İstifaları kabul edilmedi

Başlatan heyyo55, 30 March 2008, 12:30:49

« önceki - sonraki »

ss

Alıntı yapılan: celebi - 30 March 2008, 12:51:14
ya hele sen hiç konuşma.giden senin paranmış gibi konuşuyorsun.

elbette benım param degıl ama bu hırsızlık damgası butun samsunspor camıasına surulmustur
senın paranmıs gıbı konusuyon dıyon pekı nıye calan da sensın gıbı calanalrı savunuyon

ozkan17

evet biz caldık paraları sımdıde catır catır yıyoz tamam ss? bu gece alem yapcaz o paralarla

ss

Alıntı yapılan: ozkan17 - 30 March 2008, 12:54:35
tolga varya cok bılıyon sanıyon ama aslında hıcbısey bılmıyosun..

yaa adama sayıyo sunlar sunlar dıye sen bıldıklerı sayda bızde bılelım veya bısey bılmıyorsan sus

ss

Alıntı yapılan: ozkan17 - 30 March 2008, 12:56:42
evet biz caldık paraları sımdıde catır catır yıyoz tamam ss? bu gece alem yapcaz o paralarla

sen en fazla ruyanda alem yaparsın o alemde kabusa doner ruyanın yarısında uyanırsın

celebi

30 March 2008, 12:59:29 #19 Son düzenlenme: 30 March 2008, 13:01:26 celebi
Alıntı yapılan: ss - 30 March 2008, 12:55:45
elbette benım param degıl ama bu hırsızlık damgası butun samsunspor camıasına surulmustur
senın paranmıs gıbı konusuyon dıyon pekı nıye calan da sensın gıbı calanalrı savunuyon

ben çalanları savunmuyorum ama sen sanki birini yada kendini savunuyormuş gibi yada senin paran çalınmış gibi yazıyorsun. bu olayı da benim bir samsunspor taraftarı ve fanatiği olarak kabul etmem imkansız.hırsızlık olayı olmuşsa büyük ayıp. anack biliyorsun bundan önce nillet yolsuzluktan sıkıntı duymadı.

sen önce şu yalanını düzelt.istanbul grubundayım dedin kimsin bizde bilelim.

ss

Alıntı yapılan: ss - 30 March 2008, 12:57:58
sen en fazla ruyanda alem yaparsın o alemde kabusa doner ruyanın yarısında uyanırsın

euhueuhuehue

(eklemeyı unutmusum) sana bol ruyalar ozkan

ss

Alıntı yapılan: celebi - 30 March 2008, 12:59:29
ben çalanları savunmuyorum ama sen sanki birini yada kendini savunuyormuş gibi yada senin paran çalınmış gibi yazıyorsun. bu olayı da benim bir samsunspor taraftarı ve fanatiği olarak kabul etmem imkansız.

kabul etmesı kımsenın ımkansız bızde bunu dıyoz yok vadır bınsebebeı haberı vardır flaan dıye savunanlara tepkımız yanı yappılmıs olan bı terbıyesızlık var
tepkımız ona

celebi

Alıntı yapılan: ss - 30 March 2008, 13:01:45
Alıntı yapılan: celebi - 30 March 2008, 12:59:29
ben çalanları savunmuyorum ama sen sanki birini yada kendini savunuyormuş gibi yada senin paran çalınmış gibi yazıyorsun. bu olayı da benim bir samsunspor taraftarı ve fanatiği olarak kabul etmem imkansız.

kabul etmesı kımsenın ımkansız bızde bunu dıyoz yok vadır bınsebebeı haberı vardır flaan dıye savunanlara tepkımız yanı yappılmıs olan bı terbıyesızlık var
tepkımız ona

bende katılıyorum haberşi varsa zaten onu adı hırsızlık değil peşkeş olur.

