prim dağıtacaktı yönetime dağıtacağını söyledi neden dağıtmayıp hesabına geçirdi???Neden valiliği arayıp 50.000 ytl yi vermeyin onlara prim dağıtmayıp alıp istanbul'a gidecekler diyerek engel olmaya çalıştı.Ayrıca içinizde sezgin ve şafak başkanın o kadar komik paralar verdiğine inanan varmı?Üstelik bide başgöl ün verdiği para tutarı o kadar olabilir tabi geri aldıklarını düşmezseniz hesabıından:)eğer düşerseniz hiç öyle bizlerin sandığı gibi büyük paralar vermediğini göreceksiniz.Peki neden gazeteler sürekli başgöl ve çepni ile ilgili haberler yaparken diğer yöneticiler ile ilgili yalan yanlış haberler yapıp karalamaya çalışıyorlar acaba????Özelliklede gedikoğlu hedeflerinde:) çünkü Samsunspor da delikanlı olmayanlara göz açmıyorda ondan.Çıkarcıların her seferinde önünü kesiyorda ondan.Seninde önünü kesti dimi Tolga.Bu daa sana bu akşam için son ve altı çizilecek cümlem olsun.

veis

Alıntı yapılan: ss - 30 March 2008, 21:30:26
ben gordugumu yazdım ve mekansızlar degıldı dıye hatırlıyorum bu olay oldugunda onlar trbunlere gırıuyorlardı ellerınde bılet vardı hos benı ılgılendırmez kımın nasıl kıme yaslanarak gırdıgını herkes kendı bılır

yanlış görmüşsün arkadaşım.

cenkturgut

01 April 2008, 08:18:26 #51 Son düzenlenme: 01 April 2008, 08:29:32 cenkturgut
Bu yonetımın suresı doldu artık raftan kalkma zamanı gelmıstır.