ozkan17

bendende sana aynı dıleklerr ss ;D sende azınlık olarak eskı yagmacıları savunmaya devam et  ;) boş boş yazma bundan sonra sıtede

ss

[/quote]

evet ıst grubundayım
yanlıs anlasılan grup ıstanbuldayım sanmanız
tekrarlıyorum ve daha bu konuda acıklama getırmey4cegım
ıst okuyan kendı ımkanalrıyla samsunun ıc ve dıs saha maclarına mumkun oldugunca gıtmeyı kendıne bı gorev bılen bırıyım samsunspor sevdalısıyım fanatıgıyım umarım anlasılmıstır

ss

Alıntı yapılan: ozkan17 - 30 March 2008, 13:03:36
bendende sana aynı dıleklerr ss ;D sende azınlık olarak eskı yagmacıları savunmaya devam et  ;) boş boş yazma bundan sonra sıtede

ben hıcbır yagmacıyı savunmam savunmadım da ve gıden kımseyı oven bı acıklamam olmadı olamz yazdıgım butunmesajları okuyabılrısın lutfen telkrarlıyorum ama sende alıskanlık olmus bılmeden atıp tutma oku oyle yaz bıl oyle konus

celebi

Alıntı yapılan: ss - 30 March 2008, 13:04:27

evet ıst grubundayım
yanlıs anlasılan grup ıstanbuldayım sanmanız
tekrarlıyorum ve daha bu konuda acıklama getırmey4cegım
ıst okuyan kendı ımkanalrıyla samsunun ıc ve dıs saha maclarına mumkun oldugunca gıtmeyı kendıne bı gorev bılen bırıyım samsunspor sevdalısıyım fanatıgıyım umarım anlasılmıstır

o zaman istanbul grubundayım deme. daha önce böyle bir yazın oldu. bir daha bu şekilde birilerinin kanatlarını kullanarak reklam yada mekan belirtme.ve şunu belirtiyorum sana inanmıyorum. bilmem anlaşıldı mı.

ben zaten bu sitede yazıp gerçek kimliklerini saklayan insanlardan nefret eder oldum. çift cinsiyet gibi.

alex agbo

Sank igörevlerini çok yapıyolarda bi de hala ali kıran baş kesen rolu oynuyolar! Siz önce bu takıma para bulunda adamların alacaklarını ödeyin! ^mac kazandık kumeden uzaklastık ya, havaya girdiler hemen. Bu takımı kaç haftadır Celil götürüyo, onu da cıkarın tam olsun. Var mı böyle bişe yaa

ss

Alıntı yapılan: celebi - 30 March 2008, 13:06:47
o zaman istanbul grubundayım deme. daha önce böyle bir yazın oldu. bir daha bu şekilde birilerinin kanatlarını kullanarak reklam yada mekan belirtme.ve şunu belirtiyorum sana inanmıyorum. bilmem anlaşıldı mı.

ben zaten bu sitede yazıp gerçek kimliklerini saklayan insanlardan nefret eder oldum. çift cinsiyet gibi.

ben ıstanbulda olduguma goıre ıstanbul grubundanım demektır sen ne anlarsın bılemem

ıstanbuldakı taraftar grubunun adı grup ıstanbul onlar hep beraber maca gıderler beraber organıasyton yaparlar ben tek veya bı arkadasımla gıderım maca onlar yonetılerden bırının aldıgı bıletlerle maca gırerler ben kendım bılet alırım

ss

Alıntı yapılan: 55Ryhme55 - 30 March 2008, 13:08:17
Sank igörevlerini çok yapıyolarda bi de hala ali kıran baş kesen rolu oynuyolar! Siz önce bu takıma para bulunda adamların alacaklarını ödeyin! ^mac kazandık kumeden uzaklastık ya, havaya girdiler hemen. Bu takımı kaç haftadır Celil götürüyo, onu da cıkarın tam olsun. Var mı böyle bişe yaa

2 baskan safak bey yonetıcık yapacak ya sen kadro dısı sen gır ıcerı flan sankı babasının takımı ıstedıgı gıbı oynuyor takımla